13 d’octubre, 2006

BUSTIA DE SUGGERIMENTS

Tal i com m'havia demanat alguna persona i en la línia de mantindre el contacte més directe i àgil possible amb la gent de la meua ciutat, he creat una nova adreça electrònica, on des de ja, estaré encantat de rebre suggeriments per millorar la ciutat. Com sempre, a la vostra disposició.

NomdedeuAlcalde@hotmail.com



"Confieu en mi, jo confie en vosaltres"

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues m'agradaria que es potenciara l'energia solar, des de l'ajuntament de Castelló ja siga ficant panells solars en les noves contruccions tant municipals com d'empreses privades. Als edificis municipals ja existents tambè es podria aplicar l'iniciativa, ja que seria una manera d'estalviar diners, i de contrubir al desenvolupament sostenible.

Açò és una proposta.

Anònim ha dit...

A mi m'agradaria que el Bloc deixara de col·laborar amb el PP a l'Ajuntament de Castelló.

També és una proposta progressista i valencianista

Nomdedéu ha dit...

Prenc nota de les dues. La primera és una aposta de sempre del BLOC, sense massa èxit fins ara certament. Entenem que cal una ordenança municipal que incentive el fet de col·locar panells a les obres privades, i que obligue a posar-ne en les públiques. Només amb els col·les i instal·lacions esportives, pose per cas, ja tindriem un fum de metres quadrats. Alguna ja s'ha posat. Però òbviament, està quasi tot per fer.
La segona proposta, t'assegure que serà convenientment debatuda als organs del partit. Te'n done la paraula. Nosaltres, entenem que col·laborem amb la ciutat, no amb el PP; però si tu ho veus així i ben probablement alguna altra gent també, això merieix una reflexió. I es farà.

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb que es col.labora amb el PP, però també pense que és una manera d'estar ahí i saber el que es mou i nou.És una font d'informació important....
A més, sent sensats el que necessita el bloc es poder d'on siga per demostrar el que ha de fer...
Una altra cosa es que no estiguem d'acord amb qualicions amb el PP que eixe es un altre tema i seria espantòs...
PVS

Anònim ha dit...

Home jo pense que no està mal tindre acceptar alguna regidoria i no etar al equip de govern, jo no vec que això siga col.laborar amb el PP, crec que és preocupar-te per el poble i que no estas en política per armar el guirigai.

Això si si el Bloc és el decisiu per a tallar el bacallat espere que es faja un govern progressista, però no a qualsevol preu, el Bloc en aquestes coses sempre demana mai fa un xec en blanc.
Sort Nomdedeu! Sempre al costat de la gent i fent cas a la gent.

pd: sóc el del primer missage.

Anònim ha dit...

Pienso que el Bloc o cualquier otra formación política debe oponerse a todo lo que no sea bueno para el ciudadanos, y aplaudir y votar a favor de las propuestas que beneficien al conjunto de ciudadanos, venga la propuesta de donde venga o se le ocurra a quien se le ocurra.
Vicent

Anònim ha dit...

Be, en principi estic d'acord en que el Bloc treballa per a la ciutat i no per al PP però em pareix molt extrany que un partit que s'autodefineix com progresista estiga treballant amb una gent que permet insults desde els blogs de la web de l'ajuntament... I açò li passa a moltisima gent, per cosses com estes la gent d'esquerres no acaba de confiar en el Bloc...

Nomdedéu ha dit...

