19 de juliol, 2007

"MAGOS DEL HUMOR" Grans moments de la política municipal


Gràcies, gràcies, gràcies.

Vull donar les gràcies al Partit Popular i al Partit Socialista, per haver nomenat portaveus adjunts a Marta Gallén i Mario Edo respectivament. Hui mateix publicava
Mediterráneo el meu article titulat “Humor”.
Reivindicava jo, precisament això, una miqueta de sentit de l’humor, d’alegria, que la vida és dura i la vida política més dura encara.
Jo crec que ens esperen duels còmics al més alt nivell. Un homenatge constant a eixes parelles artístiques que tant ens han fet riure. Stan Laurel i Oliver Hardy, Dean Martin i Jerry Lewis, Bud Abott i Lou Costello, Jack Lemmon i Walter Mathau, Gene Wilder i Richard Pryor, Dan Aykroyd i John Bellushi, Chris Farley i David Spade, o els més moderns Ben Stiller i Owen Wilson. I sobretot, els meus admirats Tip i Coll o Faemino i Cansado.

Gràcies, si.
Comencen fort, i crec que això pot merèixer una secció fixa a este bloc.
El Crònica de Castelló, ja ho sabeu, publica l’opinió dels tres grups en boca (no se qui ho escriu en el cas dels altres partits, tot el que jo signe ho escric jo) de Marta Gallén i de Mario Edo.

El “debat” sobre l’opinió política sobre "la oficina de la vivenda" recull algunes perles.

Edo: “Les aseguro que ya me encargaré yo personalmente de que no se deje de hacer ni una de las viviendas prometidas.”

Collons, m’ha fet por a mi i tot. M’imagine a Moliner dient-li a Alberto, “Alcade, tenemos que hablar con los tecnicos. Que no se descuenten, que hagan exactamente las 4.000 que como falte una sola, Mario Edo personalmente nos perseguira hasta el averno.” I l’Alcalde “¿eso donde está? ¿cerca del Senillar?” Moliner: “Dejalo Alberto, si eso ya los cuento yo.”
O que vol dir Mario? Que se’n ocuparà personalment de construir-los? Comprarà la formigonera? Farà una UTE amb Lubasa? Francament no me’l veig lluint una façana amb casc i samarreta de tirants, mentre de la butxaca de darrere d’uns descolorits teixans, trau el nas un entrepà de tonyina amb olives verdes!


Marta Gallén: “Una vez más ha tenido que ser el equipo de gobierno que dirige Alberto Fabra el que haya (sic) tenido que adoptar medidas para solucionar el problema de la vivienda, ya que es precisamente el PP el que va a potenciar la construción de 4.000 VPO en toda la ciudad con el fin de que los jóvenes y las personas con bajas rentas puedan optar a una vivienda digna.”

Però Marta! Qui creus que ho hauria de fer? L’oposició? O exactament que és el que vols insinuar? Que ho ha de fer el PP perquè els perversos constructors no volen fer habitatges de renda lliure, perquè no guanyen prou pasta? És que no ho entenc. De veres.

Gràcies en nom de l’humor. Moltes gràcies.

4 comentaris:

Ivo ha dit...

Your blog is very interesting!
Congratulations!
Please, send me the photo of a your t-shirt or a your clock / watch and the link of your blog,
I' ll publish in my blog!
Thanks Ivo
EMAIL:
ivo.giulivo@gmail.com

Anònim ha dit...

Jo tampoc vull sentir-los. Ja estic fart.

Anònim ha dit...

Ha escrit algu del Institut Valencià d'Oncologia. No es que no parlen en valencià sinó que escriuen en Anglés. Ma que saben estos del IVO.

cento ha dit...

Quin blog més internacional! Un italià que escriu en anglès i demana fotos de rellotges i samarretes!

Serà l'efecte Edo-Gallén? L'humor Monty-Python s'imposa al nostre món?