14 de març, 2007

"NOVES FORMES". Levante EMV


Les formes no són la política però definixen els polítics. Ho diré sense massa embussos, no m'agraden les formes del Subcandidat Calles. Em molesta que la seua presència als actes l'anuncie sempre amb dues motos de la policia que obrin pas. Em molesta que envie una persona per vore qui hi ha i qui falta, i que s'amague a l'espera que eixa persona diga "ya puedes entrar que ya ha llegado el Alcalde". No m'agrada que intente imposar la gent de la seua llista en els llocs reservats per a la Corporació. No m'agrada a mi, i és una manca de respecte per al Grup Municipal Socialista actual, que per elegants i discrets, no es queixen. En el sopar de Colles va aconseguir amb la seua absurda pretenció que la seua llista electoral acabara per tindre la consideració de colla magdalenera. No m'agrada eixa ambició d'eixir en totes les fotos. No m'agrada que actue com si fora la Reina Mare i duga un seguici més nombrós que les Dones de Companya de Na Violant. No m'agrada l'ús abusiu dels mitjans de la Subdelegació per la seua campanya electoral. No m'agrada la pèrdua que això representa per part del PSOE, de força ètica, a l'hora de criticar amb contundència els evidents abusos que fa el PP en matèria de protocol.
Perquè és cert que el PP obvia sempre que pot l'oposició, que no ens convida als actes oficials, o ho fa tard i malament. Que confon allò que és la institució amb allò que és partidari i partidista. I des del BLOC ho hem denunciat moltes vegades, i també ho ha denunciat el PSOE local, però ara ens trobem que el Subcandidat Calles fa el mateix o pitjor, deixant sense arguments al seu partit. Com van a critica
r que s'usen mitjans públics per part del PP si el PSOE fa el mateix? Com van a criticar els abusos del grup popular si intenta imposar en els actes una llista electoral que no ha estat sotmesa encara a les urnes?
Que el PP ho fa, per nosaltres és una trista constatació, que ara ho fassa el nou PSOE que emergeix sobre l'actual, és una enorme decepció.
Però que sàpien uns i altres, que han ensopegat amb un impediment insalvable, si del BLOC depén, i dependrà; l'oposició municipal rebrà el tractament institucional i protocol·lari que li correspon. La dignitat pública que pertoca a qui representa la ciutat. Siguen l'oposició els uns, siguen els altres, o siguen tots dos, que de fet és el que ens agradaria més.

16 comentaris:

Alexandre IV de Gandia ha dit...

En la vida política de Castelló tenim personatges de molts tipus. Tenim a Jhon Marie Streets (Wally), Alberto Fabrone Passa'm Part i a Henry God's name. Els tres són molt diferents. El primer és el típic Herodes, ho dic per la degollà de socialistes que ha fet.
El segon, és el típic Ppero, sempre ben planxat, en el lifting i els raigs UVA a l'ordre del dia. Pareix un actor de cinema, pare de família perfecta (això no s'ho creu ningú vegent a la dona) i que els vendria a tots per un bon PAI.
El tercer, és un poc bèstia, valencianoparlant i que somia en estar en una habitació a soles en Glòria Marco per a confessar-li el seu "gran" amor que sent per ella.

Qui guanyarà ja ho sabem tots, la pregunta és, de tanta Passió x Castelló (segons un amic de València pareix un anunci porno), tant de PAI MESTRETS, tanta propaganda subversiva i projectes "infumables" i cortines de fum, la gent que no és ximple es fartarà i ho pagaran a les urnes.
Ho pagaran

Xica-Bloc ha dit...

Jo no crec que aquesta descripció dels candidats estiga gens encertada, i la d'Enric menys encara. Pel que fa a la dona de l'alcalde, jo vaig tindre l'oportunitat de treballar amb ella i a mi em cau molt millor que ell, encara que no el conec gens, a més que em va sorprendre per lo bona professional que és com a arquitecte. Em sap greu que ataquen els familiars dels polítics. D'altra banda, a mi Enric no em sembla pas un bèstia, de fet és contundent quan ha de ser-ho però també el veig molt sensible amb els col.lectius menys afavorits. Segueix així, Enric, ets el millor.

Anònim ha dit...

encara que més val bèstia però honrat que moll i deshonrat. Endavant Enric.

Anònim ha dit...

Cotilleo: Són les 2 del matí estic a ma casa, una orquestra que hi ha al carrer Pare Vicent no em deixa dormir però en fi s'ha de tindre un poquet de paciència, toquen bastant bé i no molesten massa, de sobte i crec que com a despedida toquen la cançó de Luis Aguilé, la de Marina d'Or, és clar, tota la gent a crits de fuera,fuera i no la deixen acabar de tocar.

Anònim ha dit...

