23 d’abril, 2015

"PER FI!" -CSN- 23.04.15Què? Sorpresos de vore’m per ací, no? Saben què passa? Que com ara venen les eleccions municipals i el PP ho té fotut i ho sap, intenta semblar el que mai no ha sigut, un partit respectuós amb la pluralitat. Que després d’anys de reclamar-ho, ara, just ara, a un mes mal comptat de les eleccions, i després de les pressions de l’oposició, permet magnànimament als altres grups municipals aparèixer en este setmanari. Perquè això és un setmanari d’informació política, pel que vostés paguen 73.822,10€ anuals (1 milió de pessetes mensuals) del pressupost municipal, i que durant anys només ha servit els interessos electorals del PP.
De fet, segur que alguns de vostés degueren pensar que era un àlbum de fotos d’Alfonso Bataller. Foto inaugurant el semàfor en roig. Foto inaugurant el semàfor en intermitència. Foto inaugurant el semàfor en verd. Foto inaugurant la foto del semàfor… Doncs no. Els entenc. Entenc l’error, però no. Totes eixes fotografies de promoció, tots estos fulls de publicitat electoral perenne, tot este paper “couché” a major glòria del PP i Bataller, tot, ho pagaven vostés. Els que van votar al PP, i tots els que no el vam votar. Coses de les majories absolutes.
Quan nosaltres demanàvem pluralitat en un mitjà pagat amb diners públics i dirigit des dels budells del Grup Municipal Popular, ells ens contestaven que era d'informació, no polític. Els avançaré algunes informacions que el PP els ha ocultat. Compromís amb dos regidors és autora del 35% de totes les mocions presentades. I el 48% de les mocions aprovades per unanimitat les hem redactat en solitari; i hem estat coredactors del 74% de les aprovades per unanimitat. Això és el que el PP no vol que sàpiguen. Que hem treballat molt i bé. Eficàcia i eficiència.
Podríem posar desenes d’exemples, però només en posarem un. Bataller s’ha fet un bon grapat de fotos rodejat de vegetals. No siguen malpensats que no parle del seu grup, faig referència a les fotos inaugurant Horts Urbans. Doncs bé, algú els hauria d’haver informat a vostés en estos mateixos fulls, que va ser Compromís qui presentà la primera moció proposant la creació d’estos espais. Però no només vam tindre la idea, sinó que vam aconseguir també el finançament. Sí. Els horts urbans s’ha sufragat amb els diners que ha hagut d’invertir en Castelló la societat pública Reciplasa, després d’un acord proposat també per Compromís.