20 d’octubre, 2006

MANCA D'EDUCACIÓ DEMOCRÀTICA

ELS GRUPS MUNICIPALS, CONVOQUEM QUAN HO CONSIDEREM OPORTÚ RODES DE PREMSA PER EXPOSAR ELS NOSTRES PUNTS DE VISTA, O PER FER PROPOSTES O PER CONTESTAR A ALTRES GRUPS.
EL BLOC EN FEM POQUES, POTSER N'HAURÍEM DE FER MÉS.
ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ, POTSER PER ALGUNA GENT SÓN NOMÉS (I QUE SE M'ENTENGA) PAPERS, O VEUS EN UNA EMISSORA DE RÀDIO O IMATGES A LES TELES LOCALS. PER A MI, I PER AL BLOC, QUE TREBALLEM DIA A DIA AMB ELLS, SÓN SOBRETOT LES PERSONES QUE ELS FAN. ELS I LES PERIODISTES.
ELS HI TENIM RESPECTE, RESPECTEM EL SEU TREBALL (QUE DE VEGADES LÒGICAMENT COMPARTIM I D'ALTRES NO, PERÒ AIXÒ ÉS L'ESSÈNCIA DE LA LLIBERTAT I LA DEMOCRÀCIA) I ELS SEUS HORARIS.
I SOM CONSCIENTS QUE DE VEGADES NO PODEN ARRIBAR A TOT. DOS PARTITS FAN RODA DE PREMSA AMB 15 MINUTS DE DIFERÈNCIA, UN CONSELLER POSA UNA PRIMERA PEDRA (SÓC DELS QUE OPINA QUE NOMÉS S'HAURIEN D'INAUGURAR LES "DARRERES PEDRES", QUAN L'OBRA EFECTIVAMENT S'ACABA), ETC.
L'EQUIP DE GOVERN MUNICIPAL CONVOCA RODES DE PREMSA DIÀRIES PER PUBLICITAT CADA ACTIVITAT QUE FA CADA REGIDORIA, O FINS I TOT PER CONTESTAR A L'OPOSICIÓ.
NOSALTRES INTENTEM CONVOCAR LES RODES DE PREMSA QUAN NO N'HI HA CAP ALTRA, PERÒ EL PP FA TRAMPES.
ENS HA PASSAT MÉS VEGADES, PERÒ AHIR MATEIX, VAIG PARLAR AMB LA CAP DE PREMSA DE PP I EM VA DIR QUE TENIEN UNA RODA DE PREMSA A LES 11 I UN ALTRA A LES 12. LI VAIG DIR QUE EN EIXE CAS, PER NO COMPLICAR EL TREBALL DELS PERIODISTES, CONVOCARIA JO LA MEUA A LES 11'30.
A LA VESPRADA EL PP VA CANVIAR D'OPINIÓ I VA AVANÇAR LA DE LES 12 A LES 11'30, SABEDORS QUE EL BLOC N'HAVIA CONVOCAT UNA.
NOSALTRES, DESAVANTATGES DE NO SER GOVERN, HEM HAGUT DE RETARDAR LA NOSTRA A LES 12 PER PERMETRE A LA PREMSA COBRIR-LES LES DUES.
QUE HA PASSAT? QUE A LES 11'30 NO HAN COMENÇAT. QUE COMENÇARÀ QUASI A LES 12 COM REALMENT TENIEN PREVIST, I QUE HAN ACONSEGUIT PERJUDICAR LA DEL BLOC, MOLESTAR ELS PERIODISTES I FER-NOS PERDRE A TOTS EL TEMPS.
SON UNS MALEDUCATS. CREC QUE ARA SE'N DIU MOBBING, TOTA LA VIDA SE N'HAVIA DIT XULOS DE BARRI I "ABUSONS".
TOT I QUE NO SIGA CULPA NOSTRA, DEMANE DISCULPES ALS PERIODISTES.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Siempre me ha gustado analizar los fenomenos raros( al menos para mi) y uno de ellos es que el PP HACIENDOLO TAN MAL gane hace años la alcaldia de la ciudad.Esta claro que es porque tiene mas votos ,ese es el fenomeno, claro no es solo por un factor es la suma de muchos y uno es a mi entender que parece que estan siempre haciendo algo, me explico, todos los dias y durante cuatro años son muchos dias, todos los concejales del PP desde primera hora de la mañana, no paran de entrar y salir, de desayunar con no se quien en el Casino, de hacer ruedas de prensa y despues retrasarla a si parece que son dos, de salir en el periodico local, de hablar en la radio, de poner una piedra ,de cortar una cinta etc etc y si se mira con atención no dicen nada solo hablan.Por cierto que algunos que estan con usted en la SER seria mejor que no fueran( le conpadezco).Las piedras como usted dice al final En resumen fum de caña pero algunos se lo creen,sea por ignorancia o porque no hay nadie que les explique adecuadamente que solo es, molde ruido y poques anous? donde esta la OPOSICION ¿ no se sienta aludido por favor SALUD y

Anònim ha dit...

siento no expresarme mejor pero lo que me ineteresa es decir lo que pienso SALUD y

Anònim ha dit...

