18 d’abril, 2009

"L'EX DE FALETE". Mediterráneo. 23.04.09

No sé si recorden Isaac R.S.? Si home, l’ex de Falete, aquell xic que se’n va anar de “picos pardos”, i per dissimular es va inventar que l’havien segrestat. Un prodigi d’imaginació a l’hora de comparèixer davant els mitjans de comunicació.
Doncs bé, en imaginació malaltissa l’alcalde Alberto Fabra l’ha superat. La setmana passada va comparéixer per assegurar que durant l’any 2009 es faran inversions a la ciutat per valor de 190 milions d’euros. I sense que se li escapés el riure. Cent noranta milions és la suma dels 30 del Plan E, més 12 milions d’altres inversions estatals, més 30 milions d’inversions previstes al pressupost municipal, més 118 que han de vindre de la Generalitat.
Menteix. L’Ajuntament no té un clau. Encara ni tan sols té aprovada la preceptiva autorització, per traure al mercat els solars per valor de 25 milions d’euros, amb els que té previst finançar la major part d’eixes inversions. En el millor dels cassos tindrem l’autorització a l’estiu, i després ja vorem quants solars venem, quan els venem i per quin preu. I després caldrà licitar. No serà enguany.
Pel que fa a les inversions de la Generaliat, si tenim present, que malgrat les promeses, han confirmat que durant tot l’any no hi haurà ni un cèntim ni per al Centre de Convencions de Calatrava, ni per la Universitat Internacional de Gehry, ni per a Parc Castelló; doncs que volen que els diga! Ens han mentit tant que no sé perquè els hauria de creure ara. De manera, que ara com ara, només tenim garantits els 30 milions del Plan E. Falete és com si un hipopòtam s’hagués engolit un rossinyol, Fabra un alcalde que s’ha engolit el sentit de la realitat.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Estamos tan acostumbrados a las trolas, y cuanto más gordas mejor, que ya no nos espantamos de nada. Llevan mintiendo como bellacos muchos años, y ahí están, sin despeinarse ni ná. Y a más mentiras, más votos que reciben. Tienen la capacidad de sorber los sesos de la gente y el sentido de la honradez. Yo cada vez lo entiendo menos.
Julia

Xavier López ha dit...

Cada vegada m'agraden més els títols dels teus articles hehe

Nomdedéu ha dit...

Vigila Xavier, que comencen agradante els títols i al fial t'agradaran els articles. ;P

Julia han perdut el sentit de la realitat, de veres. És patològic. Viuen en la mentida constant, i mentre hi haja compradors de mentides sobreviurean

Anònim ha dit...

M'agradaria tant saber el veritable motiu pel que els polítics diuen tantes mentides...
Bé,deuen d'haver molt motius...Un d'ells és sens dubte que ens creuen ximples.Una persona que no ho és (de ximple) sap vore perfectament quan diuen la mentida,més quan ja ens han posat davant dels nassos la mentida tantes vegades.
Vull ser bona xiqueta,o ,si més no,no ser massa roin i vull pensar que intenten colar-nos la mentida per fer-nos estar un ratet al país de las Maravelles,i que no comencem a caçar mosques.Però ara que pense ,això no es fer-nos uns incautes,uns il·lusos ,uns ingenus,uns inocents,sense deixar de fer-nos ximples?
¿Per què dimonis prometen res si no hi ha diners i saben que la gent ho sap? Que diguen la veritat,ja estem fins dalt del tot de tanta mentida darrere d'una altra.I,segurament ,seràn d'aquells que si els pregunten sobre el tema diuen que no poden suportar a qui diu mentides.

Anònim ha dit...

"Porque tu pagas existe la prostitución"

Y se quedan tan panchos.

Anònim ha dit...

"Porque tú pagas existe la prostitución" (¿?).No entenc molt bé el què vol dir amb aquesta frasse el sr anònim;bé,la veritat és que no entenc res de res què te a vore ...Cada vegada estic més torpona per entendre...No m'aniria mal una explicacioneta complementaria a vore si ho capto.

Nomdedéu ha dit...

