23 de gener, 2008

DEMÀ DIJOUS, DIA 24, A LES 19'30 I AL CENTRE MUNICIPAL DE CULTURA (Antoni Marua,4) EL BLOC HA ORGANITZAT UN ACTE PÚBLIC EN FORMAT XERRADA I COL·LOQUI AMB EL TÍTOL:
EN QUE GASTA L'AJUNTAMENT ELS DINERS DELS NOSTRES IMPOSTOS?
INTENTARÉ CONTESTAR LA PREGUNTA.
ESTEU CONVIDADES.
ESTEU CONVIDATS

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Eixa pregunta es impossible de contestar.

Martí Duran ha dit...

Benvolgut,

M'agrada molt el teu bloc i et comunico únicament que t'he afegit a la llista de blogs amics del meu.

A reveure,

martí

Anònim ha dit...

mireu açó... la família és la família...

http://www.elpais.com/articulo/espana/Camps/coloca/hija/Fabra/Congreso/alto/cargo/imputado/Senado/elpepuesp/20080123elpepunac_23/Tes

"Te diré algo que aprendí de mi padre: intenta pensar como piensan los que te rodean. Con esta base todo es posible". Vito Corleone

Nomdedéu ha dit...

bé, doncs jo intentaré explicar-la parcialment.
Gràcies Martí.

Xavier López ha dit...

Diu la proposta de pacte amb Esquerra Unida (sic) i Els Verds-EE aprovada pel Consell Nacional respecte al Grup Parlamentari que "les formacions integrants de la coalició es comprometen a crear un g.p. propi, comú i únic amb la clara voluntat de dotar al País Valencià de veu pròpia a les institucions". Malgrat això, ahir l´Executiva va aprovar el pacte, finalment amb IPV i VERDS, no sé exactament amb quines condicions però la cosa és que hui la premsa recull "la intenció" d´Isaura de negociar la seua entrada al Grup d´Izquierda Unida si obté escó.

No sé si açò se va contemplar en la reunió o és una cosa que la xica ha dit perquè li ha paregut oportú, o també potser, siguen unes declaracions tretes de context per part dels nostres amics de l´EMV.

En qualvol cas, intencionalitats com la de Navarro, després de tot el que ha passat, a mi em preocupen.

Anònim ha dit...

Si ,la Isaura diu que si entra al parlament negociarà entrar al grup d'IU, per Castelló tots el d'IPV segueixen en EU ( a l'espera de l'asalt a la Direcció) l'única baixa la del dàtil Mulet. La pròxima quina serà, què ens baixem els pantalons?. Quina vergonya em fan sentir de dir que sóc del BLOC.

Nomdedéu ha dit...

xavi, el que va acordar l'executiva és que l'acord que té valor és el de Silla. Donat que l'altre no pot complir-se ja que l'altra part no té interés en pactar amb nosaltres.
Jo també considere un error les manifestacions de Navarro, però no una sorpres. Tant se val, no tinc ganes de parlar gaire més sobre tot això. Ara toca traure bons resultats.
En qualsevol cas, la interpretació oficial d'eixe punt és que el compromís és de fer un grup pròpi, però per això calen 5 escons. Cas contrari, cada diputat o diputada té llibertat d'ascripció, per dir-ho així. si més no, això es va dir quan haviem de pactar amb IU. Ara supose que la idea és la mateixa.

Anònim ha dit...

picassent

Anònim ha dit...

Jejeje.

Té raó l'anònim, Enric. Parles del Consell Nacional de Picassent, no de Silla.

I si no recorde malamanent, allí també es va acordar que, cas de ser triats, els candidats de la coalició anirien al Grup Mixte i de cap manera a IU, res de llibertat d'adscripció.

Això és el que es va aprovar a Picassent, si no em falla la memòria després de tants marejos, y a eixe acord crec que es va decidir tornar en la Permanent de l'Ejecutiva Nacional d'ahir.

Per on es despenge Isaura Navarro és un altra història, que potser també caldria aclarir...

Anònim ha dit...

