18 de juny, 2015

"LA SELECTIVITAT" Mediterráneo. 20.06.15



Laura, va acceptar anar en la nostra llista electoral, plena d’entusiasme, tot i saber que ocupava un lloc que feia del tot impossible que isqués elegida regidora. Això sí, va ser molt clara. “He de preparar la selectivitat i no podré ajudar tant com voldria”. Ens va semblar perfecte, perquè precisament això demostrava que era el perfil que buscàvem. Gent responsable i compromesa, que sap que el dos va després de l’u.
El més graciós és que molts dies venia a ajudar-nos sa mare, dona compromesa de fa anys, i ens deia que l’enviava la filla perquè estava estudiant. I tot l’equip de campanya preguntàvem com ho portava. Volíem que la selectivitat li anés tan bé com el batxillerat fins eixe moment. Li va anar molt bé. Clar. Quan treballes de valent, tens èxit. Tot Compromís va celebrar el seu èxit, i amb ella, vam celebrar l’èxit de Compromís.
Estos primers dies com Vicealcalde senc el mateix vertigen que imagine sentirà Laura quan comence el nou curs. Els resultats diuen que està preparada, els nostres també ho diuen. Estudiar no li és nou, com no m’és nova la política a mi. Però la Universitat no és el Institut, i el Govern no és l’oposició. En fi...que pense molt Laura estos dies.