14 de setembre, 2008

SIGNEU EL MANIFEST

*Com sabeu, abans que ningú, el BLOC va manifestar la seua fontal oposició a que el transport de via reservada travesses el Ribalta.
*Com sabeu, hem denunciat l’obscurantisme amb el que el PP ha platejat tot el projecte, així com l’obstruccionisme practicat per tal d’evitar que l’oposició en conega els detalls.
*Com sabeu, esta setmana passada ens vam reunir a València amb la Directora General de Patrimoni Cultural, qui ens confirmà que la decisió és merament política i que la va prendre l’equip de govern de Castelló.
*Com sabeu, no estem sols en esta oposició al “ribalticidi”. El BLOC forma part d’una plataforma que entre d’altres accions plateja recollir signatures en contra del traçat. Des d’ara podeu baixar el document des de la nostra web, signar-lo, i fer-nos-el arribar.
*Com sabeu, som moltes i molts que hi estem en contra. Ara ho han de saber ells.

Gràcies.

4 comentaris:

Lidón B ha dit...

Jo vaig estar fa només uns dies de fotosafari urbà per Ribalta, abans del Ribalticidi...

Os rentador ha dit...

Que asco me da el Bloc y su Catalanismo de mierda.....

Anònim ha dit...

Rentador comença per rentar-te la teua boqueta i la de tots els nacionalistes espanyols. So fatxa !

Anònim ha dit...

I el teu què? fill de ta mare. Vaja exemple que dónes titlant de fatxes a tots els que pensen diferent de tu. RACISTA XENÒFOB.

Deus donar-te-les de 'raça ària' com els nazis. La teua eres tan espanyol com el mal parlat a què contestes. T'agrade o no.

Sempre pots anar-te'n a Somàlia amb els teus, allí, amb simitarres ben esmolades a discutir de la cria d'oques.