"con quien con niños se acuesta mojado se levanta", aixo deia el refrany.
Supose que ara caldrà que més d'un progre de la esquerra plural i "valencianista" que s'enganyava (o no)votant a IU recapacitar sobre la gent que el representava. D'Esquerra i País no esperem altra cosa ja, qui no es desmarque ara que abrace al oso del pcus i calle para siempre.
Per sort sabem que el Bloc per molt que patine de vegades almenys a la hora de la veritat anem tots a una, per crisis ments greus que les ha viscut el Bloc els partits espanyols d'esquerra s'han fragmentat, almenys el de ser valencians i valencianistes uneix més del que ens imaginem (ves per on!). A mi no em fa vergonya ser del Bloc encara que considere que de tant en tant els meus representants fajen titaes. Em faria més vergonya ser d'Esquerra i País, almenys si el País al que em referisc és el País Valencià.

Pd. si al final és cert i venen tan Isaures, com Mulets o Franciscos, seran ben rebuts, perque almenys tenen el coratge de pensar les coses i prendre decicions. Saben a lo que vindrien, i si no que llegeixen els estatus del Bloc.

Anònim ha dit...

Malgrat algunes divergéncies o moltes divergéncies sobre la línia d'actuació del Bloc pense que no cal avergonyir-se de la tercera força municipal i de la força amb dos diputats a les corts. sòc del bloc i tot i discrepar no sent vergonya en cap moment perquè sé que en qualsevol moment puc expresar el meu punt de vista i fer-ho als corresponents órgans o manifestant les meues opinions al respecte.

Nomdedéu ha dit...

jo només tinc vergonya d'haver-me enganyat i haver dit Silla en lloc de Picassent.
Ho copiaré cent vegades:
Piscassent, Picassent, Picassent, Picassent,Piscassent, Picassent, Picassent, Picassent,Piscassent, Picassent, Picassent, Picassent,Piscassent, Picassent, Picassent, Picassent,Piscassent, Picassent, Picassent, Picassent,Piscassent, Picassent, Picassent, Picassent,Piscassent, Picassent, Picassent, Picassent,Piscassent, Picassent, Picassent, Picassent,Piscassent, Picassent, Picassent, Picassent,Piscassent, Picassent, Picassent, Picassent,Piscassent, Picassent, Picassent, Picassent,Piscassent, Picassent, Picassent, Picassent,Piscassent, Picassent, Picassent, Picassent,Piscassent, Picassent, Picassent, Picassent,Piscassent, Picassent, Picassent, Picassent,Piscassent, Picassent, Picassent, Picassent... Bé, pare perquè com en realitat ho faig amb "corta y pega" tampoc no té mèrit.

Anònim ha dit...

com va anar la xerrada?

la pròxima volta aviseu amb més temps. salut

Nomdedéu ha dit...

doncs prou bé de gent si tenim present com són estes coses, i crec que les preguntes de la gent l'han fet interessant.
jo m'he extés massa, crec. volia parlar mitja hora, i quan me n'he adonat duia una hora. però en fi, era la primera experiència i espere que la proxima vegada (n'hi haurà més) vaja encara millor.
Crec, en qualsevol cas, que ha estat didactica i entenedora.

Anònim ha dit...

Home, sí, has parlat una hora sobre els pressupostos municipals. No crec que siga massa si pensem que són els pressupostos de la ciutat de Castelló per a tot l'any. A més, si tenim en compte que eres l'unic que n'ha parlat als ciutadans i ciutadanes... donc, no és massa. Una hora pot ser molt si que parla avorrix, però, no ens vam avorrir gens, les persones presents vam escoltar amb molta atenció.
Enric és molt didàctic,i a més sempre sap introduir comentaris i anècdotes que fan les explicacions més amables i que facilitan molt la comprensió, encara que siga en un tema tan complicat i farragós com els pressupostos.Al final es van fer preguntes que mostraven l'interés que generen els diners de la ciutat, els nostres diners.
Sense "passió per Nomdedéu·"

Nomdedéu ha dit...

vaaaaaaaaaaaaal. Et pagaré un cafenet.