05 de setembre, 2013

"COLORINS" - Mediterráneo - 05.09.13

Si preguntarem quins colors defineixen Castelló, crec que la majoria diria que el verd. Vicent Cornelles, poeta disfressat de periodista, manté que és “turquesa y naranja”. El PP creu que ha de ser blau. 
El govern municipal fa una aposta per la zona blava que en les condicions proposades no podem compartir. Crear zones verdes on els residents tinguen avantatges, és de justícia, no se’ls pot castigar per viure en zona comercial. Però la zona blava havia de servir per crear rotació, i no en crea. Ningú coneix a ningú que haja estat mai multat per “eixir a posar un altre euro”. La idea era que la gent anés, comprés o fes una gestió, i marxés. Però ara tot simplement els hi cobrem per estacionar.
I quant el traçat del TRAM, o la peatonalització fa desaparéixer places de zona blava, en lloc d’anul·lar-les, el PP en fa de noves a zones on no cal rotació. Així l’empresa no perd, i l’Ajuntament fa caixa.
En la zona d’Hisenda i DGT, per què hem de pagar per la vesprada? No cal rotació, hi ha lloc sempre. I en juliol i agost quin sentit té la zona blava al centre? Si no hi ha cotxes!  Cobrar per estacionar allunya la gent dels comerços. Eixa no era la idea.
No són parquímetres, són escurabutxaques.