21 de desembre, 2007

NO TANQUEU LA TV3!!!!



DISSABTE 22 A LES 19 HORES AL CARRER MAJOR DAVANT LA CASA DELS CARAGOLS!!!




hui, en sessió plenària, he reiterat a l'alcalde el prec que ja vaig fer el mes de març passat, en el sentit que trasllade a la Generalitat la voluntat municipal (així s'aprovà per unanimitat en un plenari) de permetre el lliure accés dels castellonencs i castellonenques a la TV3, i al Govern Central la necessitat que resolga d'un colp per sempre el marc legal.




Dissabte hem de ser molta gent, i contra més plural siga la concentració millor, però que no se'ns oblide que el PP, tancant els repetidors, comet una immoralitat, que no sería possible si el PSOE haguera fet allò que per boca de Montilla va dir que faria. I no ho dic només jo. Vos aconselle l'article de Vicent Partal. http://www.vilaweb.cat/www/mailobert?id=2660170

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Veuré la manifestació en notícies nou xD

Pere Fuset ha dit...

Allí estarem Enric.

Anònim ha dit...

I perquè no una marxa des de la Casa dels Caragols (Generalitat) fins a la Subdelegació de Govern (Govern espanyol)?

Nomdedéu ha dit...

eixa seria la cosa, però ACPV que és qui convoca, segueix sense vore la llum.
Hui, que tinc entés que ve sant eliseu climent, seria un bon moment per saber quines prestacions va rebre a canvi de l'acord amb Montilla, de cedir la banda per a que el PSOE puguera donar una tele als seus amiguets de la sexta (que per cert, fan coses divrtides, però eixe no és el tema)

Anònim ha dit...

sant Eliseu Climent com sabràs millor que jo va arribar a acords orals i pobre home se n'ha adonat que això de la paraula pot ser tenia valor fa 200 anys ara, però en aquests temps en els quals vivim la paraula no val res, o això sembla.
Ni que siga la de Clos o la de Montilla.
Per una altra banda, Enric Nomdedéu, llance la meua pregunta... tot açò ha d'acabar així? Uns fatxes tancant una televisió que no els agrada perquè no eixen personatges com Joseti dient barbaritats? Açò és el "final"? La gent és Boba Enric? Hem d'emigrar tots a un altre país on no passen aquestes coses?!

Anònim ha dit...

O siga, que perquè a la concentració s'adherisca el PSOE i se posen alguns anuncis a la SER, no hem de fer les coses com són.
En resum: "Entre todos la mataron y ella sola se murió".

Anònim ha dit...

Jo no tiraria la culpa a Eliseu, sols diria que s'ha equivocat errors en tenim tots, seria el més apropiat a dir no és pot demanar perfecció perquè ningú és perfecte.

Nomdedéu ha dit...

Jo reconec que sóc molt més dur amb Climent. Molt més. Algun dia s'haurà de valorar tot el que bo que ha fet per este país, i tot el que no ha estat bo. I desconéc si els acords van ser de paraula o amb un xec pel mig. No ho sé. supose que tu tampoc.
Ara, igual no toca, obrir eixe meló. Però dir que Eliseu Climent ha pecat d'innocent, em sembla desconèixer el personatge, francament.
En qualsevol cas jo no li tire la culpa.
La culpa és del PP que ho fa. I ho fa, perquè el PSOE no ha modificat la legislació. Per tant, si el PSOE hagués fet la seua faena, el PP no podria fer ara esta barbaritat.
En això si que no cediré ni un centímetre. No tic cap motiu per justificar al PSOE, ni al PSC, ni al PSPV (cas que existís).
Cada ú pot fer la lectura que vulga. Però no em dona la gana de triar entre bons i roin. En això (com en tantes altres coses) no hi ha diferències substancials.
Per la llengua d'este país, el PSOE no ha fet més que Maria Abradelo.

Anònim ha dit...

Segurament Maria Abradelo ha fet més. Tot i que s'enganya, fa l'esforç, cosa que no he vist a la cap de cartell del PSOE per València.
Una pregunta, quan li vas pregar a l'alcalde que traslladés a la Generalitat l'acord, què te va respondre, si se pot saber?
Ah, i per acabar, dos noms de carrer, a més de Joan Fuster i Alfons Cucó, propose els noms de Vicent Marçà (mestre i escriptor) i Manel Gracia Grau (professor i escriptor). Va, i com que és Nadal, un tercer Josep Peirats (escriptor anarquista nascut a la Vall d'Uixó)

Anònim ha dit...

La cagada és la llei lamentable que hi ha, i algú em pot dir quan es van regular les telecomunicacions? I qui ho va fer?

Els de la LOAPA, els mateixos. Açò va molt més lluny que el tancament de TV3. La desnacionalització del país avança entre pactes a dos i estatuts de vergonya. El Bartolo és una batalla més per la guerra de la supervivència com a poble, com a cultura, com a forma d'entendre el món.

I fins que no entengam que estem perdent la guerra i que cada cop ens queden menys batalles que lliurar, seguirem sent un país de perdedors. No és qüestió de vore Polònia o Ventdelplà, o no vore'ls. És una simple demostració de força, TV3 no molesta tant com diuen, simplement estan demostrant-nos com som d'inútils, ens refreguen per la cara que fan el que volen i que ho faran sempre, fins el dia que diguem prou, recuperem un mínim de dignitat i posem les coses al seu lloc.

