04 de juny, 2014

"IT ISN’T THE ECONOMY, STUPID" -Mediterráneo - 05.0614

El PP és un partit sense intel·ligència emocional. Des del 2011 està dient que el que diuen les enquestes i el carrer no importa, perquè el mandat dura quatre anys, i que el 2015, amb la recuperació econòmica, guanyaran. 
Desgraciadament el 2015 l'economia no s'haurà recuperat. És possible que les macroxifres milloren, però no es traslladen a les persones. El poc treball que es crea és de pitjor qualitat, hem perdut drets socials. Han empitjorat la sanitat, l'educació... tots els serveis públics són hui més cars per a la ciutadania. Patim un evident i perillós retrocés en drets civils.
Una hipotètica millora econòmica no resoldrà el tema de Catalunya, ni altres tensions territorials; ni farà recuperar el prestigi de la política. Han fet tard. Hi ha hagut un canvi profund en l’estructura social i en el seu comportament electoral.
El PP no és capaç de comprendre que la política són persones, emocions, esperances, anhels, i no només xifres. És incapaç d'empatitzar. No escolta, no compren. Està convençut de que són el rovellet de l'ou, i que el govern els correspon per dret natural. Quan governen altres ho consideren una irregularitat històrica. Perden quasi mig milió de vots i 23 punts, i diuen que Compromís que en guanya 120.000 i 7 punts, es desinfla!
La ciutadania demana aprofundir en la democràcia, en la participació, i el PP reacciona designant a dit una secretaria general per substituir aquell que la militància va triar en un Congrés. Al·lucinant.