04 de març, 2008

"DIUMENGE VOTARÉ" .LEVANTE-emv. 7.03.08

El PSOE i el PP són uns tramposos. Porten des de fa dècades pactant les normes del joc amb la clara intenció de reduir la democràcia a llençar una moneda a l'aire i, o bé t'ix el cara de Zapatero, o la creu de Rajoy. Fan eixe circ mediàtic dels debats a dos, copiats de França o els EUA, amb la diferència que allà es tria el President, mentre que ací, l'elecció del President no és directa. Fan trampes. Intenten confondre. El que hem de triar diumenge són els nostres representants al Congrés i al Senat. No hem d'elegir entre Rodríguez Zapatero i Rajoy. Si més no, no a Castelló. Cap dels dos es presenta per esta circumscripció.

Els seus representants ací, són un Ministre destituït nascut a València i que viu a Madrid, que d'estes comarques coneix bàsicament Albocàsser, perquè és el poble on més val que no vaja. I per l'altra banda, el representant és un castellonenc que volia anar en les llistes per Madrid, i que va dimitir com diputat el 1996, el 2000 i el 2004. Així ha defensat la seua circumscripció.
Un colp establert el "who is who" que diuen els anglosaxons, si volen parlem de vot útil. Com a progressista, crec en la necessitat d'una educació i una sanitat pública de qualitat, que vertebre la societat i ajude a nivellar els desequilibres socials. Encara que només fóra per això, mai no podria votar el PP. El vot al PP és útil per finançar universitats privades amb diners públics, per tindre centenars d'estudiants que han passat anys de formació en barracons, per apostar per models sanitaris com el d'Alzira, i per acusar en fals a gent com el Dr. Montes per justificar la deriva dels diners públics a huit hospitals de gestió privada. Votar el PP no és útil per mi.
Podria votar al PSOE si fora andalús. El primer que van fer en arribar al govern va ser pagar el que anomenaren deute històric amb Andalusia. Diners que han servit entre d'altres coses per alliberar autopistes. Als valencians, però, que ens bomben. El meu vot al PSOE seria útil si alguna minusvalidesa em fera dependent, tot i que... no són pocs els usuaris que diuen que amb la LISMI estaven millor. Podria pensar seriosament en votar al PSOE si tinguera 22 anys i digueren que em donaran 200 € per eixir de casa dels pares. Però jo em vaig independitzar tot solet i sense ajudes als 18. Ara tinc 46 anys, afortunadament no tinc cap dependència i sóc valencià. I per a mi, el PSOE no ha fet res. Absolutament res. Bé, si, pactar un Estatut miserable amb el PP, que deixa el meu país sense concert econòmic, això ha fet. Fer una presó a Albocàsser, continuar prioritzant altres territoris abans que el meu país per a l'AVE i l'ample europeu i poca cosa més.
El meu vot val més que 400€, o els empastes debades. Jo faré vot útil votant la coalició que capitaneja el BLOC. No sé si Remolar serà diputat, però segur que des de Betxí es preocuparà més dels meus interessos que Sevilla i Costa des de Madrid.

39 comentaris:

Anònim ha dit...

I què creieu que passarà a les altres dos circumcripcions on es presenta esta coalició?
Tant a Alacant com a València ho veig difícil, per una banda per la dificultat de trencar amb el bipartidisme, l'altra per ser un priojecte jove (ja sé que el Bloc du anys pel món, però esta colaició no, i costa crear marca de la nit al dia, i en tercer lloc pel boicot fet pels mitjans de comunicació, que m'ha paregut escandalós.
En qualsevol cas estic animat perquè pense que s'han posat els ciments per a una cosa bona: El temps ho dirà, en qualsevol cas, però veient la implicació de la gent, de tota la gent, i el missatge optimista i en possitiu que es dóna vull dir que m'agrada.
Per cert, m'han dit que a Isaura Navarro li ha causat molt bona impressió Alfred Remolar, a qui no coneixia.
I per acabar, m'ha sorprés el partit Opció Nacionalista valenciana, pel seu discurs i pel valencià que usa, pensant d'on ve esta gent. Algú sap alguna cosa més d'este partit? Ale, vaig a currar.
PD: Enric, molt guapo vestit de valencià (es diu així? O és llaurador?), et vaig vore de reull a la Madalena i hui al diari, crec que al Mundo.

