09 d’abril, 2014

"EXEMPLARITAT ASIMÈTRICA" - Mediterráneo - 10.04.14

Fa unes setmanes el regidor d'urbanisme de València, PP, va donar positiu en un control d'alcoholèmia. Es va negar a dimitir i va dir: “això li pot passar a qualsevol”.  Fa uns dies van retirar el carnet de conduir durant 8 mesos a un regidor (encara) socialista de Castelló, pel mateix, va dir que ho lamentava, que no dimitiria i que li podia passar a qualsevol.
Esperanza Aguirre segons ella mateixa ha relatat, va deixar el seu cotxe en un carril bus per anar al caixer automàtic, mentre els AMU la sancionaven, es va cansar d'esperar (¡porque yo lo valgo!), va accelerar repetidament, va arrancar, en la fugida va fer caure la moto d'un agent de l'autoritat, va desobeir als agents persecutors que li ordenaven aturar-se i es va refugiar al seu palauet com la seua condició de dues vegades Comtessa i Gran d'Espanya mereix. Van ser els guàrdies civils, pagats per tots, qui van eixir a parlar amb els AMU. Ella vidr “esto le puede passar a cualquiera”. 
No sé. A mi no em passa. Com a molt un colp se'm va dur el cotxe la grua perquè una roda ocupava part d'una rampa. Vaig pagar la multa i la grua. I vaig passar molta vergonya pel despiste. Ara vaig amb patinet, i si un AMU em diu que pare, els promet que no em donaré a la fuga. Seria ridícul.
En tot cas, però, crec que l'exemplaritat passa per altres coses. No estar imputats en el cas Gürtel, per exemple. No alimentar el transfuguisme. O complir el codi ètic de l'Ajuntament. Quasi que em conformaria. Brindaria i tot. Això sí, amb orxata!