10 de desembre, 2007


EL PP EXECUTA L'AMENAÇA.
L'AMENAÇA ÉS EL FRUIT DE LA SEUA VOLUNTAT, I ES SUSTENTA EN L'ACORD SIGNAT AMB AQUELL MEINISTRE D'INDUSTRIA QUE ES DEIA JOSÉ MONTILLA. ACTUAL PRESIDENT DE CATALUNYA. ENTRE LA SEUA INCOMPETÈNCIA I LA MALA FE DEL PRESIDENT CAMPS, HAN DEIXAT MIG PAÍS SENSE TV3.
AIXÍ QUE JA SABEM QUI N'ÉS EL RESPONSABLE.
EN PRIMERA INSTÀNCIA EL PARTIT POPULAR AL PAÍS VALENCIÀ. PERÒ EL PSOE (I EL PSC) EN SÓN CORRESPONSABLES. CORRESPÓN AL GOVERN CENTRAL FER UNA LEGISLACIÓ QUE PERMETA LA RECEPCIÓ RECIPROCA. I EL PSC TÉ COM A MÀXIM MANDATARI L'EX MINISTRE D'INDUSTRIA QUE NO VA VOLER RESOLDRE EL PROBLEMA. I L'ACTUAL MINISTRE D'INDUSTRIA ÉS EL SR.CLOS, UN ALTRE DESTACAT MEMBRE DEL PSC.
TAMBÉ HI HA UNS ACTORS SECUNDARIS, QUE TENEN UN CERT GRAU DE RESPONSABILITAT. ICV I ERC DONANT SUPORT AL PSC I EN CONCRET A MONTILLA, ALIMENTEN AMB EL SEUS VOTS A UN DELS RESPONSABLES DEL TANCAMENT.
I ELISEU CLIMENT, PASSEJANT PEL PAÍS ALS DEL PSC, I AGAFANT-SE DEL BRACET D'ESQUERRA.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

¡que pandilla de sinv.......!.

Anònim ha dit...

el psoe-cv ha fet el paper de gerro de flors, un mer element decoratiu que no pinta fava, no siga cas que es mostre massa valencià i perda vots

Soca ha dit...

Enric i amics, completament d'acord amb teu post.
M'alegre coincidir en el que jo he escrit.
Uns han executat, però l'autoria intel·lectual i la deixadesa (o mala gestió) és tant del PSOE com del PSC i alguna cosa tindran a dir els socis de govern (que ja fa pudor):

http://lasoca.blogspot.com/2007/12/quan-els-bobos-governen-clausuren-tv3.html

El ha dit...

Penòs el feixisme d'alguns...
Aquesta actitud és igual que la que fan els dictadors, eliminar els mitjans d'informació que els molesten.
Ara més que mai a les generals Bloc.

Anònim ha dit...

Organització d'acte de protesta ja!
Al meu parer, la reacció hauria de ser inmediata, no se que estan esperant tant els partits polítics nacionalistes/independentistes: BLOC, Verds, IPV, EU i ERPV, com els síndicats IV, CCOO-PV i UGT-PV i les associacions juvenils i culturals: Escola Valenciana, CAJEI, MAULETS, ACPV, etc...per fer una convocatoria masiva de la societat valenciana a les ciutats més importants del nostre País. Es que no es podrem posar d'acord mai els valencians que sentim la nostra terra?

Nomdedéu ha dit...

Anònim, el BLOC sempre ha donat la cara. Hem estat i estarem en qualsevol actes reivindicatiu. Mai, però, no hem assumit el ser-ne organitzadors, quan es tracta d'una cosa d'esta embergadura. I té una explicació. El sistema de partits és molt mesquí en estes coses.´Prou que ho propose el BLOC per a que qualsevol dels altres diga que no. O el cas contrari, que tampoc no som perfectes nosaltres. Per tant, que allò que s'anomena "societat civil" diga quan i on, i allí estarem. Com sempre. Per sempre.
Soca, no t'he llegit. Ara ho faré. M'alegra vore que este d'acord. Crec que no he escrit (i pel que dius tu també) més que una obvietat. Però de vegades les coses obvies també s'han d'escriure, o sembla que no siguen certes.

Anònim ha dit...

Ma mare es preparava per a traure el Mitjà amb la TV3. Gràcies per impedir-ho al PP, oh grans defensors de la cultura valenciana.

Compte ara amb els altres repetidors. No estaria malament que quan se sàpia quan poden pujar, ACPV autoritzara Maulets, SEPC o què sé jo a acampar al costat dels repetidors per a vigilar-los 24h, ja que ara no avisen de quan els precinten...

Anònim ha dit...

Quina és la situació a dia de hui respecte a la nova teletroncho? Es va a exigir política i judicialment com a resposta que es tanquen els canals que tampoc emeten legalment?

Nomdedéu ha dit...

Ja està fet. El BLOC va demanar a la Conselleria que s'actuara amb la mateixa duresa que amb TV3. No ens han fet cap cas, com sembla obvi.
Continuarem en la mateixa línia.

Anònim ha dit...

En Ono aun se puede ver TV3 y el 33, y cuando no se vean solicitud de baja al canto.

Anònim ha dit...

Enric, com que ets un valenciano/andalús, i vols vore una televisió castellano/catalana, et convidem a entrar a:

www.ucronia1808.blogspot.com

i ho entendràs tot.

Una altra història fou/és/seria possible.

Amb ironia i bon humor també s'hi fa país.

Signat: Ucronia 1808