22 de maig, 2014

"VAN A LA SEUA..." Mediterráneo - 22.05.14

El Sr. Cañete, del PP, després d'un decebedor debat, va dir: “El debate con una mujer es difícil. Si demuestras superioridad intelectual, es machista”. I des d'eixe moment el PSOE, i la seua candidata Elena Valenciano, han aconseguit que tota la campanya europea pivote al voltant de si Cañete és tan masclista com demostra, o encara en guarda una miqueta més per a la intimitat.
Sorprén que el PP no haja recordat que va ser precisament Valenciano qui l'estiu passat va afirmar contundent: «Me desnudaría para pedir el voto si fuera imprescindible». Un comentari tan o més masclista que el del popular. Una dona oferint el seu cos nu com argument de superioritat intel·lectual. 
Mentre parlem d'això, no es debat sobre la realitat europea. Lamentable, perquè des de que ens alcem pel matí i posem en marxa la cafetera estem sotmesos a les directives europees. La nostra vida està, cada colp més, governada pel que decidim, o decideixen a Europa.
I aleshores, com és que PP i PSOE s'esforcen en desmobilitzar a la gent? Per dues raons. La primera perquè l'abstenció beneficia als dos grans partits, que es reparteixen més escons. La segona, perquè  Angela Merkel, ja ha anunciat el pacte entre socialdemòcrates i conservadors per la composició de la Comissió Europea. 
A Compromís-Primavera Europea que formarà part del quart grup de l'Eurocambra pensem que Europa és alguna cosa més que els pactes ocults dels que van canviar l'article 135 de la CE, per salvar als bancs i arruïnar les persones.