26 de febrer, 2015

"IRRESPONSABILITAT SUPINA" - Mediterráneo - 26.02.15

El dilluns en Junta de Portaveus a l'ajuntament, Alfonso Bataller diu que per primer cop el PP donarà suport a una moció que reclama la compra d'un nou accelerador. No content, envia una nota de premsa que titula: “Bataller consigue un nuevo acelerador lineal”. Des de Diputació salten les alarmes. No era Bataller qui ho havia d'anunciar, sinó Moliner en el ple del dimarts. Fontaneria fina i canvien els titulars. Al cap i a la fi, Bataller mai s'havia preocupat del tema.
Per la vesprada reunió a València. Conselleria, Hospital i empresa. La Diputació queda fora. Conselleria emet un comunicat dient que ja vorem.
Dimarts a mig matí, al Ple de la Diputació, Moliner carrega contra l'oposició i els sindicats, acusant-nos gaire bé d'inventar-nos unes avaries, que personalment tinc confirmades amb la signatura del Conseller. Anuncia la compra de l'accelerador, i afirma que ho ha parlat amb el Conseller. Una setmana abans, Moliner estava en contra de la compra. 
Per la vesprada el Conseller diu que no hi ha res decidit. Nega haver parlat amb Moliner ni amb Bataller sobre el tema. I els hi recorda que cap d'ells dos decideix res, i que és cosa del Consell de Govern del Consorci.
Dimecres pel matí, exigisc  una convocatòria urgent del Consell de Govern per poder decidir la compra. Dijous publique este article mort de vergonya pel comportament irresponsable del PP. És evident que no és culpa de Compromís, tot i això, demane disculpes als pacients, a les famílies i als professionals.