25 de juliol, 2007

IKER JIMENEZ, MÀXIM EXPERT EN TVRCAS I ALTRES FENOMENS PARANORMALS, VISITARÀ LES OBRES". Crònica. 27.07.07

El TVRCas, és una criatura mitològica. D'aspecte semblant a un autobús, tindria sobre el seu cap un ull com el de la fera abissal Melanocetus johnsonii, que llançaria un feix de llum fosforescent per dibuixar el camí pel que passarà. Rèptil desproveït d'extremitats, sembla ser que viatja a una velocitat important, i és capaç de deglutir desenes de persones, i continuar arrossegant-se amb tot eixe pes a les seues entranyes. Ningú no l'ha vist mai, però com en el cas del monstre escocés del Llac Ness, cada colp hi ha més evidències de la seua existència. Al carrer Colón s'ha descobert un túnel subterrani, i els experts patixen pel futur del Parc Ribalta, per si l'animaló passa per allí.
L'habitat imaginari del TVRCas creix a una velocitat important. Darrerement s'han detectat indicis de la seua presència a Almassora i Benicàssim.

3 comentaris:

cento ha dit...

Vamos a arrojar luz sobre el asunto del TVRCAS, ¿verdad Carmen?

Efectivamente Iker, nos han llegado multitud de correos electrónicos de ciudadanos preocupados. Y es que en la ciudad de Castellón de la Llanura todos hablan de lo mismo: ese extraño ser que aterroriza a propios y extraños en la ciudad mediterránea.

Después conoceremos las impresiones de esos ciudadanos, Carmen, preocupados por su seguridad, por un ser que no existe en ningún otro sitio del mundo, un ente único, que nadie sabe por qué ha ido a parar a esa bonita ciudad, Castellón. Pero ahora veamos el reportaje que realizó nuestro compañero Santiago Camacho in situ. Luz y taquígrafos sobre el TVRCAS

Anònim ha dit...

http://www.pizdaus.com/pics/wqirbyukg7s9.jpg

Anònim ha dit...

http://allyoucanupload.webshots.com/v/2005614994301972500