26 de febrer, 2015

SOBRE ELS BOUS.

EL PP DE CASTELLÓ HAVIA PRESENTAT UNA MOCIÓ QUE DEMANAVA "ADHESIÓN INQUEBRANTABLE" A LES CORREGUDES DE BOUS I ALS BOUS AL CARRER.
UN MINUT ABANS DE COMENÇAR EL PLENARI, HA DECIDIT RETIRAR-LA EVITANT AIXÍ EL DEBAT. 
COM DES DE COMPROMÍS SI QUE TENIEM ALGUNA COSA A DIR, DEIXE ACÍ LA QUE HAVIA DE SER LA MEUA INTERVENCIÓ QUE LA POR DEL PP, NO EVITARÀ QUE LA FEM PÚBLICA.

Diu la fiscalia que vostés formen part d’un partit, que com organització, s’ha beneficiat de la corrupció. 

No només l’han alenat i alimentat, sinó que la corrupció és la forma del Partit Popular de fer política.

Amb diners negres d’origen encara no del tot conegut paguen la seu de Madrid. Amb els diners que algunes persones de bona fe aportaven per a protegir als seus regidors en el País Basc, en el temps de les pistoles, vostés feien operacions immobiliàries.

Diu la fiscalia i l’UDEF, que són vostés el partit dels sobresous, dels sobres plens de diners d'origen molt probablement il·lícit, que alguns membres del seu partit ja han reconegut que rebien.

I diu també l’UDEF que el PP valencià va entregar 3’4 milions d’euros a la caixa B d’Orange Market, que es com es finança el PP.

I VOLEN QUE PARLEM DE BOUS?

Diu la fiscalia que un important nombre de membres del seu partit participava, en nom del partit i a benefici propi i del partit, en operacions de corrupció que igual servien per posar un cotxe de luxe al garatge, que per a pagar una campanya electoral.

Diu la fiscalia que el PP valencià, va guanyar les eleccions del 2007 i 2008 en frau electoral. Que hi havia una arquitectura administrativa en la que participava el partit popular, l’administració i algunes empreses, que servia per recaptar diners a canvi de contractes, incurrent en delicte de finançament il·legal.

Diu també la fiscalia que amb eixos diners es pagaven les campanyes electorals, cometent així delicte electoral.

Són vostés el partit, un d’ells, que va córrer a canviar la constitució de matinada, per a salvar la banca amb diners públics, mentre condemnava a la misèria i a viure al carrer a centenars de famílies.

Famílies estafades per eixe mateixa banca, i per eixes caixes d’estalvis, trufades de polítics del seu partit, que es repartien targetes Black i sous escandalosos.

Són vostés el partit que no vol legislar contra la pobresa energètica provocada per les seues pròpies decisions polítiques. Perquè són vostés, especialment vostés, qui han privatitzat el sector energètic, permeten increment del 78% de les tarifes en menys d’una dècada; fent impossible l’accés de centenars de famílies. Mentre els seus descarts polítics, omplen els Consells d’Administració.

I VOLEN QUE PARLEM DE BOUS?

Són vostés els que han fet una reforma laboral que lluny de crear benestar, ha generat precarització del mercat laboral. Salaris de misèria. Contractes indecents. Pèrdua de drets de les persones.

Són vostés qui ara aproven una llei mordassa per dificultar i penar el dret social a la discrepància, a l’opinió, I ho fan la mateixa setmana que cínicament ixen a la porta de l’ajuntament a dir Je suis Charlie.

Són vostés els que anuncien pel matí que compraran un accelerador lineal, per la vesprada diuen que ja vorem, i el dia següent resulta que ni sí ni no, mentre els malalts assisteixen perplexes al seu estúpid show de vanitats!

Són vostés els que no troben diners per millorar les pensions, però en 48 hores troben 1300 milions per pagar la indemnització del Càstor.

Són vostés els que es gasten més de dos milions per convertir el passeig central del Ribalta, en una plataforma del TRAM, quan la llei prohibeix que el TRAM el travesse. 

Són vostés els que paguen 2’7 milions a un arquitecte de renom, per un projecte innecessari i que mai no es farà. 

Són vostés els que dediquen desenes de milers d’euros públics a un projecte inexistent com la Ciutat de les llengües.

I VOLEN QUE PARLEM DE BOUS?

Són vostés, el partit al que la fiscalia acusa de corrupte en el seu conjunt, els que desvien diners públics per a la promoció particular de l’alcalde en mitjans de comunicació.

Són vostés, els amics del Gürtel, els socis actius de la pitjor xacra d’este país, els que són incapaços de tindre polítiques socials que rescaten a les famílies de la pobresa, convençuts ideològicament com estan, que es millor tindre'ls a la porta demanant caritat.