Crec que és d'una campanya en contra de la prostitució.
Jo no defensaré la prostitució, però transferir la culpa de les coses als altres és un recurs simplista.
"Porque tu compras existe la droga"
"Porque tu pagas esxisten lo gorrillas"
"Porque tu compras existen los topmanta"
"Porque tu votas existe Carlos Fabra"

Anònim ha dit...

D'acord;és veritat,Carles Fabra és ahí,com a batlle perque la gent el vota.Sempre hi ha temps per rectificar.Ja saben...a les properes eleccions es canvia,de la mateixa manera que veiem que comprant al topmanta es fa un pobre favor als músics professionals que van cada dia als assatjos,a grabar etc ,etc...Fer moure i bategar les neurones no crec que coste tant.Quan algo no va bé,canvi total.

Anònim ha dit...

Volia dir gravar.Tal com és en valencià-català,català-valencià.Disculpeu.

Remolar ha dit...

Je, Enric, hui te n'has eixit amb les fotos. Estic ací al departament partint-me el cul i no ho entenen.
Amunt!
Alfred

Anònim ha dit...

Sr. Nomdedeu:
La respuesta a "Por que tu pagas existe la prostitución", es exactamente lo que quise decir, pero cada dia estoy mas vago.
Me han quitado la ilusión y ganas de participar. Es todo, o casi todo, una mentira.
Desde el 2 de marzo (los dias de fuerte viento fueron después), el espejo Camino La Plana/Alicante, está desorientado. Con esta ya son
nosecuantas veces.

Anònim ha dit...

Ordenanza Municipal de Convivienvia Ciudadana de Castellon de la Plana.
Artículo 12.- Carteles, banderolas y otros elementos similares.

Al comienzo de la calle Bernat Artola aún están las banderolas de la fiestas de la Magdalena.

Nomdedéu ha dit...

iep Remolar, que fas ací? Tira a llegir la tessi!

Anònim ha dit...

Tenir fe vol dir creure en allò que no podem demostrar. Ara per ara, l'única opció possible és que tinguem fe en el senyor Fabra. Els miracles encara són possibles...

Anònim ha dit...

Hostia, tu!, si cal tindre fe en Fabra, millor anem tots a ficar-li un ciri a la geperudeta, que diuen que és molt miraculosa... o millor, a Sant Judes Tadeo, que és el patró de les causes perdudes.

Anònim ha dit...

No acabe d'entendre mai al senyor anònim...¿No estic acostumada a la seua pedagogia o ara mateix no estic en plena forma d'entendre res??Igual és això...Igual el caos que vivim va fent emprenta als cervells...

Anònim ha dit...

Aquí entramos algunos bajo la modalidad de "anónimos". Es una posibilidad, y punto.
Pero aún siendo anónimos hay referencias, por ejemplo usted además de identificarse con Laura-E, podríamos citar "dimecres, abril22, 2009 11:45:00 AM"
Lo digo por que no sé si no me entiende a mi o a otro anónimo.
Si se refiriera a mi, gustosamente trataría de aclarárselo.
Saludos.

Anònim ha dit...

Ja sé senyor anònim que darrere del nick anònim hi ha una persona amb moltes referències,pero si entren varios o molts anònims ,unes vegades els podrè distingir pel context del que diuen ,però unes altres vegades no ho tindré tant clar.No sé si tots els comentaris de "anònim" són de la mateixa persona;ara mateix em referia al que espera miracles del senyor Fabra,perque si els miracles són posibles ,per què no en fa uns quants ja,(pel terreny polític,clar).

Anònim ha dit...

Queda claro. No se refería usted a mi.
Saludos.

Anònim ha dit...

Sr. Nomdedeu:
El espejo (camino La Plana/Alicante) que estaba desorientado desde el 2 de marzo, ya está orientado. Ahora ya sirve para ver y ser visto, o sea, evitar accidentes de trafico. Ya veremos lo que durará.
Saludos.

Nomdedéu ha dit...

millor així. jo quan em comuniquen coses d'estes ho avise als funcionaris competents, que m'alegra saber que sovint fan honor a la seua condició