20 de març, 2007

ACTE PRESENTACIÓ LLISTA ELECTORAL

EL DIVENDRES 23 A LES 19'30 T'ESPEREM A L'HOTEL INTUR, EN L'ACTE POLÍTIC DE PRESENTACIÓ DE LA LLISTA ELECTORAL DEL BLOC NACIONALISTA VALENCIÀ PER A LA CIUTAT DE CASTELLÓ.
INTERVINDRAN ENRIC MORERA, SECRETARI GENERAL DEL BLOC, I ENRIC NOMDEDÉU, CANDIDAT A L'ALCALDIA.

És evident que es tracta d'un acte important, un dels més importants d'aqueta precampanya. Ens agradaria comptar amb la teua presència.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo segur que estaré, per cert volia agraïr l'ajuda que ens van prestar tota la gent del BLOC en el concert del divendres. Per a mi veure al candidat a l'alcaldia allí currant de valent em va agradar molt, ja que, encara que puga paréixer una tonteria, crec que demostres que no te importa estar al peu del canó quant fa falta i crec que serà així en tot el que faràs. Ens veiem el divendres.

Nomdedéu ha dit...

gràcies lluis. Va ser un concert fantàstic que va demostrar que la música en valencià té públic a Castelló

Anònim ha dit...

Ho deuries d'haver posat al blog que hi havia un concert. No passa res ;)

Seguim demostrant que quan fem concerts en valencians, quan promocionem el valencià no ho fem per electoralisme com el PPSOE, eixa és la cruda veritat.

Anònim ha dit...

En els comentaris de l'article "Venjança" Enric ja informava el tema del concert de divendres. Vaig vore que almenys el periòdic Mediterraneo no feia cap referència a què el concert s'havia fet malgrat l'èxit de gent que hi va anar.

Nomdedéu ha dit...

cert. però té raó, ho havia d'haver anunciat ací. se'm va passar.

Pere Fuset ha dit...

cmpromissos polítics i familiars m'impediren vore't a la barra però vaig telefonar a un parell de pardalets ben criats a l'Horta que em mantingueren ben informat. Enhorabona a tothom

Nomdedéu ha dit...

el BLOC Jove va muntar un mega concert. Va funcionar molt i molt bé.
I jo m'ho vaig passar com un cadell!!

Anònim ha dit...

Estaria bé que a partir de demà es pugueren penjar a aquest blog les fotos i dades personales de la gent que va amb la llista municipal del BLOC per a donar a conéixer els candidats.

Anònim ha dit...

Divendres vaig estar a la presentació de la llista del BLOC em vaig emportar grates sorpreses, algunes ja pensava que ocorririen com el discurs (brillant) d'Enric o l'agraiment sincer del públic cap a Porcar, però us vaig a dir el detall més important per a mi va ser comprovar que molts candidats no coneixien alguns dels seus companys de llista i açò en una ciutat xicoteta com CS és important i que sempre pensem que ens coneixem tots, per mi va ser una grata sorpresa el veure que el projecte del BLOC avança que aplega a tots els sectors de la ciutat i que té futur i llarga vida. Sort, ànim i a per l'alcadia.

Anònim ha dit...

Primer que res, per solapament amb un acte important d'una ONG no vaig poder assistir cosa que m'hagués encantat però al pròxim espere que puga ser.
D'altra banda, he estat mirant la llista i no conec massa a la gent, potser el meu vincle amb la ciutat de Castelló es mou en altres esferes. Avui he comprat tots els diaris locals, i he llegit repercusions crítiques i demés.

En el levante, entre d'ells, deia que existien a la llista candidats de totes les zones. Bé, no conec ningú de la llista que viu al Grau i que estigue vinculat estretament amb la problemàtica. Potser, Dolors és més coneguda dins del sector escolar degut al seu marit i a ella mateixa com a directora d'un col.legi públic... però es que ja n'he sentit de xarrades que no hi ha ningú que visca ací. Si algo se li critica a l'actual tinent alcalde es que viu a Benicassim, si més no passarà el mateix amb Dolors, sincerament crec que el vot majoritàri de la gent estrictament grauera anirà malauradament al candidat Morales, el qual servirà de poc ja que el PSPV no eixirà a Castelló, degut a JM Calles, el que faran molts graureros serà tirar el vot a la basura.. almenys a Morales li servirà per a pensar que realment és un home que val per a acò i que es preocupa realment de les problemàtiques dels graueros, simple autoestima....

PVS

"Senc les crítiques que de vegades faig, però les intente fer constructives per a que de algo serveixquen, almenys és la meua humil visió"

Nomdedéu ha dit...

mentre dure la campanya i precampanya, redireccionaré este bloc a la web de campanya. està quasi a punt. allí hi ha un apartat amb programa, un altre amb la gent de la llista, i moltes més novetats

Nomdedéu ha dit...

Està bé fer crítiques. Dolors (amb tot el respecte que sent per Vicent Marçà,) no necessita de la seua vinculació matrimonial per tenir un espai social propi. Té entidat per si mateixa. I no només al món de l'escola, sinó també al de l'associacionisme, o al de les ONG's que treballen amb els més desfavorits. Alicia Brancal és del Grau, tota la seua família ho és, i la seua vinculació és evident. Hi ha més genet del Grau, Joan Baptista Campos, per exemple fill del Grau, Metge i poeta repetidament premiat. O Maria Gual. veïna del Grau, i d'una familia molt vinculada al moviment associatiu de veïns. Són pare és president de Patos. I també hi ha gent de la marjaleria, com ara Montse Jordan.
És suficient? Segurament no. Podria haver-hi més gent, o un altra gent. Però pensem que el fet que algú no els conega no vol dir que no els conega i reconega molta altra gent. La ciutat és gran.