19 de setembre, 2013

"BUSQUEN LA CONFRONTACIÓ" - Mediterráneo - 19.09.13

Fa temps el PP va posar com condició per aprovar declaracions institucionals que no se citaren pel seu nom el càrrecs públics als que s'al·ludís. Per evitar frontisme, van dir. Esta setmana n'han presentat una en la que nomena la Ministra Ana Pastor i el President Alberto Fabra. També citen l'adscripció política de l'alcalde de Tarragona, cosa absolutament banal, si no fos perquè el que pretenen és fer confrontació política. És la prova que no volen que s'aprove, sinó buscar confrontació.
La Declaració parla del tercer fil del Corredor Mediterrani, és un tirallonga de dades adobades amb un parell de falsedats argumentals, que aboca en un atac a l'autonomia municipal. Demana que l'Ajuntament de Tarragona retire un recurs de nul·litat a un tram de l'obra que transcorre a Catalunya. Per evitar retards, diuen.
Però callen quan la Confederación Nacional de la Construcció, de la que és dirigent un assessor d’Alberto Fabra, ha presentat un recurs contenciós administratiu contra els plecs de condicions dels contractes presentats per ADIF, en el traçat valencià, la qual cosa podria paralitzar tota l'obra. No busquen solucions, volen confrontació. Lamentable.