13 de maig, 2007

L'EQUIP B

Heus ací el vehicle de campanya. Espectacular. Algú ens ha dit que el PSOE la té més llarga, però és que nosaltres (de fet ells també, però la coherència ca el socialistes fa vacances en campanya) defensem que per a Castelló seria millor que els autobusos no foren tan grans, per evitar crear embussos. Bo, el cas es que des d’ahir dissabte rodem amb la furgo. I este matí quan hem baixat a la Marjal amb Joan Antoni, Inés i Sergi (més tard s’ha incorporat la resta de l’equip amb Dolors, Anna, Ladis...) hem jugat a l’Equipo A.
Dèiem...”L’any 1979 un grup de nacionalistes van integrar-se al PSOE, però un reducte de nacionalistes fidels al país i a la seua ideologia, van seguir plegats treballant per una opció nítidament valenciana i inequívocament progressista. Hui, viatgen per la marjal en una furgoneta, i es fan dir l’equip B (de BLOC, calia dir-ho?). Si el seu país necessita patriotes, si el seu poble necessita trencar majories absolutes de qualsevol mena, potser puga llogar-los.”
Una manera com altra de divertir-se fent campanya, fent país. Un diumenge diferent.

7 comentaris:

PVS ha dit...

Ohh quina passada! Està perfecta! L'escenificació per ara excel.lent! ja es nota que et va això de l'escena... de veres felicitats!
Hi ha alguna sorpreseta més, veritat??? Es que he trobat una cosa de casualitat, però pense que encara no està acabat... no ho sé..però m'ha agradat moltíssim.
Pense que el dia 27 serà un dia gran en la història de Castelló. Hi ha tanta gent que diu que vos votarà!! No sé que ha passat però acò causa sensació gent del PP de tota la vida em diu que votarà al bloc, famílies mítiques peperes!!!
Ànims una vegada més!
Per cert, totes les descripcions teues per altres diuen que parles ràpit... o jo parle igual o no ho he notat, m'ha impactat aquest adjectiu!jaja
PVS

Anònim ha dit...

Com a Anival, Enric Nomdedeu, el cervell del Equip B.
Com a Fènix, el guapo de Miquel Torres, fent tot tipus de feines brutes, que no sempre es veuen.
En el paper de M.A. Sergi Selma, no per el color ni els penjolls, sino per la seua força i capacitat de treball.
En el paper de Murdock, Victor Esteve; ser el primer regidor de Castelló menor de 23 anys, no me diran vostes que no es per a tornar-se boig.
Però la diferència mes gran amb l'equip A, es que ells únicament eren 4, i l'equip B conta també amb tot tipus de superherois, amb els superhomes i les superdones, conta també amb els Increíbles, i amb tot tipus de gent amb poders sobrenaturals.

Nomdedéu ha dit...

M'ho diu molta gent. Tinc un problemeta amb això. Parle massa ràpid. Tinc massa coses que explicar, sóc terriblement vehement. He de fer exercicis de dicció segurament. De vegades eixa potència em deixa afònic, sense veu. No passa res, tenim més gent, i preferisc quedar-me sense veu que sense idees com altres.
D'ací una estoneta al mercat!

Anònim ha dit...

Collons! Espectacular! De moment per terra i aire ara només falta per la mar amb una barqueta i el 27-M a triomfar.

Nomdedéu ha dit...

es de veres. haure'm d'anar també per mar. ja ho vaig dir a la presentació. Estos dies sóc una miqueta Tombatossals (Victòria i la seua familia no em fan pagar drets d'autor ;) ) i per conquerir Castelló amb la meua Conlloga hauré de conquerir també les Columbrets.
Però...amb això dels vaixells estos dies... com diu una amiga meua:
American's cup
americans cap!

Anònim ha dit...

Enric podries ficar l'agenda de la campanya, mes que res per si podem acudir a alguna coseta, acte o per ajudar en allò que es pugue.

Anònim ha dit...

Si, no estaria de més que cada dia es diguera previament les coses a fer, algú més podria participar.
Gràcies i endavant.