21 de març, 2007

"AMB EL PLA DE MODERNITZACIÓ MILLORARAN ELS SERVEIS I FACILITAREM LES GESTIONS" Crònica. 22.03.07


Quan l’any 2003 vaig arribar a l’Ajuntament provinent de l’empresa privada, l’administració pública em va semblar un dinosaure moribund. Una administració lenta, pesada, ineficaç. La meua professió és organitzar empreses, dirigir el personal, i per això crec que puc parlar amb un mínim coneixement. El PP, de la ma de Pérez Macian ha fet una clara aposta per la modernització. I ho ha fet de l’única forma possible, comptant amb l’oposició, i contractant professionals d’una solvència contrastada. Haver participat en el procés de modernització, en les reformes necessàries per millor la qualitat de vida dels funcionaris, i la qualitat dels serveis als ciutadans, és sense cap mena de dubte, una de les experiències més enriquidores del meu treball com regidor. Res del que està previst al pla serà possible sense la complicitat del funcionariat.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Estrenyent entrenyent es fan botifarres.

Anònim ha dit...

En este temps es normal que es presenten aquestes coses... no es d'extranyar gens ni mica... Esperem no sigue tant pèssim com el d'inmigració.
Hi han tantes coses per fer...
El que no entenc és la mala relació UJI- Ajuntament...
PVS

Nomdedéu ha dit...

A mi també em preocupa. La setmana vinent tinc una reunió amb el Rector.
El pla és un bon pla. Un molt bon pla. He participat en la seua redacció (no és bo per això), i esta vegada el PP ha tingut l'encert de "fitxar" dos funcionaris d'altíssima capacitació que ho han dirigit. És bo de veres. Dur-lo a la pràctica serà el repte del futur.