12 de setembre, 2013

"DE MENTIDES I CONVENIS" - Mediterráneo - 12.09.13

El dia 22 de març del 2012, vaig dirigir una carta a l'Alcalde Bataller en la que li feia vore que estàvem a punt d'incomplir les quatre condicions prèvies que havia assumit l'ajuntament en el Protocol de compra de l'antiga fàbrica Dávalos. Això implicava que automàticament el preacord quedava anul·lat. Per tant, sol·licitàvem que es renegociés amb la propietat per tal d'allargar els terminis.
L'Alcalde mai va contestar aquella carta. Però Miguel Ángel Mulet va eixir en premsa dient que faltàvem a la veritat i que volíem crear alarma. Unes poques setmanes després, la propietat i l'Ajuntament van signar un acord exactament en el sentit del que nosaltres reclamàvem. 
Este mes d'agost, el nostre Secretari Local i representant al Districte Centre, Ignasi Garcia, declarà que el conveni signat per remodelar l'edifici de l'antiga Hisenda havia caducat i no s'havien complit els terminis per part de la Generalitat. Mulet li va dir que mentia i que només volia era fer-se notar. El dia 6 de setembre s'ha signat una addenda al conveni, que reconeix punt per punt la nostra crítica. 
Jutgen vostés qui es preocupa pel dia a dia de la ciutat, i qui menteix.