Enric és honrat, treballador, graciós, no pareix cap actor de cinema, ni es disfressa. Sempre va en la paraula per davant i el més important, no sol contar mentides, atribut difícil de tobar. A més a més és llest i moderat i per això hi ha molta gent que el votarà. És un dels regidors que més hores passa al seu "despatx". Té defensors i detractors però és Enric Nomdedéu, un tio legal que treballa pel poble. És un poc bèstia, però això també ho destacaria com a qualitat.

Nomdedéu ha dit...

xei, això de bèstia m'ho hauré de fer mirar, "cauentot". ;)

Jamba ha dit...

Estem acostumats a polìtics hipòcrites que et fan la sonriseta i després te la claven a la que poden, a representants del poble que mai no diuen en públic la veritat. Hi ha gent a la que li sorprén que es puga fer política dient el que es pensa i de la manera que es pensa. S'hauran d'anar acostumant...

PVS ha dit...

El problema de tot açò per a mi es que, si et defrauden els del PP tant et dona perquè no confiaves amb ells, els del psoe més del mateix... però si arriva al poder i ens defrauda serà dolent molt... un vot confiat i defraudat això és el pitjor....
Esperem que no siga aíxí
PVS

Nomdedéu ha dit...

Jo també espere no defraudar, però per que tot això funcione com cal, és necessària la concurrencia i participació generosa de molta gent. La gent que ens mira (en vote o no) amb esperit crític constructiu, són per mi, per al BLOC, molt importants. Jo no soc una persona amb tendència a l'autocomplaença, de veres. Tinc un esperit autocrític mols pronunciat, però necessite del recolzament de gent de "fora" que vigile que fem les coses com toca.
Mai no contentarem tothom. Afortunadament, perquè hi ha gent a qui per contentar-les hauriem de desapareixer o de fer tot el contrari al que normalment fem. Però té raó Paola, no tenim dret a decebre la gent que confia en nosaltres. I escolteu, les sensacions són bones. Hi ha gent descontenta amb el PP i amb el PSOE, que mira de reull al BLOC. Estudia que fem i que diem, i està disposada a dipositar la seua confiança en nosaltres. No podem decebre'ls. No s'ho mereixen. Són gent que volen el millor per Castelló.

Inés ha dit...

No solament no podem deceber'ls...no anem a decebre'ls sempre i quan el que la gent espera d'Enric i de la gent que estem al seu costat s'ajuste a la legalitat, a les bones maneres polìtiques, a la cordialitat, al bé de la ciutat i dels ciutadans que la conformen (no que es conformen) ... Enric diu el que pensa i pensa el que diu. El BLOC a Casteló diu el que pensa i pensa el que diu. Hi ha milor manera de fer política, pel bé de tots, sense falsos populismes ni hipocresies?
Castelló, primer!!!

Baltasar ha dit...

Enric,

M'han demanat que et felicite pel teu article "venjança" apargut al "Mediterráneo". Ha tocat os.

Enhorabona per tot el treball que fas i endavant.

PVS ha dit...

Ei! ja s'acaba la bó, madalena festa plena toca ja el dos... vinga més notícies, més articles, més coses de que parlar, desprès del kit kat madalenero ens toca posar-nos a treballar de valent i ara més que mai s'asoma la campanya bestial que s'espera tindre, tant d'una banda o de l'altra hi ha massa indecisos aquestos han de ser els nostres, els hem de convencer que han de fer un vot més útil que mai i anar a les urnes i fer-nos clau de govern fer-nos triomfar....
PVS

Anònim ha dit...

Menudo susto en Valencia por los petardos. ¿Y la Sra. Rita qué dice ahora?.

Nomdedéu ha dit...

Ei Balta, gràcies. Tens raó PVS, ara toca treballar de valent. I seriosament, per demostrar que som allò que som: la millor opció de progrés que es presenta les properes eleccions.
Aventures com ERPV només servixen per restar vots que a la llarga van al PP. EU té el més que evident risc de tornar a quedar fora. Els seus vots, també restats de l'esquerra útil, donaran la majoria al PP. I el PSOE no il·lusiona i cabreja a una part del seu propi electorat.
Però nosaltres no volem ser "a falta de buenos", hem de fer l'esforç de presentar el millor programa i el millor equip. I aconseguir la confiança dels nosres conciutadans i conciutadanes. Ara és la nostra.

tonet ha dit...

He passat avui per la Magdalena camí del Desert he vist que els voltants de la Magdalena ja estaven nets però pujant al Desert tot el que és la primera recta està tot brut com si s'hagueren oblidat de netejar, a la vora de la carretera hi ha bosses de fem i fins i tot carrets de supermercat. Enric pega'ls un toc i que ho netegen.
Ah! he vist en algunes cabines de telèfons propaganda de precampanya i molt bé, açò va de veres.

Nomdedéu ha dit...

Ok. Demà mateix a les comissions els advertiré que la neteja no està feta. Si, va de veres. Reconenc que m'ha fet una certa impresió vore'm tan grandot a les cabines, però ja se m'ha passat, ara només tinc un objectiu, fer-ho el millor possible per millorar els nostres resultats. I de moment ja tinc un equip fantàstic.