10 de juliol, 2014

"TRAMPOSOS I CÍNICS"- Mediterráno - 10.07.14

José Luís Gimeno va guanyar les eleccions municipals encapçalant la llista del PP, i el PP el va obligar a dimitir a canvi de fer-lo “alcalde honorífic” de la inexistent Ciutat de les Llengües. Van obligar a renunciar als que anaven per davant en la llista i finalment van fer alcalde a Alberto Fabra.
Uns anys més tard, Alberto Fabra va guanyar les eleccions encapçalant la llista municipal del PP, però va dimitir als pocs dies per ocupar el lloc de Francisco Camps. Camps era president de la Generalitat per ser el cap de llista de la llista més votada. Però el PP el va forçar a dimitir pel desgast que suposava la seua implicació judicial. Rajoy, Trillo, Cotino...tots ells el van pressionar.
A Fabra, que era alcalde per haver encapçalat la llista més votada, el va substituir Alfonso Bataller, sense experiència, i que anava amagat a la llista. Durant la campanya no el van deixar parlar. Ara que l’hem sentit sabem perquè.
En paral·lel, el PP valencià esta sent investigat per la justícia per un seguit d’il·lícits, entre el que destacaria el finançament il·legal, i el delicte electoral. Això vol dir que haurien guanyat fent trampes. En este procés està imputat Alfonso Bataller.
Ara diu Rajoy que ha de ser alcalde el cap de llista de la llista més votada. Ara? De veres?
S’imaginen a Mario Conde posant ordre a la banca? Un PP que no ha respectat mai la voluntat del electors, i que podria haver guanyat fent trampes, no té legitimitat per proposar canvis en la llei electoral. Cap.