10 de març, 2007

MAGDALENA


Xiques i xics, ja tenim ací les festes de la Magdalena. Toca passar-ho bé, i toca també ser respectuós amb la ciutat i qui l’habita. És una setmaneta llarga, que ens mereixem després d’un any tan dur, i és també pràcticament la darrera oportunitat de carregar piles abans de les eleccions. Aprofiteu, aprofitem.
Que ho passeu bé!

24 comentaris:

Anònim ha dit...

Us contaré algo que m'ha impressionat un poc, per a que ho vegeu també vosaltres.
Al recinte ferial hi ha unes publicitats al sostre de C&G en el que posa generamos confianza... justament al costat en mig del generamos confianza hi han 6 panels del sostre caiguts pel vent, imagineu quina confiança jajajja
PVS

Anònim ha dit...

Al carrer Padre Vicent hi ha 3 colles, una d'elles de gent del PP amb algun regidor, sistemàticament tanquen a tot hora el carrer i no es pot passar amb cotxe, ni aparcar ni accedir als guals particulars. Tenen permís per fer això???

Tirant ha dit...

Enric, les pegatines de Castelló Primer estan per tot Castelló, pero jo visc en el grau i crec no haver-ne vist ninguna aci!

A que es degut açò!?

Aneu a utilitzar un altre eslogan en el grau? Jo crec que seria una bona idea, estic segur que aqui tindria més exist un lema on en lloc de "Castelló", s'utilitzara "el Grau".

Anònim ha dit...

El Ayuntamiento dispone de la relación de todos los vados.
Lo menos que podrían hacer es dirigirse a los propietarios haciendoles saber que no van a poder aparcar en ellos y ofrecer alternativas.
Es mi opinión.

Anònim ha dit...

Enric que no has pujat a la madalena??? es clar com que anaves acompanyat de ningún ministre ni conseller no ixes al levante almenys...
Jo vaig decidir anar als recortes, quina vergonya, alguna cosa haurem de fer amb l'empresari de la plaça, a vorem com van succeint les demés corregudes...
PVS

Nomdedéu ha dit...

Si que vaig pujar a la Magadalena, clar, i a més a més des del Grau. Com ho faig des de fa tres anys, per la pedrera.
I parlant del Grau, estic d'acord amb Benet. Al Grau, emprarem un eslogan diferenciat. Fent deferència al Grau.

No se si les colles tenen permís, el que si que sé és que la Colla de la que jo forme part, La Traca, quan ha de tallar el carrer demana permís, i busca un tram de carrer que no impedisca l'ús dels guals dels veïns.

Anònim ha dit...

Enric:
Pedimos tu colaboración para que habiliten urgentemnete la zona del pinar destinada para mascotas. Los pobres ya tienen bastante con soportar los petardos. Echan en falta el paseo diario en su zona.
Por cierto, la mayoría de pinos caidos, no estaban podados. Se pueden ver; la mayoría tenían mas ramas secas que verdes. De haber sido podados huebieran ofrecido menos resistencia al viento.

Nomdedéu ha dit...

quan va passar això, vaig agafar el meu cotxe i vaig fer una volteta per la ciutat per calibrar la malesa. Al Pinar, vaig tindre ganes de plorar. Ens costarà dècades tornar a tindre'l en condicions. Vaig vore com estava la zona reservada a animals, i vaig advertir al responsable de la recuparació del Pinar, de com era d'urgent que s'habilitarà. Em van prometre que s'afanyaran tot el que puguen, però també és cert, que en prinicipi, i fins que s'avaluen els mals i es trobe la millor solució, estaria uns dies tancat. Esperem que pocs

Anònim ha dit...

Gracias Enric por tu pronta contestación.
Ya sabemos que contra las inclemencias del tiempo no se puede luchar. Ha sido una desgracia. Vale.
Una sugerencia: Trasladar todos los pinos caidos a una zona del pinar. Una vez todos allí, ir trabajando en desguazarlos al ritmo que se pueda. Pero el disfrute del pinar que no se interrumpa. Los que vamos allí no tenemos otra cosa. Ni villa ni apartamento.

