08 de febrer, 2007

"CASTELLÓ PRIMER" Mediterráneo, 08.02.07



Com el PP i el PSOE ja fa temps que havien presentat els seus eslògans de campanya, només faltàvem nosaltres. Ahir, aprofitant la conferència que vaig pronunciar a Castalia Iuris sobre el meu Projecte de Ciutat, el vaig presentar. Castelló primer.
És més que un eslògan, és una declaració de principis. Un compromís amb la ciutat, un compromís amb nosaltres mateixos, i sobretot amb vostés.
Els eslògans dels socialistes i populars són personalistes, CS: Calles Si, i Alberto Alcalde. Sembla evident que per uns i altres l'objectiu és arribar a ser l'alcalde. Per nosaltres l'objectiu és Castelló. Evidentment dur endavant el Projecte de Ciutat que ahir vaig presentar, serà molt més senzill si l'alcalde sóc jo. Però això és un instrument no un objectiu.
Quan diem Castelló primer, estem afirmant que per davant de cap altra consideració nosaltres posarem la ciutat. Estem dient que pesarà més la vocació de servei a la ciutat que les maniobres partidistes. Diem, que mentre per als altres dos partits Castelló és part d'una estratègia global, per nosaltres és l'única estratègia.
És allò que alguns de vostes ja m'hauran sentit dir, populars i socialistes, actuen com les grans superfícies. Els redits electorals d'aci servixen per guanyar la Diputació, per fer-se forts dins del partit... Nosaltres actuen com el comerç tradicional. El nostre objectiu és Castelló. La governabilitat de Castelló. És evident que formem part d'un país, i és evident que el BLOC té un programa per eixe país. Programa que compartim, i recolzem. Una cosa no exclou l'altra, simplement diem que per nosaltres Castelló primer.

24 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Enric,
Senc molt no haver estat ahir a la teua conferència. No podie, tenie mobles que carregar al pis i molta faena per fer. M'haguera agradat escoltar-la perquè se que el model de ciutat que defens és el millor model per a Castelló. Perquè no utilitzes campanyes buides de continguts (PASSION) o cartells de frankestein. Tu, totes les setmanes presentes una proposta a la premsa, treballes per la teua ciutat i el més important, et sents ciutadà i polític alhora. Cosa impossible en els altres partits nacionals, que seguixen els criteris nacionals. Ahir vaig llegir a la premsa, que Alberto en una entrevista deia que passare por el polígrafo a todos mis contrincantes, ja vorem si s'atreveix a fer un debat públic. També deia un tripartito seria un desgobierno, com si ell no sabera que hui dia, això no es pot dir mai, EU ho té molt fotut per entrar . Torne a disculpar-me perquè m'haguera fet goig anar-hi

Anònim ha dit...

jo no m'havia enterat....
El eslògan és en negre i roig?
PVS

Nomdedéu ha dit...

Tranquil, hi havia molta gent. Té raó PVS, tenia que haver-ho dit en el bloc. Però com estava molt emblicat se'm va passar. Imperdonable.
L'eslògan és en blanc, roig i negre. Coincidix amb el d'un altre candidat, ja ho sabem, però són els colors del lògo del BLOC.

Anònim ha dit...

Enric:
Yo tampoco pude asistir. Un tema médico me impidió asistir.
Muy bonito el eslogan.

Aunque el comentario que voy a dejar, no corresponde a este hilo, te comunico que el espejo Cami La Plana/calle Alicante, ya está en su posición correcta para evitar accidentes. Creo que lo arreglaron ayer a la tarde. Veremos cuanto tiempo aguanta. Si la persona o personas que se entretienen torciendo el espejo supieran el daño que hacen, seguro que no lo harían.

Saludos.

Anònim ha dit...

El espejo del comentario anterior se torcido el mismo dia o el dia despues de celebrarse el partido Castellon-Villarreal (8-11-06).
Yo me dí cuanta por primera vez el dia 9 a las 7 de la mañana.

Nomdedéu ha dit...

Gràcies a tots els que vau vindre i els que no veu poder. Per mi com si haguereu estat.
Me n'alegre que hagen arreglat l'espill. Que dure!

Anònim ha dit...

encara que les tanques metàl.liques segueixen abandonades sense que ningú les arreplegue al canto d'Oviedo i Alcalde Tàrrega.

Anònim ha dit...

Siento que el problema de las vallas aun no esté resuelto. Ten paciencia. Ahora estan por el barrio, pintando señales de discapacitados, cambiando los sujeta contenederos de basura, arreglo espejo.

Antes de las elecciones, vallas fuera. Ya lo verás.

Anònim ha dit...

ok, però negre és una connotació que implica una altra cosa, normalment el negre no s'usa en els partits amb tant de tiny, m'explique: l'unic partit o organització que usa el negre és ETA, amb això no vull dir que vosaltres estigueu a favor ni molt menys Ojo! però es que com que aquí a vegades es emboliquen les coses... ho explico.
En el marketing polític només està "permès" socialment el negre per les sigles...
L'eslogan està bé pero el diseny no em sembla el més adequat.
D'altra banda, dius que tu tens el projecte de ciutat i em sembla que sí, però des de el meu punt de vista es contradeix amb el tarjetó que vau fer alcalde@nomdedeu.net.... per què no posares castelloprimer@bloc.ws????
No sé són dubtes que em surten, està clar que penseu en Castelló però una candidatura sempre ha de ser personalitzada....
Perdó per les crítiques però es el que penso...
Gràcies,
PVS

Anònim ha dit...

