16 de maig, 2006

AMERICAN'S CUP. 18.05.06L'American's Cup, mou turisme de qualitat i era per a Castelló, sobretot, una oportunitat de promoció. Tindrem més amarres, el Club Nàutic creixerà i el Port millorarà. Fantàstic. Però no es tractava només d'atracar grans iots, convertir la dàrsena interior en esportiva, o entrar en el circuit de la Breitling MedCup TP52. Calia dur als espectadors a Castelló. València tindrà els hotels plens. Estem a 45 minuts, havíem de ser destí preferent i figurar en els paquets dels tour operators. Era una ocasió d'or per unflar les veles i posar a Castelló en el mapa internacional del turisme de qualitat. Però el PP local ha preferit seguir montant en Zodiac.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Els turiste poden vindre per l'autovia de la Plana, o millor, per l'aeroport Fabra d'Or

Nomdedéu ha dit...

Sembla el més raonables. Al ser turistes virtuals hauran de vindre utilitzant dotacions virtuals. Per dins de Castelló podran anar amb el bus-guiat també virtual.

Castellón Opina ha dit...

PÁSALO

http://castellonopina.blogspot.com/2006/05/detencin-policial-diferente-segn-se.html

DETENCIÓN POLICIAL ARBITARIA EN CASTELLÓN


SE BUSCA AL/AS TESTIGO/AS, PRESENTES DE LA DETENCIÓN Y AGRESIÓN.

LUGAR Y FECHA:
CALLE ENMEDIO, 67 DE CASTELLÓN, INCIDENTE CONSULTA OTORRINO DOCTOR ALMELA.
DÍA:
5 DE FEBRERO DE 2003, ENTRE LAS 18:00H. Y LAS 19:20H.

PÁSALO,
NO CERREMOS LOS OJOS ANTE LA VIOLENCIA""VENGA DE DONDE VENGA"" (ZP)

Xavi López ha dit...

Açò forma part d´un pla ben dissenyat.
La Copa de l´Amèrica hauria d´haver estat un esdeveniment vertebrador per a tot el nostre País, ensenyant la nostra llengua (naturalment!), que per a alguna cosa serveix a banda de per a barallar-nos. Però ha sigut el contrari, tant a Castelló com a Alacant quedarem novament apartats de les grans fites històriques i el valencià romandrà invisible, per a la resta de l´Estat (que ho veu com una barreja entre català i espanyol) i per a la resta del món.
Per cert, Nomdedéu, tot un orgull per a mi que visites el meu blog i que hages fet un comentari.T´admire i per això m´ha fet il-lusió vore-ho. Gràcies.

mongel ha dit...

Com a persona més propera a la Copa aquesta dels collons, comentaré que em vaig presentar com a voluntari, es clar que demanaben tindre coneixements d'anglés, alemà i francés...bé, que no em varen escollir com a voluntari per als actes que varen fer a València l'any pasat. Em vaig donar una volta fa un any i ahir i la veritat em dona pena vore com està el Cabanyal, la destrossada av. del port i la quantitat de sudamericans que hi han. Jo no se el que fan, però estan a totes bandes i després diuen que no hi ha trevall, normal, estan estos per ahí (que conste que no soc racista, però tampoc amague la realitat). I un altra la visita del PAPA. si ja hi havien retencions a l'entrada de València des de la pista de Silla, ara al tallar una via principal de la ciutat encara hi ha més.
Una vergonya senyors, una vergonya i indignant.
ADÉU PP

Nomdedéu ha dit...

D'acord amb tu Xavi. No hi ha voluntat de vertebrar el país. Sap que a Castelló en nom del BLOC vaig presentar una moció demanant que el valencià fora llengua oficial de la Copa de l'Amèrica? La moció demanava que s'instara a l'Ajuntament de València i a la Generalitat a respectar la Llei d'ús. Doncs el resultat va ser unanimitat. Vam aconseguir que el PP votara a favor de recriminar (la moció era dureta) l'actitud dels popular de València ciutat i de les Corts. No va canviar res, clar, però és curiós, i està bé que se sapiga arreu el país les coses que arreu el país feu. Un altra cosa, sobre el que dius d'orgull. L'orgull és compartit, tu visites el meu jo visite el teu. És lògic m'interessa el que penses tu i altra gent. Honestament no crec que jo tinga res d'admirable, però m'has alegrat el matí. gràcies.
Mongel, res a afegir sobre el que dius de la situació urbanistica de València. Si de cas crec que ahi caldria que el BLOC local hi incidira. Eixos son els temes que hem de resoldre el politics locals. Si em permets la broma...veig que no t'agafaren de voluntari per això de l'anglés, francés i alemany, no goso preguntar si t'has presentat com voluntari per la visita del Papa. Saps llatí?

mongel ha dit...

Em vaig presentar també per al EMF com a voluntari com a membre de la FEV, però quan em vaig enterar que tenia que pagar 35 € per ser voluntari de l'encontre de la familia els vaig dir que s'en buscaren a un altre que jo no pagaba per estar 7 dies fent un servei de voluntariat. A tot cas que em pagaren a mi per aguantar-los.

Pacomont ha dit...

Hola, Enric : Sóc Paco Montañés ( http://pacomont.blogspot.com/ ) i a través de la web de Josep Ramón Negre m'he assabentat que també ets blogger. Com canvia la vida !! Estic exiliat a L'Alfàs del Pi (Alacant) després de treballar quinze anys en el Grau de Castelló .. i cremar-me !!. Millor no investigues la situació sanitària del Grau .
Salutacions a Elena i sort en els teus projectes.
Paco Montañés.
( perdó per escriure aquí, però no vaig trobar el teu correu )