15 de setembre, 2009

"INSEGURETAT JURÍDICA". Mediterráneo.17.09.09

"El objetivo fundamental para nosotros es devolver cuanto antes las máximas condiciones de seguridad jurídica que permitan que la gente confíe en sus derechos consolidados y que las empresas no utilicen esto como elemento disuasorio de la promoción", textualment això és el que va dir a este diari Javier Moliner, Vicealcalde i responsable d’urbanisme, referint-se al procés d’al·legacions sobre el PGOU que el TSJ va deixar sense aplicació.
De l’oposició sempre s’espera que critiquem el que diu el govern; doncs no és el cas. Felicite a Javier Moliner, felicite al PP, per dir alt i clar que la sentència que va anul·lar l’aprovació deixava a Castelló en una situació d’inseguretat jurídica, que feia que els propietaris pergueren la confiança i que els emprenedors buscaren altres ciutats on invertir, per por al que poguera passar. Inseguretat jurídica. El pitjor que li pot passar a una ciutat. Doncs bé, eixe concepte d’inseguretat jurídica va ser el BLOC el primer en usar-lo. No vull que Teddy Bautista i Ramoncín, vagen a casa de Moliner i li exigisquen pagar el cànon per la propietat intel·lectual, no es tracta d’això. Es tracta de recordar com durant mesos, des del PP, em va acusar de temerari, d’exagerat, de mentider i de no sé quantes coses més per mantenir eixe discurs. Jo, en nom del BLOC, no feia altra cosa que demanar celeritat en resoldre eixa inseguretat que li costava, i li costa, diners a la ciutat. El PP deu pensar que és l’únic que seu al voltant d’una taula de dinar amb les principals empreses concessionàries de serveis municipals. Deu pensar que els empresaris només parlen amb ells, que els propietaris només els expliquen a ells les seues inquietuds. No és així. A excepció de l’equip de govern i algun acòlit, la resta de la ciutat sap que la representació és plural. I sap que el 2011 el BLOC pot jugar un paper fonamental en la configuració de majories de govern, i és per això que escolten amb atenció el que diem. És per això que parlen amb nosaltres.
Bé està que rectifique el PP, i reconega, tot i sense dir-ho, que el BLOC tenia raó, i ells feien tort. Ara el que importa és aprovar definitivament el PGOU i intentar recuperar el pols econòmic a la ciutat.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé, per fi apareix en l'escenari polític de la ciutat de Castelló un element importantíssim: PP i PSOE no aconseguiran majoria absoluta en les pròximes eleccions municipals, cosa que qualsevol analista o enquesta poden corroborar. EU, "ni está, ni se le espera", a l'igual que qualsevol altra opció política a excepció del Bloc de Nomdedéu, que esdevindrà la frontissa i serà el jutge del nou panorama polític que sorgirà del comicis del 2011. A per totes i a tractar de no quedar-se fora de l'ajuntament

Nomdedéu ha dit...

Les enquestes, i més concretament l'ús que se'n fa d'elles és molt relatiu.
En este moment tinc constancia de dues. Fa uns mesos n'hi havia una del PP que donava per segura la majoria absluta. De fet dibuixava un escencari de 15-11-1 (amb l'augment d'unes dècimes per part del BLOC). Ara n'he conegut un altra d'un mitjà de comuicació que efectivament no dona majories.No diré més.
Entre d'altres coses perquè no en conéc les fitxes tècniques, perquè podrien tindre poca credibilitat i perquè falta any i mig per les eleccions.
En qualsevol cas, les tendències que és el que importa si que diuen totes que el PSOE no creix, nosaltres ho fem quasi insignificativament (però consolidem presència institucional) i el PP es desgasta mínimament.
I agraisc això del BLOC de Nomdedéu, però el BLOC és de molta gent.

Anònim ha dit...

Enric:
Un favor. Si pasas por la calle San Roque/Bernat Artola, observa el estado en que se encuentra en paso de peatones. Pero levanta los pies, no sea que te vayas a caer. Haces mucha falta al Bloc.
Poco hubiera costado darle una capa de alquitrán cuando asfaltaron (hace mes y pico) la calle San Roque.
Saludos.

Nomdedéu ha dit...

gràcies. ho tindré present i ho transmetre als responsables

Anònim ha dit...

i el autobus de la calle "enmig"
mucho trolebus y poco autobus y el carrer sanauja no tenie mes sentit cap al estadi