21 de setembre, 2011

"NO DEIEN QUE NO PUJAVEN?" - Mediterráneo- 22.09.11


Definitivament este no està sent l’any polític de Pérez Macián. Primer, el fitxatge d’Alfonso Bataller per part de Fabra, el va deixar sense la presidència de la Comissió d’Hisenda. Després, la fugida (endavant) de Beatriz Gascó, va convertir en regidor de veritat a Pepe Masip, adquirint així més protagonisme en l’àrea compartida d’Hisenda.
Més tard, va vindre allò de l’altra fugida, primer de Camps, i de rebot la de Fabra, el que va convertir (contra el criteri de la gent que té criteri al PP) a Bataller en alcalde, deixant la presidència de la comissió d’hisenda vacant. Presidència que finalment ocupà qui en bona lògica continuista hagués hagut d’ocupar des del primer dia, és a dir, Pérez.
I ara, en en eixa condició, el bo de J.J. ha d'explicar el que van ocultar durant la campanya: que ens van a pujar totes les taxes i preus públics. I com no tenen arguments creïbles diuen aquella mentida grossa i peluda que això significarà una reducció de la pressió en la resta dels ciutadans. Fals de tota falsedat. Que augmenten els preus públics no vol dir que qui no gaste els serveis vaja a tindre una reducció en la seua factura fiscal. Mantindrà la mateixa. Tot simplement, altres ciutadans pagaran encara més.
Diu també el portaveu adjunt que és lògic que pague qui gasta el servei i no la resta. Val, com jo no sé volar, no vull pagar l’aeroport; i com ja he acabat d’estudiar no vull pagar per a la UJI (i menys per a la VIU); com ja vaig fer la mili vull que acomiaden a Chacón (i si no l’hagués fet també ho voldria); com no pense parir, no vull pagar per l’epidural... cal allargar el despropòsit? Crec que no.
Augmentarà el preu de l’escola matinera, el Bicicas serà de pagament, han augmentat l’IBI, serà més car casar-se, tindre gual, presentar-se a exàmens per oposicions (que no convocaran!), tindre vehicle...
És a dir, que si té vosté pensat casar-se, anar a la boda en bici, o cotxe particular, si té pensat tindre fills i dur-los a l’escola matinera, o comprar-se un aparcament soterrani per tal que la grua (que també puja) no li retire el cotxe, no havia d’haver votat al PP. L’arruïnaran. I això que Rajoy diu que no s’han d’apujar els impostos.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

La semana pasada me dí de baja del bicicas.
Es posible que si cambian los hierros (bicis) que tenemos, por unas bicis como las de Valencia, vualva a darme de alta, y pagar con gusto los dos euros.
Del resto de impuestos no puedo, ¡me obligan!.
Saludos.

Anònim ha dit...

En el camino La Plana, al lado de la sede del Partido Popular, hay una zona de carga y descarga que prohibe aparcar vehículos particulares de 8 a 20 horas. Al lado de la cefeteria El Descans.
Cuando los populares hacen un evento o reunión éstos aparcan sus coches en dicha zona de carga y descarga.
Tengo foto y testigos de la hora (19:30 de 16-09-11) en que fué tomada.
La próxima vez llamaré a la grúa.
Saludos.

Anònim ha dit...

Enric:
Necesito ayuda.
En un paquete de Ducados, en lugar de salir impreso la garganta destrozada, los pulmones deshechos, etc. dice los siguiente:

www.msps.es
Elige libertad,
nosotros te ayudaremos
Ayuda para dejar de fumar

Pues bien, he entrado en dicha página y no veo por ningún sitio el enlace para ver en que consiste el plan de ayuda para dejar de fumar.
Seguro que está, pero yo no doy con él. Agradeceré que alguien me indique como dar con él.
Saludos.

Anònim ha dit...

http://www.msps.es/ciudadanos/proteccionSalud/tabaco/ayuda.htm

Anònim ha dit...

Gracias.
Ya lo he localizado.
Saludos.