Nunca te acostarás sin saber una cosa mas.
Ya he entrado en la página http://es.wikipedia.org/wiki/Netiquette
Interesante, si señor.

Lo que no dice es si está mal visto o contradice alguna norma separar las letras de una palabra con un espacio, por ejemplo:
gracias / g r a c i a s

Saludos
Vicent

Nomdedéu ha dit...

Jo no crec que el problema siga exactament que ho fan malament. Tu mateix dones la clau al teu text. Si ho fan tot tan malament com és que ens guanyen sempre? No. El problema no és bé o malament. El problema és que hi ha politiques diferents i unes i altres poden fer-se bé o malament.
Si jo done per bo que el PP són menys intel·ligents que nosaltres i més matussers, i ens guanyen, la veritat és que no ens deixe en bon lloc a nosaltres mateixos.
Jo crec que al PP hi ha gent molt preparada i algun tararot. Els tararots ho fan rematadament malament, i els més preparats i més treballadors fan bé el seu treball. I el seu treball és dur endavant el seu programa.
El problema és que no ens agrada el seu problema. Que no tenen un model de ciutat definit, i que el model social que defensen, nosaltres el trobem força injust.
Despreciar l'adversari quan a sobre et guanya de molt és absurd.
Certament fan coses malament, son maldestres, però jo no vull que guanyem les eleccions perquè són "maldestres", no, vull guanyar-les perquè el seu programa no m'agrada. Crec que una part molt important del seu projecte no és bo per la ciutat. Tot simplement.
I després clar, ho adoben amb rodes de premsa, visites, fotos, inauguracions i primeres pedres. Tenen una maquinaria publicitaria de dimensions increïbles, i el que és més greu, la paguem entre totes i tots.
I no patiu per les formes. Hi ha qui escriu en minuscules només per insultar, i això si que és desagradable.

Anònim ha dit...

Crec que el que et passa és que hi ha molta enveja guardada, o almenys ho pareix. Segons dius, i també el teu partit, el PP pensen menys que vosaltres. Ja per si la frase NO TÉ deixalla. Perquè xicot, amb tota la vostra saviesa encara no heu demostrat els que sou, que preteneu i a on aneu.

No teniu missatge clar, és més aneu a remolc i sereu remolcats sempre. Es el pareixer de mols ací en Castelló.

Nomdedéu ha dit...

Crec que no has entés molt bé el que jo he escrit. Precisament dic que és un error considerar que l'adversari és menys intel·ligent que nosaltres. Dic, que si donarem això per bo, i ens guanyen elecció rere elecció, tenim un problema de percepció clar.
La meua tesi és just la contraria. Alguns ho fan millor i alguns pitjor, però el problema no és que siguen bons o roïns (qui sóc jo per dir que és roí el programa que ha votat mig Castelló?) el que dic és que a nosaltres no ens agrada i que en tenim un de pròpi, i que volem influir en la vida de la ciutat. És tan simple i tan lícit com això.
No es tracta de desprestigiar l'adversari, ni de considerar-lo inferior, no ho fem; es tracta d'ensenyar-li a la gent quin model de ciutat i de societat volem, i aconseguir convéncer-los que el nostre model és millor.
Evidentment, si molta gent creguera que tenim un programa clar, una orientació clara i una definició de ciutat clara, fa temps que guanyaríem les eleccions, i òbviament estem lluny de fer-ho.
I esta és una reflexió que també nosaltres fem. No pretenem ser savis, ni més saberuts que ningú, ni tindre la raó absoluta. De fet no hi crec jo en això de la raó absoluta com pots llegir en algun post anterior.
Però tenim el fem convenciment que tenim moltes coses que aportar a la nostra ciutat.
Per això reclamem que esta campanya electoral que s'acosta (sinó està ja ací) siga una campanya de debat d'idees i no de persones. De debat de models de ciutat, i no de primeres pedres.
El meu grup, i jo personalment, tenim eixe ferm compromís. És per això que hem començat ja a fer públic el document que anomenem Acord per Castelló, i que consta d'un nombre determinat d'iniciatives i d'infraestructures, que considerem útils i necessàries per Castelló.
Voldríem que el debat anara per ahí, per la confrontació de propostes. Hem pres la iniciativa i hem començat a marcar el debat, justament, per evitar que ningú ens puga dir que anem a remolc de res ni de ningú. Tenim gent preparada i tenim un excel·lent programa embastat. No som més savis que ningú, però tampoc som aprenents de res.
Gràcies pel teu comentari

Anònim ha dit...

a mi lo que más me ha gustado es la rubia de la foto
menuda carita de viciosilla

Nomdedéu ha dit...

et demane una miqueta de respecte. no són fotos anònimes despenjades de la xarxa, són els i les periodistes reals que cobrixen informativament l'ajuntament. Gràcies