09 de març, 2008

TOT ÉS POSSIBLE!


Impressionant Rodolfo Chikilicuatre va a Eurovisió! Ha guanyat les eleccions!
Tot és possible quan la gent vota sense por.
Alfred Remolar a Madrid!
escolteu-ne la fascinant versió acustica
o la coral...

7 comentaris:

Anna ha dit...

Que fort!!
La cançó es graciosa però...Encara que ara Espanya té més posibilitats que ens darrers...20 anys?
Es reaferma, Espanya cada dia dóna més vergonya.
El nacionalisme mola mogolló, el volen a València, també a Kosovo...!

Nomdedéu ha dit...

Com no hui no tinc ganes de parlar de política parlem de Chikilicuatre. Ahir, després de sopar, la meua parella va anar a avançar faena per dilluns, i després es va gitar. Jo que sóc de natural poc dormidor, vaig decidir que era la nit ideal per convertir-la en la meua...NIT FREAK. I mentre trastejava a l’ordinador, tenia de fons la gal•la “salvemos Euovisión”. El concepte ja fa tremolar, el model més, i els convidats acaben de fer presagiar el pitjor.
He vist al teu perfil que eres música. No cal que t’intente convèncer que el nivell era per engegar a córrer. Les típiques cançonetes ètniques, la que va de tia bona, els “modelnos”, els que creuen que si parles del món gai, és igual que la lletra siga estúpida i la música inexistent... A mi no m’agrada gens el reguetón, i este no és diferent, però està al nivell de la resta. Vull dir, que sent cert que la cançó guanyadora és absurda, musicalment no és pitjor que la resta de les candidates.
L’actitud de Rafaela Carrá, freak per excel•lencia va ser insultant, prepotent i inacceptable. Burlant-se de la proposta rotllet: “bueno, si, sois graciosos, pero Eurovisión es algo serio. ¿Crees que España merece esto?” Com si la resta de propostes tinguren la més mínima qualitat. Uribarri, el borinot d’Uribarri mantenia el mateix discurs. Tot, absolutament tot, era un frikada absurda. Així que al final, que guanye una opció que pretén ser divertida, trobe que és bona cosa.
Per dir-ho clar i ras. Tot era caspa i seborrea, la diferència és que estos es prenen a si mateixos lògicament de broma, els altres es prenen a si mateixos, increïblement, en serio.

Vicent Martínez ha dit...

La pitjor gala que recorde, la Carrà xoxeja a saco.

Per cert, bastanta gent em parla de rumors insistents d'absoluta socialista... creuem els dits. I si cal, a les deu ja tremolarem.

Soca ha dit...

lo de l'absoluta socialista apareix al vilaweb, però ells diuen una gran participació i, de moment, excepte al PV, la participació és més baixa que al 2004.
A esperar.

Anònim ha dit...

una absoluta pal psoe no per favor! però jo me la tem des del divendres de matí...

Anònim ha dit...

Com valores que a Castelló (ciutat) el Bloc tinga menys vots que UPyD?

Anònim ha dit...

amb el 98,54% escrutat la UPyD partit espanyol amb molta presència publicitària i diners dels PP ha tret vora 150 vots més que el BLOC. Crec que no és per a tirar flors, però conforme estan les coses no em pareix descabellat EU ha baixat 1200 vots el BLOC la meitat.Estes son unes eleccions a nivell estatal, i el pes de vot no és el mateix.