11 de maig, 2007

PREGUNTA DEL DIA



Per quina raó alguna destacada membre de l'equip de govern acudeix als debats en cotxe oficial?

A Ecclestone li sembla be?

19 comentaris:

Anònim ha dit...

estarà escaldada.

Anònim ha dit...

Poruqe no le gustará el transporte público, o no se aclarará con los horarios.

PVS ha dit...

Xec, Nomdedeu, et queda bé el color verd ;). Per ací hi han molt bones sensacions cap a la llista.... avui es comenta, s'olora.... jaja
Enhorabona,
PVS

Nomdedéu ha dit...

la veritat és que la gent estava prou receptiva. ha sigut un primer acte estimulant.
El Grau primer.

Anònim ha dit...

Y porque no? no estando bien, es al lado de otras muchisimas cosas mal hechas en Castellón y que algunas quedaran para siempre, lo del coche es una gota agua en el mar . Salud y suerte

Alex ha dit...

Bona vesprada. Li volia fer una pregunta con ciutada de Castelló i con posible nou Alcalde de la nostra ciutat, l´explique:

A l´estiu passat jo anava a una academia per poder aprovar Economiques de la carrera que jo abans estudiaba, i sempre, cada día que per alguna raó em tenia que portar el cotxe amb mi, cada hora tenia que deixar els meus bonicos problemes de derivades i inflacions,per a ficar 1 euro (tope máxim) a la bonita maquineta que fan la sombra ficticia que faría un arbre dels d´abans.

El seu partit te alguna idea sobre com es pot manipular la maquineta per a no fastidiar tan a la gent que per casualitats de la vida o per motius de treball tenen que aparcar el seu cotxe en la benvolgunda zona blava.


Una salutació i espere que arriven molt lluny en aquestes eleccions

Nomdedéu ha dit...

No se si ho dius de broma això de manipular la maquineta. El cert és que si actues com dius, en realitat ja la manipulaves. I m'explique. En zona blava pots estar un màxim d'una hora. Després has de treure el cotxe. No se li val a baixar i posar més monedes. Això és trampa.
La zona blava, te un avantatge cert, a l'obligar a moure els vehicles, multipliques el nombre d'estacionaents amb el mateix nombre de places per aparcar. Per això és fan zones blaves, normalment, en zones centriques, comercials, de serveis. Hi ha uns perjudicats clars, la gent que treballa en eixes zones, o que com tu estudien en eixa zona. Els que hi viuen també, però normalment, si treballen lluny, no tenen tant de problema. Els festius i de 20 a 8 hores és gratuit l'estacionament. En alguns llocs com Barcelona, han fet unes zones d'un altre color per als residents, o una mena de bonus per que puguen aparcar sense pagar tant.
Quin és el problema, que tothom fa com fas tu. I l'empresa que té la concessió municipal no ho controla. Jo vaig preguntar en plenari quantes multes s'havien posat per eixa practica que tu expliques. Era una pregunta sense resposta, tots sabiem que cap. En la practica doncs, malgrat haver-se aconseguit una rotació superior a abans de la zona blava, no s'han aconseguit ni de bon tros els objectius. Això si, la recaptació és bona.
Que hem fet en la pràctica? Obligar a pagar per aparcar, i permetre que els ingresos vagen a parar a una empresa privada.
Però no és això el que m'has preguntat, tu vols saber sientre coeficiet de Pearson i inflacions diverses, hi ha alguna coseta a fer per trucar la màquina. Ni idea. I si ho sabera tampoc no t'ho podria dir.
Hi ha una forma d'estalviar-se els eurets, anar a l'acadèmia en autobus. Però eixe és un altre tema. Amb l'actual transport públic, segur que tampoc no ho tindries fàcil.
Jo també espere que arribem lluny. Has vist el Postal free del BLOC? Eixe de cinc joves fent autoestop amb un cartell que diu: Nomdedéu, porta'ns a l'alacaldia?
Doncs ahi voldriem anar. Ens acompanyaries?

Anònim ha dit...

Per cert, Enric, volia preguntar-te sobre una cosa: Alberto Fabra ha anat al notari per garantir que farà una sèrie de mesures. Penses tu, com jo, que un polític, quan va al notari, el que fa és el ridícul? Ho dic perquè si necessita eixe bernís de veracitat, és perquè ha percebut que els ciutadans, després de dos anys d'alcalde i molts de regidor, no el creuen. Hi estàs d'acord?

Anònim ha dit...

Buenas tardes.
Os felicito por el anuncio de la campaña electoral que ha sido muy original y explicativo. Y me gustaria saber donde porder verlo entero y asi enseñarselo a mis amistades de otros territorios.
Gracias

Nomdedéu ha dit...

anuncio. esta penjat a youtub.

un poc més avall, hi ha una entrada que es tituloa "ja estem a youtube" on pots punxar els links i vore'ls. Gràcies.

