07 de març, 2020

"REGALS DE COMIAT" -El Mundo - 07-03-20

Fa molts anys, més de 30 perquè es puguen fer una idea, la meua parella d'aleshores i jo vam acordar un “cese temporal de convivencia", que com el dels altres, es va convertir en definitiu. Va ser de mutu acord i de bon rotllo. Havia sigut una relació molt bonica que es va acabar perquè se'ns havia acabat l'amor, però no el respecte, i era el que tocava. I parlant de tocar, ella tocava el violí, però sempre em deia que tenia ganes de provar el violoncel. Així que com regal de comiat li'n vaig comprar un.
Em va semblar un detall bonic, i no va ser precisament barat per a la meua economia d'aquell moment, sobretot perquè ella era alemanya, i havia tornat al seu país, i gestionar el regal va ser complicat. Però clar, ara veig que diuen els investigadors judicials que el pare i sogre dels altres que van cessar temporalment la convivència, li hauria regalat a la seua d'ex, també alemanya, 65 milions de dollars. I m'ha deixat en ridícul. El meu regal de comiat va representar un percentatge elevat, però suportable per als meus ingressos anuals. Els 65 milions de dollars, supera en molt el que ha cobrat legalment el Rei per la seua funció pública, al llarg de tota la seua vida útil... O diguem... Professional.
Sembla que seria la comissió que el Rei hauria pagat a la seua amistançada, per ajudar-lo en gestions econòmiques a l'exterior. Concretament, acusen al Rei d’haver ingressat 100 milions de dollars en un compte suís a nom d'una fundació pantalla, provinents de la monarquia golfa del Golf, per la seua participació en l'adjudicació de l'AVE en aquell país llunyà... Mentre ací no arriba l'AVE i tenim un servei de rodalia que fot pena.
Ara, Corinna zu Sayn-Wittgenstein, que així es diu la senyora que fa trontollar la corona emèrita, anuncia accions legals contra el seu ex, perquè diu que d'ençà que ho van deixar, no para de ser pressionada, perseguida, i amenaçada, perquè no explique els negocis del Rei. I hi implica al CNI, és a dir, als serveis d'intel·ligència de l'Estat. A mi se m'acut dir, que si el Rei hagués participat en les decisions i influït en favor d'empreses espanyoles per tal que se'ls adjudiqués contractes a l'exterior, òbviament haguera comés un delicte greu, i òbviament, no ho hagués pogut fer sense la connivència del poder polític. Això explicaria l'actuació del CNI, i explicaria la negativa a investigar per part dels partits del règim del 78. Perquè sí, és un règim. I es protegeixen.

1 comentari:

Joan ha dit...

Enric, hauries de fer com Irene Montero i Pablo Iglesias: aplaudir la monarquia perquè forma part del valors republicans. ¿On són els teus valors republicans, Enric? ¿Per què no aplaudeixes, Enric?

El Periodico, 5-2-2020:
"Irene Montero sostiene que aplaudir al Rey forma parte de los "valores republicanos."
https://www.elperiodico.com/es/politica/20200205/irene-montero-podemos-aplaudir-rey-felipe-valores-republicanos-7836212