04 de març, 2010

"ELECCIONS AVANÇADES" Levanete-EMV-06.03.10

Fa uns dies, Francisco Camps va comparèixer en les I Jornades de Campus 2.0, que havia organitzat la federació valenciana del seu partit. L’home compareix als llocs més insospitats, ara dalt d’un cotxe de luxe (el que mai no es podrà pagar amb les seues paupèrrimes finances), ara en una sastreria de Madrid emprovant-se roba (que sembla que tampoc no ha pogut pagar, o si més no, no ha sabut explicar com), ara a la voreta de la mar (veient com l’Amrican’s Cup enfila proa horitzó enllà), ara a un jutjat a declarar com imputat,... Compareix a tot arreu, excepte a les Corts, que és bàsicament on hauria de comparèixer.
I hauria de comparèixer, perquè este país nostre té dret a saber, i a saber-ho en seu parlamentària, perquè no tenim diners per pagar a les bandes de música, o els menjadors escolars, o perquè milers de funcionaris cobren a través d’una pòlissa de crèdit, o perquè gastant tots els diners que han gastat en allò que en diuen “politca de grandes eventos”, que segons ells és una gran campanya de publicitat exterior del País Valencià, som justament nosaltres els únics, amb Balears, que hem perdut un 3% de turistes en gener, quan la mitja espanyola ha crescut un 1’1%. El país té dret a saber amb quants mesos de retard paga l’administració valenciana les factures, enfonsant en la misèria a desenes de xicotetes i mitjanes empreses que treballen per ella. Té dret a saber perquè no arriben les inversions de l’anomenat Pla Confiança. Però l’anteriorment conegut com Molt Honorable Camps no compareix davant el Parlament que el va triar, perquè prefereix fugir a Brasil a fer “política exterior”, allò que el PP critica tant quan ho fan els catalans.
Camps, té un govern paralitzat per una combinació d’inoperància, incapacitat, mandra, falta d’idees, i una miqueta de mala llet futbolística d’eixa de ... “anem a jugar malament a vore si canvien l’entrenador”.
Doncs això, que el bon home va comparèixer al Campus 2.0, i va tenir els sants dallonses, de reclamar eleccions anticipades. Ací? No, ací no. Allà! Ha demanat que s’avancen les eleccions espanyoles per a les que encara falten dos anys, però no diu res d’avançar les valencianes, per a les que falta poc més d’un any. Al cap i a la fi si és per la crisi, i la destrucció de llocs de treball, és precisament al País Valencià on pitjor estem. Si és perquè la sanitat no funciona, som nosaltres qui tenim menys llits per habitant, si és perquè el sistema educatiu fa figa, també liderem nosaltres el fracàs escolar. Camps està desorientat i té més passat que futur. I això és perillós. Jo vaig tenir un company de feina, que sabia que no li anaven a renovar el contracte, i es va endur fins i tot els clips de l’oficina. No dic que Camps ho vaja a fer. Per a què podria voler Camps els clips, si no guarda ni factures ni rebuts?

5 comentaris:

TONI PITARCH ha dit...

M'has deixat de pedra, Enric, perquè l'altre dia van dir que vàries cadenes de televisió estan plantejant-se deixar d'emetre la Fòrmula-1 degut a la crisi i, per tant, la més rica, és a dir, Canal 9 podria quedar-se amb el monopoli d'aquest gran "event" mundial on, entre d'altres, podem seguir les evolucions de Ferran Alonso (de Benicarló?), Jaume Alguersuari (valencià nascut a l'Alguer?), Raikkonen (evidentment, del Racó d'Ademús?), Schumacher (de Sumacàrcer, Ribera Alta?), Hamilton (anglés resident a Xàbia?), etc. I tot, naturalment, gràcies a Pacocamps... el que segons el Polònia, no sap estalviar.

Enric 2 ha dit...

Cada volta que veig a Camps pense en fer-me austro-hongarés, però no sé on he d'anar per apuntar-me. Com a valencià m'avergonyisc del president que tinc, i això que no el vaig triar jo.

David ha dit...

Molt bona entrada Enric.

Expliques molt bé la situació en la que es troba el País Valencià per culpa d'un govern inoperant que només pensa en afavorir als seus amics i no pensa en el poble que el va elegir a les urnes.

Anònim ha dit...

Ai mare...per arrear-li una nysplà al tio que plora. Jo que sòc de classe treballadora i no numés tinc 900 euros cotxinos estalviats. Enhorabona per l'articul Enric, estem amb tu més gent de la que t'imagines.

Anònim ha dit...

Hmm that's very interessting but honestly i have a hard time understanding it... wonder how others think about this..