Són vostés els qui després de tindre vacant durant més de tres anys una plaça d’assessoria absolutament inútil, i que mai va complir el seu objectiu, els qui ara contracten a una persona de l’equip personal de campanya d’Alfonso Bataller per a fer no sabem exactament quina feina, perquè hem demanat l’informe fa més de 4 setmanes i vostés no l’han fet.

Són vostés els que han acumulat sentències dels tribunals dient que este ajuntament practica, i ho dic textualment “un urbanismo en beneficio de unos pocos y contra el interés general”. Són vostés els que han tardat 4 anys en acceptar que calia un nou PGOU, fent-nos perdre temps i diners.

Són vostés . Vostés. 



Són vostés els que no fa tants anys tenien muntada una oficina electoral a la planta baixa, on venien usuaris de serveis socials a que els hi prepararen la documentació per al vot per correu. Aconseguint el fascinant miracle de que alguns col·lectius en els que es concentra el major número d’exclosos del sistema i d’analfabets funcionals, foren els que tenen un índex més alt de vot per correu.

Són vostés els que han perdut contra el meu partit fins a 14 sentències del Tribunal Constitucional per negar-se a facilitar als nostres diputats informació. Informació que ocultaven, i que sovint ha servit després per posar en evidència judicial, les seues il·legalitats i males pràctiques. 

Són vostés els que tenen en un calaix de la Generalitat i des de fa més de dos anys, l’expedient complet per a la declaració de les Normes de Castelló com a BIC i no l’aproven. 

Són vostés, és vosté senyor alcalde, que inaugura fins i tot una senyal de prohibit aparcar, qui quan ha d’inaugurar un sala del museu dedicada a les Normes, no convoquen a la premsa. I no ho fa constar a l’agenda municipal, amagant-se per por a la seua pròpia guerra interna.

Són vostés els que retallen línies escolars de la pública mentre blinden la concertada. Els que enganyen i menteixen a la gent parlant de llibertat. I quan els pares i mares de l’Herrero trien educar als seus fills en valencià, vostés tanquen la línia i els obliguen a fer-ho en castellà.

Són vostés els que han tancat la RTVV després de manipular-la durant anys, saquejar-la, i permetre fins i tot assetjament sexuals contra les treballadores, sense destituir al poca vergonya que amb el carnet del PP a la boca i la bragueta baixada, dirigia l’àrea de personal.

I VOLEN QUE PARLEM DE BOUS?

Són vostés qui en tres anys han augmentat la pressió fiscal a la ciutat com mai abans cap alcalde ho havia fet. Creant noves taxes, nous preus públics, i augmentant la imposició general, per a poder fer front al bonys econòmic al que vostés ens van abocar.

Són vostés el PP que seu ací davant nostre, qui durant anys han falsejat els pressupostos comptabilitzant ingressos impossibles que sabien que no es produirien, per enganyar a la ciutadania, amb promeses d’obres que mai no s’han fet. 

Són vostés, el PP d’ací i el d’allà, qui ens arruïnen avançant diners municipals per pagar obres que havia de pagar la Generalitat, obligant-nos a demanar préstecs i pagar interessos, quan en realitat havíem de cobrar interessos de demora a la Generalitat.



Són vostés, els qui compren línies editorials amb diners públics i en benefici propi. Diners que podrien anar a millorar les condicions de vida de la ciutadania.

Vostés. 

Vostés són els del Brugal, la CAM, Gürtel, Rabassa, Bankia, Cooperació, Emarsa, Guateque, Naseiro, Torres de Calatrava, Vaersa, Aguas de Valencia…


Vostés són els Camps, els Blasco, els Costa, els Ripoll, els Bárcenas, els Matas,  els Olivas, els Rambla, les Milagrosas Martínez, Lolas Johnson, Such, Hernandez Mateo, Alicia de Miguel, Cotino, Manuel Cervera, Fernando Cartagena, Sonia Castedo. Els Díaz Alperi, David Serra, Yolanda Garcia, Cristina Ibáñez, Ángel Sánchis,  Paco Martínez,  Enrique Crespo, Rafa Betoret, Luís Motes, Dora Ibars, Auxiliadora Hernandez, Josep Maria Felip, Marc Llinares, Luís Lobón, José Maria Tabares, Pedro Angel Hernandez, ….vostés són Carlos Fabra. 


I volen que parlem de bous? 

Dons no ens dóna la gana.

1 comentari:

Patricia ha dit...

Plas, plas, plas.... aplaudiment, l'orella , el rabo i volta completa al "ruedo"