Pensem-ho, de res val evitar el tancament del Bartolo si continuem perdent totes les altres batalles.

Canviem el paradigma. No ens serveix si PP o PSOE. Ens serveix país o províncies, llengua o dialecte, dignitat o submissió.

Nomdedéu ha dit...

enric, l'alcalde va dir que ho traslladaria.
Manel Garcia Grau i Vicent Marçà, donarant nom a dos centres educatius. Està tractat i acordat.
A ran del que va passar amb allò que vaig dir del carrer pel secessionista Guinot, vam acordar que tornariem a revisar el llistat de noms pendents. Fuster i Cucó, em sembla que són el suficientment rellevants com per donar nom a un carrer. Miraré de fer-me amb un breu curriculum de Perirats (no el conéc, ho lamente). Podriem afegir eixos noms a la proposta del BLOC, ja vorem si amb èxit.

Anònim ha dit...

jo no he anat a la meni pero comnteu amb mi per a cremar coses ja que es l'unica venjança que apasiguaria la meua anmia

Pere Fuset ha dit...

Enric estic amb tu. Hui quan el company Royo ha dit això d' "ara parlarà Eliseu que ens guiarà i ens dirà que és el que hem de fer" (paraules quasi literals) em preguntava per dins si haurem d'acabar donant-li la raó al de Llombai quan proposava que fora només el govern central qui ordenara l'espai radiolèctric. Ja que a Madrid hi ha socialistes al govern... Ho va dir a Catalunya i em fa la sensació que qui el pugué sentir encara està tractant de recuperar-se del colp..

Ja posats, com em comentava algú en la concentració de valència, per que no suprimim temporalment l'autonomia mentre a Madrid mane el PSOE?

Eliseu no és un sant com tampoc no és un dimoni. Si cal el beatificarem pels mèrits que calga, que no són pocs, però en este tema trobe que és evident que l'ha errada i tancar files al seu costat no pareix massa útil. El que cal és evidenciar el transfons polític i electoralista de tot açò.

Anònim ha dit...

Vaig estar ahir davant la Casa dels Caragols( seu del Govern Valencià) protestant pel tancament de TV3 però m'haguera agradat que després hi haguera hagut una altra concentració davant de la Subdelegació del Govern Central perquè per mi tan culpable és el PP com el PSOE.

Nomdedéu ha dit...

D'acord amb els dos darrer. A mi també m'hagués agradat anar fins la Subdelegació, encara que no hi havia ningú. Estaven tots a l'assemblea del PSOE, on va perdre Calles. El seu col·lectiu va preferir a Fina Gimeno.

Nomdedéu ha dit...

oblidava una anècdota. el prepotent representant d'ERPV (que va perdre la meitat dels escassos 600 vots que tenien a Castelló) anàva per allí traient el nas, i llençant insults contra el BLOC, com sempre. És el seu principal objectiu. Quina panda de malalts de ràbia. Ai Celestí, que alguns ja erem nacionalistes, quan tu eres un comunista espanyol de nom Celestino. Que algúns no hem estat presidents de la Casa d'Espanya als Països Baixos com tu.
En lloc de tindre'ns tanta ràbia a la gent del BLOC, que actuem amb més o menys encert, però que som els únics patriotes que no cedim, potser podries plantar cara al PSOE de Montilla. Els vostres socis. Els que permeten que tanquen TV3. Menys parlar, menys insultar, menys rotar, i més trevallar pel País. Demagògs, botiflers. Que cediu en tot a canvi de seure en despatxos oficials. Bé, això a Catalunya, que ací no teniu cap suport. I on teniu suport és popular, és a dir, del PP. Que de quatre regidors mal comptats que teniu arreu el país, la meitat pacten amb el PP. Tan que parleu.
Au Celestí, ves a menjar torrons, que rima amb el que me toques a mí.

Anònim ha dit...

El tema de Calles és per fer-se-ho mirar, no el volen ni al poble on es presentava per Alcalde.

Nomdedéu ha dit...

Si, ha estat un colp en plena línia de flotacíó. I el paracigudista Sevilla ha perdut qualsevol possibilitat de ser secretari general, al meu entendre.
És una excel·lent noticia per al PP que passarà el nadal rient.
Durant mesos haurem de sentir com cada colp que ix calles o Edo a parlar, se li contesta "però si no el volen ni els seus"

Anònim ha dit...

Pel que comenta Enric de Celestí, vaig ser testimoni dels sues "atacs verbals" contra el BLOC. Ell li ho deia a una persona que per discreció no identificaré, pèrò conscient de que hi havia gent del BLOC al costat. Em van fer tanta llàstima els dos (bona parella de "canvia jaquetes" fracassats) que ni vaig entrar a la capa.
Però... quanta ràbia li eixia per la boca amagada darrere una rialleta de "listillo sobradet".
Això sí, quan va arribar una persona que té un càrrec del PSOE (de les poques que hi havia, per cert) va perdre el cul per fer-se vore i forçar una salutació. Com a Catalunya,rient-li les gracietes al PSOE. Pobrets. Hi ah gent que és penosa.