14 de març, 2013

"UNIVERSOS PARAL·LELS" - Mediterráneo - 14.03.13


Universos paral·lels és el nom d'una hipòtesi física, en la qual entren en joc l'existència de diversos universos sobre realitats relativament independents. Jo sé que Hugh Everett, un saberut d’això de la mecànica quàntica, s’ha esforçat molt en bastir la teoria dels universos múltiples. Però, jo he estat més ràpid, i estic en condicions de demostrar la veracitat de la coexistència d’universos diferents.
I en l’univers paral·lel viuen els nostres governants. Gent com Alberto Fabra o Alfonso Bataller. Un món que res a té a vore amb el que habitem nosaltres. Com sinó podria explicar-se que la Generalitat anuncie que impulsarà un nou aeròdrom a Alcublas, un poble a 50 quilòmetres de València, mentre encara no sap que fer amb l’Aeroport de Castelló! 
L'objectiu del govern autonòmic del PP és que siga un centre esportiu i cultural.
La titular de la conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient, Isabel Bonig, ha assenyalat que "busquem el procediment més ràpid i àgil per, dintre de la legalitat vigent, la tramitació dels diferents expedients d'autorització d'activitats esportives en terrenys forestals i espais protegits".
L'aeròdrom tindrà una pista de terra i serà apte per a la realització d'esports aeris, com ara acrobàcia, aeromodelisme, observació, paracaigudisme, vols sense motor o parapent. L'aeròdrom se situarà en una zona on hi va haver una instal·lació similar, però de tipus militar. 
I clar, no puc evitar pensar que l’univers on jo habite, tenim l’Aeròdorm de Castelló, que ja és ara un centre esportiu aeri. A més a més de reconegut prestigi i llarga trajectòria. On s’han celebrat campionats del món de paracaigudisme, on entrenen anualment gent provinent de tot Europa. Unes instal·lacions que han estat proposades com seu estable del campionat d’Europa, i que no han pogut acceptar, perquè els del univers paral·lel pretenen desballestar l’aeroclub i expulsar-ne els usuaris.
Desmuntar una instal·lació a ple funcionament, per muntar-ne un altra de similar només pot ser idea, d’algú que viu en un univers paral·lel, o en la lluna.