20 de juny, 2007

"EL PP DECIDEIX DE QUE POT PARLAR L'OPOSICIÓ EN UN MITJÀ PAGAT AMB DINERS PÚBLICS" Crònica. 21.06.07

Ja ho vaig explicar un dia. El Crònica indica el tema sobre el que els tres grups hem d'escriure. Així ho vam pactar, pensant que es triaria amb criteris periodÍstics. Però no. El tema el tria el PP. I sempre tria allò que hi ha presentat eixa setmana com acció de govern. Hui, per exemple, volen que parlem de la dotació de policia de platja. Veges tu! Doncs ja està, ja n'he parlat, ja he acomplit amb la meua part del tracte. Però com el PP vulnera l'esperit de l'acord, el BLOC pot fer el mateix. Vull escriure de l'absoluta incapacitat del PP de coordinar, programar i periodificar les obres públiques. Diga el que diga Moliner, la Ronda Millars, tornarà a tindre ocupació de via pública, tornaran a foradar-la i tornaran a molestar els veïns, per fer la instal·lació dels contenidors. I tot per no haver-ho fet en la recent remodelació.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Açò és el que esperem de tu.

Anònim ha dit...

Parles del Crònica de Castelló? Eixe periòdic que reparteixen per les cases? Si és eixe, perdona però no el llig mai, quan el deixen a la meua bústia el tire al contenidor de paper. El cas és que si eixe periòdic és públic, no haria d'ahver llibertat per als grups polítics? ÉS més, quan li costa a l'Ajuntament eixe periòdic? No existeix ja el BIM? Tot i que el BIM sols duu els acords dels plens i comissions.
En fi, això.

Anònim ha dit...

ja era hora : felicitats

Nomdedéu ha dit...

el BIM, per una decissìó unilaterial del PP, és en l'actualitat una mena de Diari Oficial de la Ciutat, on es publiquen els acords plenaris i de la junta de govern. Ja ho he explicat més vegades, una eina molt útil per als grups polítics i absolutament inutil per als ciutadans.