13 de febrer, 2008

"A QUE VA VINDRE FONT DE MORA? SI TINGUERA VERGONYA VINDRIA A DEMANAR PERDÓ". Crònica. 15.02.08


El col·legi nº 4 del Grau servirà per desdoblar El Cano. No crea places escolars. Els col·legis 30 i 32 (Pau Lledó i Gran Via), serviran per eliminar dos dels tres que malviuen a l'EOI. Tampoc no creen cap plaça nova. El Districte 5, també a l'EOI, es quedarà en la zona. Té una línia i ja té població escolar, tampoc n'oferirà més. El Bernat Artola, s'ha de fer nou. Provisionalment faran aules prefabricades que s'instal·laran a un solar pròxim, on hi ha previst un Institut, que per culpa d'això es retardarà encara més. És la zona on es va construir la Ciutat de la Justícia sobre un solar escolar. La Conselleria va dir que no feien falta més places. El col·legi Benadressa té al·luminòsi, s'ha de fer nou. Les zones de l'Avinguda València i PAU Gumbau, de creixement indiscutible no tenen previsions d'escoles noves. Un panorama lamentable.

5 comentaris:

Carlos V ha dit...

Els Blogs de La Safor

Aquesta pàgina pretén (de forma modesta i totalment artesanal) ser el punt d'encontre del panorama blogger de la comarca de La Safor. Un punt on poder trobar d'una forma més fàcil aquestes pàgines tan interessants i que esperem que tots ens ajudeu amb el vostre granet de sorra a ferla més gran i activa.
L'idea va nàixer de una xarrada a càrrec d'Enric Morera i el nostre alcalde Orengo al Casal Jaume I sobre els blogs i la política. Això em va fer pensar que fea falta coordinar aquest nou món emergent i que tant de moda s'ha posat en els últims anys.
Esperem que no siga una moda que pasa pronte. Així mateixa, a l'hora d'elegir un link per aquest blog, no s'ha pogut utilitzar ni es mots de "gandia", "la safor" o "safor" a seques perque algú els va registrar ja fa anys (i abandonats est`n per desgràcia)
Així que bo, espere la vostra ajuda i colaboracions aportant nous links de gent saforenca, encara que aquestos estigen a altres parts del pís o fins i tot a l'estranger. Publique-los ja siga mitjançant comentaris o envieu un correu
charlifuster@hotmail.com
http://www.elsblogsdelasafor.blogspot.com

Agrairem que posareu el link d'aquest blog entre els teus contactes per aixi donarli més publicitat i un millor funcionament. Moltes gràcies!!

Nomdedéu ha dit...

Sort.

Anònim ha dit...

Es penoso lo poco que importa, en general, las condiciones en las que los niños reciben "formación". Al final lo lamentaremos.
Julia

Enric 2 ha dit...

Hola, i què passa amb l'institut de la zona de Sant josep Obrer?

Nomdedéu ha dit...

Dincs si, Julia, amb està desprotecció de l'educació pública estem posant en perill en la cohesió social. Res no és casual. L'educació i la sanitat públiques, són pilars fonamentals d'una societat que creix justa. El PP ho sap i les ataca.
L'altre dia sentia un comentari interesant. No vaig poder retindre el nom en anglés, però hi ha una tècnina molt dels EUA, consistent en fer pública una barbaritat immensa, que deixa tan descol·locada la societat civil, que tres setmanes més tard els hi pots vendre qualsevol cosa.
Ho explicaven, posant l'exmple del Severo Ochoa a Madrid. Van acusar de mala pràxi un grup de metges, els van destituir, van arribar a afirmar que en un hospital públic s'havia practicat l'eutanàsia activa sobre quasi 200 malalts terminals. I tot en base a una denuncia anònima.
Setmanes més tard, des del govern autonòmic s'anuncià que es farien 8 hospitals nous amb direcció privada i tot això...
La gent no va reaccionar. Pensarien, si la pública està tan malament, a vore si amb el sistema de gestió privat millora...
Un escandol. Una immoralitat. Una indecència. I per si quedava algun dubte, els tribunals ha donat la raó al Dr. Montes i companyia. Però els hospitals privats ja funcionen.
Sobre eixe institut, Enric, si mal no recorde, és el de l'escola oficial d'idiomes, no? Crec recordar (hauria de mirar-ho) que ja hi ha ordre d'execució per part de la conselleria. Però ara mateix no t'ho se dir.