Per l'últim comunicant.
Mira, desgraciadament no hem tingut cap oportunitat de decidir amb qui treballar. Espere poder decidir-ho en les properes eleccions, i aleshores, que no en tinga cap dubte ni el comunicant anterior ni ningú, farem el que s'espera de nosaltres. Ho diré més clar, tots els escenaris son possibles excepte recolzament al PP per que guanye l'alcaldia. No els votarem. Mai no ho hem fet, però sembla que el BLOC ha de justificar dues vegades el que fa i tres allò que mai no ha fet. Cap problema.
El PP va guanyar per majoria absoluta. Ho recordem? No necessita els vots del BLOC per a res, així que ja em direu quina necessitat podia tenir de nosaltres. Cap ni una. I millor així, perquè no els hi hem donat cap tipus de recolzament.
En alguna ocasió ja ho he dit. El 70% dels temes municipals ixen per unanimitat per ser tràmits administratius.
En la resta, en les votacions amb component polític, no ho sabria dir, però el 80% de les vegades hem coincidit amb el PSOE. Un 10% cada partit ha votat una cosa diferent. Un 5% hem coincidit amb el PP. I un altre 5% el PP i el PSOE han coincidit, i nosaltres no. No és matemàtic, però s'acosta molt a la realitat.
Dir que treballem amb el PP i que no s'entén una col·laboració amb qui permet insults als blogs és, si més no, ben parcial.
El BLOC va eixir des del primer moment a reclamar que s'instara als propietaris dels blocs ha retirar els links qüestionats, i a esborrar determinat posts. I jo personalment (que sóc l'únic regidor de l'oposició que te un blog allotjat a eixe servidor) vaig anunciar que tancaria el meu si en 24 hores no es resolia el problema. I he estat jo, en eixe mateix blog, qui ha donat informació del que va passar a la reunió del dilluns, on es va aconseguir un compromís per tal d'evitar que això torne a passar. Vull dir, que d'entrada no treballem amb el PP (això ja ho he explicat moltes vegades) i en segon lloc, que encara que fóra així segons l'opinió d'alguns, no ens condiciona absolutament en res a l'hora de fer posicionaments polítics.
En definitiva, que tal com jo ho veig cal analitzar les posicions polítiques, la realitat i no només l'estètica (que és interpretable, com s'ha fet pales ací).
Un ecologista que treballa a l'Alcora, ha d'agafar el cotxe (compartit millor). No hi ha transport públic compatible amb el seu treball a torns. Amb bicicleta a les 5 del matí no pot anar-hi. He de concloure que com el veig en un cotxe no és un ecologista conseqüent? No seria millor veure si en el dia a dia, és respectuós amb el medi, recicla el fem, usa sempre que pot transport públic no contaminant, etc? Jo crec que si.
Salutacions.

Anònim ha dit...

Enric quant més ens apropem a les eleccions més atacs rebràs, molestes a tots. No sé que aconsellar-te si autoritzar segons quins comentaris o tindre la paciència de contestar a tot el munt d'impresentables que aniran a per tu. Molts ànims

Nomdedéu ha dit...

Sobreviure'm a la massacre. ;)

Anònim ha dit...

Soc el que ta escrit el de els insults al blog. No pretenia ser, ni molt menys, una critica. Tal vegada fora la meua inocencia i que de politica municipal se ben poc pero ja tinc algunes cosses més clares.

Salutacions i gracies per contestar!!!!!

Anònim ha dit...

Jo sóc un dels què NO confia amb tu i menys encara amb el teu partiducho. Quina panda.

Nomdedéu ha dit...

usuari anònim, dir-te només que no havia interpretat el teu comentari com cap insult, tranquil.
El que fa N. Marti és un poc menys amable, veus? Però això va així. Hi ha gent a qui agrades i gent a qui no agrades. Pots dir que no t'agrada un partit sense intentar ofendre, o pots decidir utilitzar la paraula "partiducho" per molestar. Va amb el caràcter de les persones. Hi ha qui per defensar les seus idees ha de faltar al respecte dels altres.
Jo no puc agradar a tot el mon, de fet, no vull agradar a tot el mon. Si agradara a tot el mon no agradaria als meus amics. S'entén el que dic? Jo sóc un nacionalista i progressista, per agradar a la gent de dretes o als més refractaris al nacionalisme, hauria de fer un discurs incompatible amb el que sóc, i no pense fer-ho. No es que tinga cap vocació de caure malament a la gent, però sóc com sóc i sóc allò que sóc. I lògicament, no puc agradar a molta gent. No passa res.

Anònim ha dit...

Si todos fuesemos de equipos de élite, no había gente del San Pedro, Vilafamés, Torreblanca, Badalona, Almagro, Utiel, etc.
Yo soc de un partiducho .... soc del Bloc, pero respete a les persones que son de altres partitis.