Anònim ha dit...

Levante de CS; 13 marzo; página 34.

Un tetraplégico inicia una huelga de hambre para exigir que se retome la investigación de lisones medulares.

Una foto con el afectado sentado en una silla de ruedas con una mesa y un ordenador al fondo.

En la foto no está Don Rafael Blasco.

Anònim ha dit...

Al carrer P.Vicent la colla A Mitges que Tovar sempre està per allí i dues colles més, tanquen el carrer seguit seguit ( dos tanques i una senyal) al cantó de Clarió, sobre tot vesprades-nit i per tancar el cotxe o desmontes la paradeta o entres en contra direcció.

Anònim ha dit...

Què el pla de Pla enguany no ha vingut a la "cremà" de les gaiates???

Anònim ha dit...

Després de vore el Levante i el Mediterraneo d'avui se'm cau la cara de vergonya al vore les fotos de Panyella.
A qui promociona a ell o al candidat d'EU a la Alcaldia de Castelló???
Si espera el meu vot que espere i espere......

Anònim ha dit...

La veritat és que vist al Levante es poden donar dues interpretacions. Que som iguals de "rojos" que ells i per això anem amb ells (tot lo dia) o que Pañella dóna suport a la candidatura en l'ajuntament de Castelló d'Esquerra Unida. El que no entenc és el que fem en eixos tipets que ens acusen de fascistas nacionalistas a la primera de canvi, per guanyar quatre vots a les eleccions municipals.

Anònim ha dit...

Els vots els voldran guanyar a les autonòmiques i no a les municipals on afortunadament el BLOC en la majoria de pobles es presenta en solitari. El tema de Panyella no té nom pocs vots nacionalistes tindrà.

Anònim ha dit...

Si entreu al blog de l'alcaldable d'EU observareu dues coses, la poca gent que li escriu i quins elements trau en fotos per promocionar-se. Patètic, quina utilització estan fent els dos elements (Pañella i Carmelo).

Anònim ha dit...

Qui sobrava en la foto era Carmelo, no Panyella.

Tots els que estaven allí eren membres de la llista de Compsomís, excepte Carmelo.

Nomdedéu ha dit...

Efectivament. Que la gent que forma part de la candidatura del Compromís haja fet una roda conjunta de mitjans, és del tot raonable. Fins i tot per als que considerem que el Compromís no era la millor opció.
Però el candidat d'EU a les municipals no havia d'anar amb ells, i si va intenta-ho per traure rendiment, la gent del BLOC que hi era havia d'haver-ho evitat.
EU està fent un joc brut en esta precampanya. Usa un logotip que recorda poderosíssimament al del Compromís, la qual cosa està prohibida en el compromís signat, i ara, conscients del seu nul interés mediàtic, van "a rebufo" de la campanya autonòmica. Van a la desesperada. I la nostra gent no havia d'haver-ho permés. Així ho he manifestat i se m'ha assegurat que no tornarà a passar.

Anònim ha dit...

Sobravent els dos (Carmelo i Panyella) Carmelo per aprofitós i Panyella per no evitar-ho.

Anònim ha dit...

Enric un consell : certes fotos al costat d'impresentables no et beneficien gens.

Anònim ha dit...

¿Es cierto que no se podrá ver TV3?.

Nomdedéu ha dit...

No se si hi ha alguna novetat. Se que des de fa alguns mesos per vore-la cal un decodificador digital. A mi me'n va regalar un ma mare per nadal i la veig bé. Però...no sé...

Anònim ha dit...

avui la premsa parla del tema de la TV3 i la prohibició per part de la G.V.

Anònim ha dit...

Yo la veo a través de Ono. Y si dejo de verla, tomaré una decisión. Me daré de baja.