20 de maig, 2014

"DESPROTEGITS" -www.castelloninformación.es - 21.05.14

“Vamos a ver como es de fina tu piel:

¡¡¡QUEDAS AMENAZADO DE MUERTE HIJO DE PUTA”

Ajústate tus gafitas de maricón porque vamos a por ti y tarde o temprano nos vas a sentir en tu piel.

Te recomendamos que tengas ojos en la nuca y mires debajo de tu coche antes de arrancarlo.

Puede que dures un tiempo aún, pero tienes tus días contados porque vamos a por ti, no nos olvidamos de ti.

¡¡¡ESTAS MUERTO HIJO DE PUTA!!! Vete rezando lo que sepas”.

BAF PULE – Batallón Antifascistas Por Una Limpieza de España

Este és el text literal que va rebre al seu correu personal, Josep Maria Pañella, Diputat de Compromís a les Corts. Un text molt similar al que van rebre els també diputats de Compromís, Enric Morera i Mónica Oltra. Com és lògic, els tres van presentar denúncia davant l’autoritat competent. Es tracta de greus amenaces de mort. Les denúncies es van formular el 15 de març del 2013. Es a dir, fa més d’un any. 
A data de hui, em confirmen els meus companys, que no hi ha hagut cap mena de resposta. La Delegada del Govern calla. La Guàrdia Civil calla. La Policia calla. Els jutjats no actuen.
La mateixa Delegada però, com a comandament de les forces de seguretat, fa una batuda i arresta fins a tres menors, per haver escrit a les xarxes socials estúpids comentaris sobre la mort d’altres persones. No dic que no siga punible l’actuació d’estos xavals, dic que no es comprensible la desproporció. La celeritat amb la que es detenen joves twitaries per comentaris sobre un assassinat de una política del PP a mans de militants del PP; i la més escandalosa inacció davant les amenaces de mort directes i denunciades de dos diputats i una diputada de Compromís.
Que el PP privatitza tots els serveis públics que el PSOE es va oblidar de privatitzar, es una obvietat. Però ara la cosa va més lluny, no es tracta de privatitzar, sinó de patrimonialitzar els serveis policials en benefici propi. El PP, a través del govern i les seues delegacions territorials usa la policia i la fiscalia amb clara intencionalitat política.
Ja ho he dit i escrit mes vegades. A les seus de Compromís, ens fan pintades amb tanta o més freqüència que a les del PP. Però ningú no actua. A la seu del BLOC de València ens van posar una bomba que van desactivar els TEDAX, i la policia, enlloc d’investigar l’extrema dreta que era qui ens havia (i continua) estat fent pintades amenaçadores, va considerar oportú investigar al propi partit, perquè segons ells, en el Congrés d’uns mesos abans hi havia un sector descontent. No és només fastigós i poc professional, no, ralla el delicte. El delicte d’injúries i el de desassistència i desprotecció.
És greu. Es molt greu vore com actua el PP en estos casos. I això que ara relate és possible que els hi semble un fet aïllat. No. A nivell local passa el mateix. Mentre es sanciona a una Colla per fer paelles sense autorització, es permet que un altra Colla extorsione als bars de la plaça on instal·la la seua carpa, cobrant un impost revolucionari (300€) per a “permetre” que l’Ajuntament els autoritze una barra al carrer durant les festes. Ho vaig denunciar personalment, ho sabien, i no va passar res. Clar que la Colla en qüestió any sí, any també, dona el seu  màxim guardó a un membre del PP.