16 de gener, 2007

UFF!



Este bloc, des del primer dia te una dimensió preferentment municipal i mai no he entrat a fer anàlisi de la situació espanyola o internacional, però després de la galtada en la cara dels demòcrates que va resultar l'atemptat d'ETA, ahir va haver-hi un debat al parlament espanyol.
El vaig seguir un poc d'aquella manera. No és que Zapatero m'agradara especialment, però va reconéixer els seus errors (greus), però la posició de Rajoy... Uf. No m'ho podia creure.
Crec que el PP en este tema necessita un altra sessió, però no parlamentaria, sinó a cal psicoanalista.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

El PP tindrà una postura millor o pitjor, però manté la mateixa des del començament del "procés de pau". El govern és qui l'ha feta grossa i per tant ha de donar explicacions, assumir-ne les responsabilitats i rectificar. Ha enganyat els espanyols i ha anat estirant la corda, passant per alt el robatori de centenars d'armes, la violència als carrers... Ara la corda s'ha trencat. L'actitud del PP pot no agradar, però no entenc que hi haja gent que és sorprenga tant i que li parega un disbarat. A la fí passarà el que havia de passar i es demostrarà que amb els assassins el que fa falta es tornar a la fermesa, no negociacions ni taules rodones amb aquesta gentola. Ells, no representen el sentiment majoritari de cap poble, a més reclamen coses disbaratades que l'estat no pot cedir. Tan senzill com això. Zapatero és un inútil, Zapatero la "caga", pero la culpa de tot sempre la té la dreta. A vore si un dia despertem i quan obrim els ulls ens adonem d'una vegada que vivim en una democràcia i que cadascú es responsable de les seues decisions. Sinó, arribarà el dia que la gent es canse se de criticar el PP i de justificar a Zapatero, i el PP tornarà a governar amb majoria absoluta.

Anònim ha dit...

Per desgràcia l'única eixida que hi ha és la via política la de la negociació, ens agrade o no. S'ha provat tot, en tots els règims ( afusellats, guerra bruta, GAL....) i vulguem o no només queda la negociada i està clar que ni Franco, ni UCD, ni PSOE ni PP fins ara han pogut acabar amb ETA.

Anònim ha dit...

Mediocritat.

No hi ha més entre els polítics españols. Rajoy segueix en la seua línea de confrontació i sense aportar una idea sólida de canvi, sense ser una opció diferenciada al pp que va perdre les eleccions, tot el contrari. Fluix en la oratòria i intentant amagar-se darrere la duresa de les paraules, que arriben a un punt que fins i tot el desqualifiquen a ell mateix.
Zapatero, no demostra res de res, mareja a tots en paraules grandiloqüents i suposades bones intencions sense fer res. Vendre fum, continuem amb el de sempre. Potser creia que podia passar-se treient pit tota la legistlatura sense concretar res de res... per desgràcia no ha estat la societat qui l'ha contestat sino una banda de terroristes que igual que ells parlàven de pau i preparàven guerra(els uns amb robatoris d'armes i atemptats salvatges, l'altre amb detencions, tortures i acusacions no demostrades com el cas 18/98 o el judici a la joventut basca de l'amic Garzón, que desprès d'anys de presó preventiva diu que éren innocents i que no tenien proves acusatòries).
Perque no miren els ulls de l'altra gent quan parlen, perque resulten tant extraterrestres les seves paraules cada cop que intenten demostrar el seu "lideratge". No hi ha, en cap dels dos caps dels partits españols un minim indici de capacitat política, de reacció, ni tan sols d'oratòria.
Viuen en la mediocritat i això és al que ens acostumen.
V

Anònim ha dit...

El govern i la oposició s'han equivocat. Els "Etarres" més encara ficant la bomba sense intenció de matar. A estos senyors no li ha explicat ningú que quan ú fica una bomba pot passar el pitjor. S'han equivocat tots. La culpa és d'ETA. Zapatero és un president de govern normal tirant a regular i Rajoy amb el PP és la pitjor oposició que podien trobar-se el govern. Uns diputats matxuxots que no tenen gana de pegar brot i sols fan que desqualificar. Tot lamentable.

Anònim ha dit...

