07 de setembre, 2009

"VIQUIPÈDIA". Mediterráneo.10.09.09


Dies arrere el PSOE es va queixar públicament de que Javier Moliner té un article a viquipèdia (Calles també en té, i jo mateix en tinc) que segons ells és autopromoció. El PP va enviar la seua “Brunete mediàtica”, Vicent Sales, a dir que el PSOE no creu en la llibertat d’expressió. De tota esta nova i estèril polèmica confesse que no m’interessa més que el fons de la qüestió, la llibertat d’expressió.
La web municipal té un enllaç que es diu: “AVE i corredor de mercaderies”, on només figuren les declaracions i propostes fetes pel PP. Les del BLOC que en són un grapat, no hi són. Un altre enllaç condueix a la “Zona de Premsa”, on figuren única i exclusivament les notes de premsa del PP, no les de l’oposició. En la discussió sobre l’oportunitat de l’article de Moliner, la responsable de comunicació de l’equip de govern escrivia: “igual que sus otros 26 compañeros de corporación forma parte de la historia de la ciudad”, però sembla que els altres 26 no tenim dret a passar a la història, perquè ens impedeixen aparèixer a la web municipal.
Des del mateix enllaç, es té accés a l’agenda on figuren totes les rodes de premsa...del PP. Malgrat que l’oposició ha de demanar dia i hora a la responsable de comunicació del PP, i que esta comunica per correu electrònic les nostres rodes de premsa a tot l’equip assessor popular, eixes convocatòries no apareixen a l’agenda.
El PP paga oficialment i amb diners públics una revista d’informació, de la que ens exclou. Em va costar anys poder publicar-hi un miniarticle setmanal. Ara ni això. I paga també, de forma opaca, un pamflet a major glòria grauera del PP. També hi estem vetats.
El PP, amb la col·laboració d’algun periodista o algun mitjà de comunicació, rep les notes de premsa de l’oposició, al mateix temps que els altres mitjans. Això si que són filtracions i no les de Concha Velasco!
Trobe que seria més raonable que el PSOE critiqués això que no un article sobre Moliner a la viquipèdia. I trobe, que davant de les pràctiques Chavistes que gasta el PP amb els temes de comunicació (i això que no he dit res de Canal 9) millor faria en demanar disculpes, i fer un esforç per comportar-se com si foren demòcrates. Com si ho foren.

8 comentaris:

Tonet ha dit...

Enric volia parlar del canvi de sentit del trànsit al carrer Sanahuja, Moreres per als més majorets com jo.
Ara tenim tres entrades seguidetes cap a dins de Castelló i cap d'eixida ( Sant Fèlix,Sanahuja i Alcalde Tàrrega) a més a més Sanahuja l'han fet a dos carrils i han llevat totes les places d'aparcament ( de segur són més de 100). La gent del barri opina que serà per a què l'empresa que fa parkings venga les places que li queden per vendre.
Crec que no calia este canvi i si era necessari hagueren pogut deixar un carril no dos de pas de vehicles i la gent haguera pogut aparcar a un costat o als dos com abans.

Nomdedéu ha dit...

demà et contestaré, que estic molt cansat

Anònim ha dit...

Enric, ens calen uns mitjans de comunicació propis ja. Pel contrari sempre tindrem el mateix problema. Tant si mana el PSOE com si guanya el PP.

JORSOL

Nomdedéu ha dit...

Jorsol, segurament, però clar, mentre...
Mentre, es dona la casualitat que ahir vaig penjar este article que encara no ha estat publicat a Mediterraneo, i fa 20 minuts m'ha telefonat la responsable d'informació del PP per tal de buscar una solució. Veges tu, quines casualitats té la vida.
solucions evidentment parcials que no resoldran les nostres discrepancies, però...
És lamentable que només funcionen les coses quan traus el fuet, i no les bones paraules.

Anònim ha dit...

Yo leo Levante de Castellón. Del Mediterraneo no quiero saber nada.
Otra cosa, cuando puedas dile al responsable de transporte público que en las paradas de autobuses de la línea 1, ponen que circula por la calle San Aguja. Tal cual.
Se han inventado un nueva santa.
Que no tienen a nadie que corrija?.

Saludos.

Nomdedéu ha dit...

bé, és la teua opció, cada u llig el que considera oportú. Jo procure llegi-los tots, fer la mitja aritmètica, fer-me un café, oblidar tot el que he llegit, i imaginar una realitat diferent, i així, de vegades l'encerte.
Això de Santa Aguja, una santa muy incisiva, ho advertiré al responsable. Gràcies.
Tonet, demà repassaré el pla de mobilitat i intentaré esbrinar el trellat (o no) de la mesura de la nova ronda interior

Josep Miquel Porcar Mallen ha dit...

Aixo demostra el que el PP passe de l'oposició, el que no puc comprendre es com despres de tant de temps igual, les coses no canvien, res, no se que mes se podra fer, o que tenen que fer ells per a que la gent se done compter d'alguna cosa.

Anònim ha dit...

Sobrevaloració de la Democràcia? Desvirtualizació de la Democràcia? Són preguntes amb les quals m'he trobat-de manera molt lògica,per altra banda i dita de passada-que comença a fer-se la gent. Esperàvem massa d'ella després d'èpoques gens democràtiques? o ,tal vegada,se li ha traspapelat el nom i el concepte que tanca el nom?.No cal malinterpretar el meu escrit,per favor;tenim Democràcia,la forma de Govern tan esperada,valorada i desitjada des de temps clàssics.I bé,funciona tot bé amb la Democràcia?.Estem veient que no,que ara mateix ,en plena Democràcia espanyola tot va molt mal.El concepte ,que és preciós i tingut en el cim i el summum del bon Govern ens està fallant.O millor dit,fallen els homes que l'exerceixen, que ve a ser idènticament el mateix ja que la Democràcia en si la posen en ON els homes, de la mateixa manera que posen en ON ,els homes la tirania el despotisme i la dictadura.Fallada humana? Sens dubte.Massa fallades humans en una cosa tan cobejada com és la Democràcia,des que es va instaurar a Espanya. Reflexionem?. Després de la reflexió pertoca fer-ho tot bé i millor.
Salutacions a tots.