01 de desembre, 2010

"(RE)PROGRAMA CASTELLÓ" - Mediterráneo- 02.12.11













Quan el Director de Campanya ens va proposar el nom d’esta part de la campanya electoral que ja hem començat, de seguida vaig dir que sí. Em semblà una troballa entre semàntica i gràfica. Eixe RE entre parèntesi és un brillant joc d’efectes.
Perquè “(Re)programa Castelló” no és simplement una marca ni és una maniobra publicitària sense contingut: és la plasmació d’una manera de fer, la del BLOC, oberta a la ciutadania, preocupada de les coses menudes que poden fer de la nostra ciutat un lloc millor per a viure. Durant els propers mesos, qualsevol ciutadà o ciutadana podrà fer-nos aplegar propostes, crítiques, queixes, suggeriments, a través de la nova web que estarà operativa a mitjan desembre, www.reprogramacastello.net , o durant sopars, reunions i tertúlies amb els membres de la candidatura, o fent servir el mail, el telèfon, o el facebook. Tot un seguit de possibilitats amb un objectiu ben clar: que la ciutadania tinga una via directa per traslladar les seues necessitats a l’Ajuntament de Castelló.
De tot el procés m’agrada especialment el que hem anomenats Sopars de Propostes, en el qual la gent que formem part de la candidatura compartim taula i conversa amb totes aquelles persones interessades a col·laborar amb la redacció del programa, per fer-lo més plural. El primer sopar ha estat un èxit de gent i de treball, el proper serà el dia 10, i ja en tinc ganes. Perquè tal com jo l’entenc, la política ha de ser bidireccional, de proximitat. Necessite saber que pensa la gent, i no només cada quatre anys. Per això m’agrada tant la política 2.0, les xarxes socials...però també sóc molt epidèrmic.
Necessite tocar la gent a qui represente, mirar-la als ulls. Cal humanitzar la política.
I qui pot vindre als sopars? Qui vulga, només cal que ens telefonen a l’ajuntament. Precisament el que busquem és la pluralitat, no sopar només amb militants o convençuts. No. Pot vindre gent com Maria José, si vol, que diu que llig els meus articles.

O vosté que mai no ens ha votat, aquell que ens va votar fa quatre anys, o algú que votarà per primer colp. A mi m’ajudaria, i crec que ajudaria a Castelló. La ciutat no només necessita un programa, sinó ser reprogramada.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Creo que la pagina reprograma.net, aun no funciona.
Por lo tanto, escojo este espacio para sugerir:
Poner nombre a todos los espacios o zonas verdes. Las calle tienen nombre y números. ¿Por qué no lo han de tener los jardines y zonas verdes?.

Tonet ha dit...

Des d'ací volia felicitar els companys de l'STEPV-Intersindical Valenciana per haver guanyat per ampla majoria les eleccions de l'ensenyament públic celebrades hui.
Salut i fem País.

Nomdedéu ha dit...

em sume a les felicitacions al STEPV.
Efectivament, la web començarà a funcionar a mitjans de mes. Prenem nota de la proposta. És interessant, gràcies.
Algunes zones verdes (Botànic Royo, Passeig Rialta, etc) si que tenen nom, d'altres no. Bàsicament el que passa és que els carrers es bategen per una qüestió obvia, la gent necessita una adreça, i a les zones verdes no hi viu ningú.
De totes formes, és interessant, perquè segur que alguns noms de prestigi estarien encantats de donar nom a una zona verda