06 de març, 2007

ENTREVISTA A TARA MEA


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Desde el meu punt de vista, és una bona entrevista on es rellança la posició del Bloc, una vegada més es veu clar el que vol el Bloc i el que no.
Si bé, per a mi Amics es només un primer pas a molt de treball... sembla que parlem del mateix que quan començà la Comunitat Econòmica Europea, necessitarem moltes passes endavant i saltar moltes tanques però almemys per alguna cosa hem començat. Haurem de lluitar perquè el procès no s'hi quede estancat.
D'altra banda, el tema Romanesos ha estat un tema important per als que semblen grans partits però no sé fins a quin punt és important per als nouvinguts, cada vegada hi ha una percepció més contradictiva amb el PP.
L'existència de xarxes d'immigrants i formació de güetos es evident dins de la província i és un tema que es necessita abordar d'altres perspectives, baix el meu punt de vista.
PVS

Nomdedéu ha dit...

Crec que en part ho deia jo en una resposta. PP i PSOE ha considerat els romanesos com possibles votants i no com ciutadans. Quan han vist que molt pocs s'havien inscrit per exercir el seu dret, han perdut interés. I clar que es fan guetos, es comença a les escoles. Dirigint tots els nouvinguts a la pública i obviant la concertada. Amb un clar perjudici per tothom. Perjudici pels nou vinguts que estan concentrats. Perjudici pels alumnes de la pública que veuen les ratiso sorepassades. Perjudici, i això no ho pensen els pares i mares, per la concertada, que viuen en illes falses, sense immigració, i que per tant no reflectixen la realitat social. Que passarà amb estos crios quan als intituts es troben desenes de nouvinguts que no sabien que existien? Que faran quan isquen a la societat i vegen que és plural, i no monotot (monocrencia, monolingüe, nonoetnica, monoclasse, etc)com la seua falsejada escola?
Ho descobrire'm en una generació, i no serà fàcil de gestionar.