01 d’agost, 2007

SIMPSONMANIA


Esta familia Simpson, amb això de la fama, s'han fet una web d'allò més. Hi ha un apartat distret on pots confeccionar la teua propia imatge, una aproximació de com series si habitares l'univers Simpson.

Ací està la meua.

Quan es fa broma amb els altres s'ha d'estar disposat a riure d'un mateix. I en el meu cas hi ha motius!




7 comentaris:

Anònim ha dit...

això del humor està molt bé i també començar per ú mateix, de tota manera volia comentar una cosa més seriosa, el tema dels abocadors de deixalles per tot arreu, ahir el periòdic Mediterràneo en citava un al camí Donació, hi ha altres com el que hi ha en plena horta entre la rotonda de Pacasa i l'ermita de Sant Josep, poc a poc Castelló es va convertint en un gran femer. Crec que es junten diversos factors com la gent incívica, la responsabilitat dels propietaris dels terrenys però crec que una part important de responsabilitat és competència municipal. Et demanaria Enric que faces tot el que pugues per millorar aquesta situació.

Nomdedéu ha dit...

no et falta raó. Ni en el diagnostic ni a l'hora d'assenyalar-ne els culpables.
He parlat amb alguna ocasió amb l'empresa concessionària (i tornaré a fer-ho) i tenen clars la majoria dels focus. L'ajuntament deixa fer, i ahi rau el principal problema.
Tenim un greu, molt greu, problema d'incivisme. Fa quasi un any que s'aprovà una moció del BLOC demanant una ordenança sobre el civisme, que tractava també d'estes coses. De l'ús dels espais`públics. Proposavem moltes mesures, no se n'ha fet res. Resulta terriblement frustrant. Mamprendre'm el tema. En poques setmanes hi haurà novetats. No puc dir res, que això és com Gran Hermano, ens mira tothom, i després tot se sap. Abans d'hora.

Anònim ha dit...

A ver si echan una miradita al pipican del pinar. Es otro merder, con troncos de pino incluidos. Y que pongan otro contenedor porfa.

Nomdedéu ha dit...

lo transimitiré

Anònim ha dit...

El pipi can del Pinar, lo han adecentado. Han quitado los troncos (que estaban desde los vientos que arruinaron el pinar)y han segado las hierbas.

El contenedor no lo han puesto. (Entrada al pipi can por Ferrandis Salvador).

Gracias y saludos.

Nomdedéu ha dit...

me alegra saber-ho

Anònim ha dit...

Ruego a quien me pueda contestar, información sobre la altura mínima que tiene que estar las placas informativas y de tráfico. Hay algunas que están entre 1,60 y 1,70 cm.
Tengo relación de los puntos en que están situadas (no de todas, por supuesto). Ninguna de ellas en el centro de Castellón.
Saludos.