09 de maig, 2012

"WHO IS WHO" - Mediterráneo - 10.05.12


Rodrigo Rato, Francisco Verdú, José Manuel Fernández Norniella, Carmen Cavero Mestre, Arturo Fernández Álvarez, Alberto Ibáñez González, Javier López Madrid, Juan Llopart Pérez, Araceli Mora Enguindanos, José Antonio Moral Santín, Francisco Juan Ros García, José Manuel Serra Peris, Atilano Soto Rábanos, Antonio J. Tirado Jiménez, Álvaro de Ulloa Suelves, Claudio Aguirre Pemán, Virgilio Zapatero Gómez, Juan Martín Queralt. Esta gent són els membres del Consell d'Administració de Bankia, que han arruinat l'entiat, mentre s'omplien les butxaques.  Bankia és la suma de Bancaixa, Caixa Laietana, Caja Madrid, la Caja de Canarias, Caja de Ávila, Caja Segovia i Caja Rioja. La suma de forats no fa una caixa forta, fa un gruyère.  
Però no són els únics responsables de la desfeta que ens costarà ara 10 mil milions d'euros, idèntica quantitat que el Govern central ha decidit retallar de les partides de sanitat i educació públiques. També és responsable Miguel Ángel Fernández Ordóñez, Governador del Banc d'Espanya, que havia de vigilar la salut de les entitas financeres i va permetre que Bancaixa esdevingués una caixa tòxica. Fernández ha estat Secretari d'Estat en diferents governs socialistes. Zapatero el nomenà Governador, i allà continua.
També són directament responsables Eduardo Zaplana, José Luís Olivas i Francisco Camps. Va ser en època de Zaplana que Bancaixa deixà de ser una entitat seriosa, per convertir-se en la caixa B de la Generalitat, i el recurs financer per als deliris megalòmans dels Presidents valencians. La responsabilitat d'Olivas és doble, com a President de la Generalitat i com President de Bancaixa després. Olivas ens ha deixat sense sistema bancaria valencià. I Camps, és clar. Amb ell la situació arribà al paroxisme. La politització de Bancaixa i els seus recursos tenen com resultat la ruïna de l'entitat. Eixe és el llegat de Camps, crèdits de Bancaixa per pagar Calatraves sobrevalorats i sense IVA.   
Jo tinc els meus pocs estalvis a Bankia i no els tocaré, vull transmetre tranquil·litat. Ara, si a vostés els van vendre participacions preferents o bons subordinats i ara tenen accions de Bankia, ja saben el nom dels estafadors. 

1 comentari:

NORMAL ha dit...

Parece que al final si te salió la inspiración tarde pero te salio buena .. si es que la noche es vella..

Un saludo
JMI