Si, anònim, estic d'acord. I no només hi estic d'acord jo. També hi esta d'acord el Sr. Piqué, per exemple, President del Partit Popular a Catalunya. En la recent campanya electoral catalana, Artur Más (CiU) va anar al notari. I Piqué va dir que era mostra que la seua paraula no tenia valor per als ciutadans. Supose que Alberto Alcalde li deu passar el mateix. Per això necessita un garant públic. Val a dir, que el notari només certifica que Alberto diu que farà. No implica cap obligació de fer ni cap sansió per no fer.
És com els socialistes ensenyant la renda i no se que. Quan prens possessió com regidor, has de signar una declaració de benes i interesos. A l'ajuntament està. I es guarda durant almens 10 (crec) després de deixar de ser regidor.
Jo faig la renda, pague les taxes i vaig fer eixa declaració. La tornaré a fer ara.
La resta és demagogia. A la gent del BLOC, no ens cal reforçar la paraula donada amb un acta notarial. I com ningú no sospita que fotem la ma a la caixa, tampoc no ens cal un numeret de pretesa honestedat.
A tot arreu hi ha ovelles negres, però cap d'estos numerets garanteix res i en canvi lleva credibilitat a la política, per culpa de mals polítics i mals assessors de campanya. Això és el que pense.

Anònim ha dit...

Algú sap per què als socialistes valencians els ha caigut del nom que utilitzen a la campanya la denominació de PSPV i ara només que són PSOE ?

Anònim ha dit...

Atenció a la poca vergonya de la gent d'EU, he vist per la tele un acte a Benicàssim de la Glòria Marcos amb els alcaldables de les llistes fantasma d'EU de la comarca, va ser un acte intern d'EU i els cartells i propaganda que traien en l'acte era del Compromís fent una mala utilització del logo del BLOC. Tindran cara dura!!!

Nomdedéu ha dit...

És més greu encara. El logo que presenten a Castelló és el mateix que el del compromis, i en la casella on a Compromís figura BLOC, en la local figura PCPE.
Me'n vaig queixar a la direcció del meu partit repetidament. La primera vegada fa més de mes i mig. Res. Si el Compromís ètic que pregona EU és eixe, no m'extranya el que diu el CIS

Anònim ha dit...

Efectivament, en política 2 + 2 mai són 4 i en aquest cas 5 + 6 seran com a molt 8 com diu el CIS i a més a més jugant brut com ho fa EU ( utilitzant logos que no li pertoquen, amb llistes fantasmes als pobles per fotre al BLOC, embolicant a la gent,...).

PVS ha dit...

Ja fa temps vaig dir que açò era la ruïna de la política autonòmica, però més que me pese, pense que també ho serà de la municipal, crec que s'hauria de tractar d'informar bé als ciutadans que no hi ha compromís en Castelló per a les municipals, i que aquests logos han estat robats.
És una vergonya vore el grau empaperat de fotos de la xiqueta i fins ara ninguna de Planella, és una vergonya que utilitzen el mateix color, el mateix tipus de lletra.
Em resulta patètic que pel mercat el Carmelo diguera que sí que estàven en coalició amb el BLOC i no explicara que no ho era en les municipals. Em sembla patètic, que vajen al mercat com els que volen que t'afilies a una ONG explicante programa (el poc que saben explicar)i mentides dels altres partits, jo em vaig fer passar per tonta i el Carmelo em conta tota la història... quan va acabar li vaig dir molt bé sap una cosa?, no el votaré en la vida, el comunisme que proclamen és fals i inviable, les mentides que diuen dels altres partits també i la seua llista no val per a res, vol saber algo més? Conec de prop molta gent de la seua llista i em pareix hipòcrita i sap el més greu de tot?Vosaltres sereu qui fareu que el PP torne a tindre majoria absoluta. Es quedà blanc, va dir quatre bobades i endavant. El més curiós és que al vespre jo estava, com solc estar al Casal Jove sentada amb amics i aparegué el senyor comunista que per aparcar el cotxe va fotre cops al de davant i darrere i tothom es reia d'ell... es va posar tot roig i endavant.
Nomdedèu el meu vot es teu, però jo no votaré Planella ni molt menys farè que Marcos estigue per ahi en mig, amb el meu vot no!
Espere que per als ciutadans d'apeu es puga aclarir la conflictivitat que està causant el tema dels logotips.
Gràcies per llegir-me una vegada més.
PVS

Anònim ha dit...

Trànquil.la PVS com tu serem alguns més, el vot pel BLOC i al Compromís i a EU els votarà sa tia.

Anònim ha dit...

Hola Enric:
¿Hay algún sitio dónde se pueda ver el programa electoral del Bloc en Castellón? es que me estoy volviendo loco para encontrarlo.
Suerte.
Salva

Anònim ha dit...

Salva a la pàgina principal hi ha un link que es diu ACORD PER CASTELLÓ que t'ha de portar al programa però no sé que passa que he provat jo i no puc entrar ara mateix.

Nomdedéu ha dit...

Ara ja s'hi pot entrar, Salva. Falta el darrer. Demà actualitzaré des del depatx. I si no tornem a tindre cap contratemps més, esta setmana quedarà penjat el programa definitiu. Però vaja, l'Acord per Castelló dibuixa les linies mestres. També tens un link amb la conferència que vaig fer sobre el nostre model de ciutat. Clica a Discursos i Intervencions.
Gràcies per interessar-te. Vore algú que demana un programa abans de votar o no, és democraticament recofortant. Del tema de Compromís, en el moment en que hi havia debat al meu partit vaig opinar, de forma clara i nítida. Un colp aprovat, ja vaig dir que no tornaria a opinar fins després de les eleccions. Això m'obliga a mi. Evidentment a ningú més. Com sempre, este bloc és lliure i no està moderat.