Enric: El eslogan es muy bonito. Yo no entiendo de colores, pero me resulta muy bonito. Se lo he mostrado a mi mujer y coincide conmigo.
Si quieres complacer a todos (en cuanto a la intensidad del negro), hay un programa gratuito (GIMP), en el que se pueden retocar los colores.
Haz unos cuantos, unos en negro, otros en la variedad de grises, etc.
Si alguna vez eres Alcalde no consientas que un espejo esté torcido tres meses. Eso es lo que cuenta. El negro es lo de menos.

Nomdedéu ha dit...

Interessant el que planteja PVS. A vore si puc explicar-me. ERC, per exemple, ha usat el negre més enllà de les sigles. El fons d'alguns cartells també han estat en negre. El PP, en la "caixeta" (en el requadre que apareix en les paperetes electorals) gasta el negre de fons i el blanc per les sigles. I en qualsevol cas, entenem la "C" com una sigla. M'explique. L'eslògan CASTELLÓ PRIMER, en alguns objectes promocionals es quedarà reduït a la "C". Pense en pins, per exemple. Per tant, la idea és que recorde a l'eslògan i també al partit que el presenta. Per això hem elegit el mateix cos de lletra, el mateix color, i l'hi hem "incrustat" les quatre barres que sigularitzen el lògo del BLOC.
Respecte a la tarja i l'eslògan també té una raó de ser. Jo sóc el candidat, i per tant, potenciem "el personalisme" en la candidatura. I a més a més volem donar la sensació de proximitat. Que la gent puga escriure al candidat directament per aportar idees, no a l'organització que sempre és més impersonal. (Per cert, em fa gràcia Alberto Fabra que diu en premsa que no se quin dia mantindrà contacte cibernètic amb tota la gent d'Espanya! Jo ho faig cada dia!!!! En qualsevol cas ja farem un xat un dia).
Un altra cosa és que l'eslogan fóra "Nomdedéu Alcalde", no. L'eslògan és "CASTELLÓ PRIMER", això és el que apareixerà en les tanques, en tota la publicitat electoral, i també serà el títol de la web que estem preparant.
Per nosaltres l'objectiu és Castelló, no que jo siga l'alcade. Però també és cert que volem un determinat Castelló, i per construir-lo, l'alacde hauria de ser jo.
I de veres, PVS, que les teues "critiques" són molt ben vingudes sempre. Són constructives, i això ens ajuda a crèixer.

Anònim ha dit...

A mi em pareix adequat, molt millor que els dels altres partits. Lo dels colors jo no m'havia parat a pensar-ho i crec que només gent que entén una mica d'aixó es donarà compte o li donarà importància, crec jo.

JOSE R ha dit...

Jo si que vaig anar i volia demanar-te que penjares el text de la densa conferéncia que vas donar.

Anònim ha dit...

Jo ho he rebut per internet. Està en Valencià. Podria fer-se una traducció al Castellà?. Hi ha gent afí al Bloc que per la seva edat o procedència no sap llegir en Valencià.

Nomdedéu ha dit...

Gràcies per vindre. Com jo no sóc tan expert com tu en això de les bitacores, estic mirant quin sistema puc gastar per penjar-la. El problema és que no vull penjar-la con un text sense més. És tan llarga i densa, que crec que trencaria l'estètica "viva" que te ara el bloc. He intentat penjar-la com imatge o com pdf, i no m'ha deixat. Estic mirant de penjar-la en un altre lloc, i posar un link, o alguna cosa així. Segur que demà ja estara soventat i penjat

Nomdedéu ha dit...

Ben pensat. La veritat és que és molt de treball. Si la gent s'aconforma, el que faré serà passar-la pel SALT i fer una ulladeta a que no diga massa rucades la traducció. No siga cas que fem amb el castellà el que fan "ells" sempre amb el valencià.

Anònim ha dit...

Jo ja ho he llegit. Molt interessant.

Anònim ha dit...

joojo...¡¡¡¡plas¡¡¡plas

Anònim ha dit...

joojo...¡¡¡¡plas¡¡¡pla

Anònim ha dit...

joojo...¡¡¡¡plas¡¡¡plas...¡¡ánimo con el ego q no decaiga la fiesta¡¡¡jajajja¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Ja torne el fava que diu les coses per triplicat, quina paciència.

Anònim ha dit...

Anónimo repetitiu, parles d'ego. Bé i què si Enric està content del seu treball?
El problema el tenen els que es vanen de conferències que no preparen ells , les lligen i prou, i d'omplir auditoris a cop d'autobús per presentar un llibre que no han escrit.
Això si que fa riure(per no plorar, perquè si ens parem a pensar en quines mans tenim la nostra ciutat avui...)

Anònim ha dit...

L'ego el tindrà qui necessite dir les coses per triplicat perquè es fixen amb ell. Malet està però del perol.

Anònim ha dit...

Triplicat, escolta la Cope i deixa'ns tranquils.