Si ETA no fica cap bomba Rajoy diu que el Psoe li està donant tot el que vol als terroristes, i si fiquen una bomba diu que l'han cagada. Aquest home no està mai content o que? Personalment crec que el més important es que ETA abandone la viòlencia, deixant a un costat la vengança que clama el PP.

Anònim ha dit...

Jo personalment, no pense que ha d'haver-hi una venjança, però els assassins i els terroristes han d'anar a la pressó i punt. Si ells no volen deixar de matar, doncs almenys que estiguen tancats. Ni negociació ni res. Que ells no volen negociar i tampoc no son ningú per demanar el que demanen. El que han de fer es deixar de matar i acceptar la democràcia, que de vegades no ens agrada a tots, però per això es democràcia.

Nomdedéu ha dit...

No entraré en grans debats, però jo no crec que la culpa siga només del PP o de la dreta en general. He dit que Zapatero ha comés errors greus. Ara bé, davant d'una realitat com és esta, el PP pot actuar d'una manera o d'un altra. Reventar les manifestacions unitàries no em sembla sensat, enregistrar amb un telèfon els lapsus linguae del president en una cimera autonòmica ho trobe infantil, ( i intentar fer un discurs sobre això, ridícul); i finalment fer un discurs com el de Rajoy on es diu que si posen bombes la cupla és del PSOE i si no les posen també, em sembla que no deixa a Rajoy a l'altura d'un home d'estat, sinó d'un delegat de classe de quart C.

Anònim ha dit...

Li volia donar l'enhorabona al Jordi per haver optat per les tropes de Abu-Zeit en lloc de les de Al-Azrak. Felicitats.

Anònim ha dit...

No se si sentir-me al•ludit. Són moltes coincidències, moltes. Tant Abu-Zeit i Al-Azrak, eren cabdills moros que de forma pacífica i a canvi d’uns territoris es tornen vassalls del Rei Jaume. Tant de bo puguera aportar al BLOC la plaça de Morella, Ares, Culla, Peníscola , Sogorb i Jèrica. Em quede amb el que realment puc aportar : treball i moltes hores. Agraït pel recordatori.

Anònim ha dit...

Sé que el comentari no ha d'anar ací però necessite contar-vos ho. He escrit una crítica a la web http://www.albertoalcalde.es/entrada.php?id_not=52 i es molt fort, no sé si té filtre o només deixa posar les coses boniques que li diuen els pocs iaios que saben anar fer internet i creuen en ell. Eñl cas es que m'ha eixit una pantalla gracias por su colaboracion i no esta el meu comentariiiii.
Vergonyós.....
Nomdedeu que saps de algo de immigracio que vol obrir la diputacio per a control i que estan buscant a gent a dit per a posar-la?????
i del pacte PSOE-BLOC en València?
Gràcies,
Paola

Anònim ha dit...

Si, Paola té raó. Hui li he ficat a www.albertoalcalde.es en valencià el que no m'agradava de la seua web com a crítica light (digam-ho així). I no ho han ficat, això vols dir que té censura, fins que no accepten els comentaris no es fiquen a la web. Molt fort i democràtic

Nomdedéu ha dit...

A vore Paola, no se res d'això de la Dipu. Dilluns parlaré amb la nostra gent allí i que me'n puguen fer cinc centims (d'euro). Ja te'n diré alguna cosa.
Respecte al pacte de València, no hi ha res. Joan Mansanet, cadidat deel BLOC, ja m'ho va dir fa moltes setmanes. Ahir mateix ho parlava amb el nostre Secretari General. No hi ha cap pacte.
I sobre la web del canidat sense congnom... Si. Segura que te moderació de comentaris. No se si ell ho sap, però segur que el te. Que poquets n'hi ha de blocs, que com este, no tinguen activada eixa possibilitat.
Ho he dit més vegades, és una opció personal. La meua és una aposta pel pluralisme i la llibertat. Crec profundament en totes dues coses. La gestió d'un espai lliure de censura com el meu (i ta´mbé vostre) bloc, és una opció personal. I la politica la fan les persones. Qui no aplica criteris de llibertat en la gestió d'una simple web personal, no se si podem creure que l'aplicara en la gestió de la nostra ciutat.

Anònim ha dit...

Tant de bo el Morera s'aplicara el que dius sobre la censura al seu blog.