12 d’octubre, 2009

"LA COSTA NOSTRA". Mediterráneo. 15.10.09


Ricardo Costa i Marichalar, són dos fashion victim, l’un te gust pels fulards i els bermudes estrambòtics, i l’altre pels colls emmidonats i els rellotges cars. I això, els perjudica, els converteix en personatges parodiables, en objectiu fàcil de totes les crítiques. Hi ha més similituds. Tots dos han tingut problemes domèstics, i en ambdós cassos, es volen resoldre amb un “cese temporal de convivencia”.
En el cas de Marichalar i l’Infanta, m’és del tot indiferent de qui és la culpa. En el cas de Costa i Camps la cosa canvia. Que Costa està implicat fins a les orelles és una obvietat que confirma el seu cessament, però eixes mateixes evidencies confirmen que no està sol en la trama. La trama és prèvia a la seua designació com Secretari General, i necessita d’algú en el govern que adjudique les obres. Tot això es desprén també de l’informe que el Jutge amic no va voler incloure en el procés contra Camps.
Que ara Cospedal, que aleshores no va badar boca, d’un informe de més de 70.000 folis, només done credibilitat als folis que sembla podrien exculpar Camps, és simplement patètic. El que passa és que el PSOE és tan maldestre, i tan intervencionista, que no fa més que sembrar dubtes sobre la parcialitat dels procediments legals.
En resum la trama Gürtel consisteix bàsicament en el finançament il·legal del PP (ja vorem si només a València i Madrid), i això es fa amb dobles comptabilitats i augmentat els costos de l’obra pública, a canvi de comissions. I, en això té raó Costa, l’obra pública l’adjudica el Govern, no el partit. I la mateixa credibilitat que li dóna Camps al famós informe, per cessar temporalment a Costa, li l’hauria de donar per cessar al seu Vicepresident Rambla. Per tant, Camps és culpable, ja siga de connivència amb la trama, o de no saber de qui es rodeja al partit i al govern. Qualsevol de les dues opcions l’invalida per continuar com President. Però encara n’hi ha un altra, el dòping. Camps va guanyar fent trampes, com Ben Johnson, Marco Pantani, Marion Jons, Martina Hingis i tants altres. Els atletes van haver de tornar les medalles. Camps hauria de tornar allò que va guanyar fent trampes, amb més mitjans que els altres competidors. Camps ha de dimitir.

9 comentaris:

Enric 2 ha dit...

Enhorabona per l'article, és rodó.

Nomdedéu ha dit...

Gràcies. Crec que és fàcil d'entendre

Anònim ha dit...

Açó es cert ¿?, sinceritat

http://www.elotrolado.net/hilo_ricardo-costa-deja-sus-cargos-en-valencia_1309050

Nomdedéu ha dit...

sembla que sí, no? no entenc molt bé la pregunta

Anònim ha dit...

Disculpes per no expresar-me millor, preguntava si era cert el fil escrit del link que te vaig enviar anteriorment.

Aclariments respecte a l'article "La costa nostra", en absolut voldria que marxara fugint el Sr Fabra a la "Costa Rica" a pendre el solet sino hem de fer el possible per a que la seua finalitat sigue complint condena.

http://enricnomdedeu.blogspot.com/2009/01/el-dia-despres-levante-emv.html

Per nosaltres i per moltes persones, seria una ILUSIÓ pedre de vista a Carlos Fabra, principalment es el personatge que més ens repugna, m'afecta vore'l i saber que continua com sempre i damunt donant lliçons a la prensa com si ell no havera fet res defensant al "Ric".
Sòc una de les moltes persones afectades de rebre expropiacions forçoses il.legals de les nostres terres per motiu de l'aeroport. Crec que es (el fet) un dels fets més greus i Castelló hu tindrieu que haver tingut més en compte. No te pots imaginar lo que indignats que estem Vilanova d'alcolea, ara més que mai. Per què estem en temps económics dificils, damunt el Sr. Fabra se riu de nosaltres. Això es intolerable.

En algún moment de la nostra vida, segur que haurem pensat per necessitat econòmica " si furtara un milió de Pts al Sr. Fabra , me dono per segur que no s'adonaria..."

En fi...gasto saliva per desahogar-me una miqueta. I més que podria comptar...

Nomdedéu ha dit...

entesos. Em tem, que Carlos Fabra abandonarà la política abans de rebre cap sentència contraria. No és que m'alegre especialment, com pot suposar.
Crec que en la política (i en la vida en general) s'ha de ser honest, i s'ha de jugar amb les regles legals existents. Fabra, sembla evident que no ho ha fet sempre, i em semblaria terrible que això quedés sense càstig.
Però desgraciadament sóc prou pessimista.

Anònim ha dit...

No m'extranyarie Enric, jo també hu penso encara que no vullga reconeixer-ho per moments de impotència i rabia. A estes altures hi ha tanta merda...i poc de jabó.

Numés espero que se'n vage quant abans, millor.

Laura ha dit...

El post era per a que t'entrara mitja Comunitat Valenciana,a dir,a comentar,a cridar,a remugar,a tornar a dir,a cridar,a tornar a remugar...però estem sense paraules.Com diguen en castellá"huelgan las palabras"

Laura ha dit...

...diuen(s'ha afexit una g de sobres.