02 d’octubre, 2009

"PER QUÈ SR. ALCALDE?" Levante-EMV. 04.10.09

Per què Sr. Alcalde? Per què ens ha mentit el seu equip? Per què quan l'oposició preguntàvem pel anunciat i pressupostat Pla Estratègic, els seus regidors ens deien en Comissió informativa que encara no hi havia res? Per què mentien quan sabien que s'estava redactant? Per què no volien que l'oposició pugues participar? Per què Sr. Alcalde? A què tenen vostés por?

Els tres partits hem pactat les infraestructures que calia fer amb els fons del Plan E. Els tres partits hem pactat les infraestructures que esperem es facen amb el Pla Confinaça. Els tres partits vam negociar durant mesos a la Comissió Especial de Modernització el reglament municipal, i tots els que es deriven de l'aplicació de la Llei de Grans Ciutats. Durant mesos i mesos vam treballar plegats els tres grups, i vam aconseguir treure endavant el Pla Marc de Modernització, columna vertebral de la nova administració municipal.

Algú m'ha dit, Sr. Alcalde, que el problema no era el BLOC, sinó la por que té el PP a que el PSOE puguera fer una oposició destructiva i entrebanqués la marxa del Pla. Eixe no és el problema del BLOC ni dels seus electors. Però és que a més a més, no pot ser això, i sap per què? Doncs perquè l'anterior grup municipal socialista va entrebancar el primer Pla d'Igualtat d'Oportunitats Dona-Home. No va fer propostes, no va acudir a les reunions, i en va criticar el resultat. I sap què? Doncs el PIO va eixir endavant amb el suport del PP i el BLOC, i el dia de la presentació, la seua regidora delegada va explicar públicament que les aportacions del BLOC havien estat fonamentals, i que el PSOE s'havia desmarcat. Afortunadament tenim el PIO, i afortunadament l'actual grup socialista li dona suport.

Per què, doncs no ens ha deixat participar en el Pla Estratègic? Recorda el Sr. Alcalde que fa dos anys, en una Junta de Portaveus, li vaig lliurar personalment la proposta estratègica del BLOC? Un extens i multidisciplinar treball sobre el present i futurs econòmic, social, d'infraestructures, de la nostra ciutat? L'ha llegit Sr. Alcalde? L'ha donat a llegir a algú? Es que no s'ha molestat ni en contestar-me.
He llegit el seu Pla, i trobaré un forma per tal que en pugam debatre on toca, no als diaris, però li avance, Sr. Alcalde, que el fet que una de les 15 fonts on s'han nodrit per fer el Pla siga el seu llibre "La ciudad que yo quiero", mostra l'escàs nivell cientí­fic del projecte. I explica la voació partidista que l'acompanya.
Sr. Alcalde, Castelló perd un altra oportunitat. Vosté li la fa perdre. Perquè vosté i el seu equip perverteixen la democràcia, expulsant del planejament de la Ciutat, al 44% dels ciutadans que van votar els partits de l'oposició. Vosté, Sr. Alcalde, actua amb indignitat. Atempta contra la pluralitat social, i castiga la ciutat amb una visió reduccionista, partidista i sectària. Per què Sr. Alcalde?

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Soy uno del grupo del 44%.
Mal Sr. Alcalde, mal.
Saludos.

Tonet ha dit...

Molt bona l'entrevista teua que hui publica el diari Mediterraneo.

Nomdedéu ha dit...

Saludos.
Gràcies Toni, ha quedat bé, i sobretot, ha quedat bé el resultat del Consell Nacional.
Amb un vot en contra i cap abstenció hem aprovat no pactar amb Iniciativa, si no es canvia el nom del grup a les corts, i Enric Morera assumeix la Sindicatura

Anònim ha dit...

Doncs , ja eren hores. Precisament avui , 03 d'octubre, al diari El País apareix la següent notícia : “Primera denuncia contra De la Rúa por prevaricación" L. GARRIDO / J. FERRANDIS.El partido valenciano IpPV cree que el juez ayudó a su "amigo" Camps."El PP no es creíble"
Mónica Oltra, portavoz del Grupo Parlamentario valenciano Iniciativa pel Poble Valencià (IpPV), presentó ayer a la Fiscalía General del Estado una denuncia...." etc. O siga que, segons aquest diari, d'ampla difusió entre els "progressistes" Mónica Oltra,és "portavoz del Grupo Parlamentario valenciano Iniciativa pel Poble Valencià (IpPV)" sic.
Sobren comentaris, o no?.

Anònim ha dit...

Enric, saps on es pot aconseguir el Pla estratègic de l'alcalde?

I del Bloc que li vas fer arribar?

Es poden descarregar d'algun web en format pdf?

Moltes gràcies.

Salut.

Nomdedéu ha dit...

La nostra la pots trobar ací.

http://www.facebook.com/profile.php?id=1628913014&v=app_2347471856&ref=nf#/note.php?note_id=140262428270

El treball oficial no va molt més enllà del que han publicat en "publireportatges" pagats (a canvi de silenciar l'oposició) en alguns diaris, però no ens el han donat encara. Jo en tinc una còpia pirata en paper, però de moment no el tenim. supose que el penjaran a la web, si més no això demanarem

Anònim ha dit...

Em dona error. No està al web del partit?

Gràcies per la teua diligència.

Salut

Nomdedéu ha dit...

També està ací.

http://discursos.blogdiario.com/i2007-04/

I la forma més senzill és, en este mateix bloc, anar a enllaços (columna dreta), punxar Discursos i Intervencions. Allà dins, a la dreta dóna l'opció de vore les entrades del mes d'abril, que són dues, si hi punxes, és la de més avall.

Anònim ha dit...

bon comencament