13 de febrer, 2013

"RESUMINT" - Mediterráneo - 14.02.13



Època de retallades. Des d’este dimecres dispose de mil caràcters menys per dirigir a vostés la meua homilia setmanal. Coses de la maquetació. 
A vore si els hi puc explicar Espanya en tan poc espai. Espanya és l'únic lloc del món occidental on una ex amistançada del fill d'un ex polític nacionalista es reuneix amb la líder del PP en un bar, per explicar-li que ha estat presumptament maltractada, i que va participar en una presumpta trama d'evasió de capitals. Tot això, mentre estaven sent gravats il·legalment per un micròfon ocult, posat per uns detectius contractats presumptament pel Secretari d'Organització socialista. I Rajoy diu que això no és Uganda!
Mentrestant el partit de govern és judicialment sospitós de finançament il·legal, i sembla haver estat anys repartint sobresous entre els seus. A Rajoy, segons la renda, més de 8000 € al mes sumats al sou de diputat. 
Alguna raó per l'esperança? Sí! La ciutadania. La pressió i mobilització que va aconseguir l'únic indult decent, el de la jove dels bolquers; i que dimarts forçà al PP a acceptar debatre sobre els criminals desnonaments. 
La solució vindrà de baix, i passa per canviar als de dalt. Ja està dit. Espai suficient.