06 de març, 2007

TARA MEA.


10 comentaris:

Anònim ha dit...

He vist pel carrer alguna enganxina del Castelló Primer però crec que li falta el nexe d'unió amb el BLOC. Al meu gust tindria que posar ambdues coses el Castelló Primer i BLOC.

Nomdedéu ha dit...

Tot està previst.

Anònim ha dit...

si tot està previst, guanyarà el pp per majoria absoluta.

Anònim ha dit...

M'ha agradat molt l'entrevista, es nota que no fas l'electoralisme que fan els del PPSOE, no vens la moto i això crec que ens agrada a molta part de l'electorat!

Nomdedéu ha dit...

Mira, no se qui guanyarà, jo faré el possible perquè no hi haja majories absolutes. El que dic és que una campanya publicitària (i d'això parlaven) té unes tècniques i uns temps. Hem decidit un lema de campanya (Castelló primer), i ens hem fet dissenyar un logo. Un logo que amb els tres colors, la font de les lletres, i les quatre barres ordenades en forma de corona, recorda poderosament el logo del BLOC. Molta gent l'associa, fins i tot inconscientment.
Però la campanya no ha fet més que començar. Seguirà eixint material on figuraran els dos logos associats. I la gent que no l'haja identificat sabrà aleshores que "Castelló primer" i BLOC, van de la mà, camí de les urnes.

Anònim ha dit...

Tothom parla, per primera vegada des de que tinc us de raó senc dir el Bloc açò i allò. Si bé es cert que tot logo costa pair però es una bona aposta, un gran gremi... El treball ben fet i en grup es nota.
Pel que fa a la immigració en parlaré en el post anterior.
Ahir parlava en un treballador de la seu del PP i el qeu es ben cert és que no les tenen totes en ells, pensen que perdran majoria absoluta i que necessitaran una coalició per governar... és molt important que desde el mateix partit tinguen aquesta percepció.
PVS

Anònim ha dit...

i que pensen pactar amb el PSOe?
jeje, no estaria malament, ens demostrarien a tots el que es veu en les seves actucacions: que són el mateix!

Nomdedéu ha dit...

Hui mateix ho deien a la SER. Preguntada la gent quin tipus de govern li agradaria que tinguera la ciutat, la resposta és curiosa.
PP amb majoria absoluta 30'3%
PSOE amb majoria absoluta 12'6%
Coalició PSOE-BLOC 26'3%
Coalició PP-BLOC 6'9%
Que cada ú i cada una n'extraga les conclussions que trobe escaients.

Anònim ha dit...

Està bé la resposta, però hem de pensar quina és la ideologia i els oients de la Ser, aixì es doblement curiosa.
Desde el meu punt de vista no crec que al Bloc li interesse pactar amb PSOE, si no es a canvi de l'alcaldia, és a dir, tu com alcalde; i això no ho permetran. D'altra banda, veig més proper un pacte amb PP, també amb l'alcaldia si es que volen donar-la, sino governaran en minoria....
PVS

Nomdedéu ha dit...

L'enquesta no està feta sobre oïents de la SER. Està fet per Opina per un univers de majors de 18 anys, de la ciutat de Castelló. És una enquesta telfònica, amb una mostra de 350 persones i un 5'4 de marge d'error. És evident que per al BLOC que es mou en un suport que no arriba al 10%, un marge d'error com eixe és gran. Però el PULSOMETRO el que te de bò, és que és bimensual i fa ja deu mesos que es publica. I la nostra tendència és a créixer.
La política són pactes. L'enquesta també ha preguntat a la gent quin govern voldria per la ciutat en fució del que van votar les darreres eleccions. No dic que el resultat siga una realitat absoluta, però hores d'ara tinc una idea molt clara del que diuen preferir molt molt majoritàriament els votants del BLOC.
Em permetras que no ho diga ací. La veritat és que el que ha fet el PSOE de Torreblanca dificulta qualsevol acord amb ells a tots els nivells.