Nomdedéu ha dit...

No sé res d'Opció Nacionalista. No sé d'on venen però em tem que encertaria si diguera on van.
Tinc la meua opinió sobre com està funcionant tot, clar. I de a qui il·lusiona, clar. Obviament tot és millorable. Però tinc per costum en campanya no fer cap tipus de crítica en veu alta.
Jo no m'esgarraria la camisa pel que fa a l'opacitat d'alguns mitjans. No és nou. Que passarà a València i Alcant? També tinc la meua idea que em guarde. No crec que dient que trionfarem com la pepsicola, vaja a aconseguir més vots. I si dic que crec que no aconseguirem representació, tampoc no faig cap favor. Així que preferisc no dir res.
I gràcies per la floreta. Eixe dia m'agrada vestir-me de...jo tampoc no sé com dir-li, francament.

Martí Duran ha dit...

Quina anàlis més lúcida. Enhorabona (i jo no sóc pas d'esquerres, sinó liberal).

Anònim ha dit...

Enric2, em sembla mol bé que a Isaura Navarro li haja causat molt bona impressió Alfred Remolar. Només faltaria!!! Ja sé que ho dius de bon rotllo,però no cal que li done la benedicció Isaura. Ell sol es guanya el mèrit.
Encara que Isaura tinguera una opinió menys amable d'Alfred, seria problema d'ella. Alfred seguiria sent un bon polític, un nacionalista convençut i conseqüent i una estupenda persona. Nosaltres ja ho teníem clar això.
És que em cansa una miqueta el protagonisme que se li està donant a la senyora Navarro, a tot el que diu i fa i eixe compliment que se li ret.
Clar, és que jo sóc del BLOC, això deu ser...

Inés

el tropilla ha dit...

fan falta 75.000 més o menys per a treure un diputat a valència? No semblen tants...

Nomdedéu ha dit...

Dona, la veritat és que si que sorprén vore a la portada del Levante de Castelló publicitat d'Isaura dia si dia també. A València s'enten, a Castelló menys.

Anònim ha dit...

No serà que la portada a l'hora de pagar la publicitat ho faràs a l'empresa del levante, independentment de la versió (valència o Alacant).
A Inés(Anònim) només dir que no volia fer la pamplina aIsaura Navarro, només un comentari que m'ha fet una persona. Si haguera sigut Anasagasti (per dir a qui estic veient la cara, com a exemple) ho diria.

Anònim ha dit...

Doncs a mi ja m'agradeven i coneixia isaura i alfred i ara encara m'agraen més! no sé com acabarà esta votació però jo mestic il·lusionant de cara al 2011... si tinguerem els mateixoscaps de llista!! i no els de sempre...
va a currar que ja queden sols 6 dies

Nomdedéu ha dit...

A les municipals no era així. Cada edició podia contractar-se per separat. Go se perquè a Castelló vam posar publicitat. Me'n vaig al miting.

Anònim ha dit...

Ja ens ho contes demà, que no puc anar, que treballe i a més sóc un pare responsable i no vaig a traure de casa la meua filla amb el fred que fa.

Pere Fuset ha dit...

Holña Enric, un apunt, si tingueres 22 anys tindries possiblement el mateix esperit crític que tens ara i per tant tampoc no tindries massa motiu per a votar al PSOE. Almenys pel cas concret que comentes puix estaries cabrejat de vore com no han blidat l'ajuda per al lloguera de manera que no provocara un augment dels preus ni el bloqueig i boicot que l'administració valenciana està fent. (Uns et demanen 4 papers i altres 17!!). Una abraçada i diumenge a fer un Bot útil http://fesunbotutil.blogspot.com

Torreblanqui ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Hola Enric;
De veritat penses votar a coalició que capitaneja el Bloc? M'imagine que sabràs millor que jo tot el que ha rondat aquest pacte, però pensar que ara estaríem amb els comunistes si ells haurien volgut, a cas comunista és la millor opció? Quina diferencia hi ha en la dictadura comunista de Cuba o Corea de Nord amb la que vam tindre aquí o Alemanya? Hi ha que fer el ridícul com forme vam fer a les autonòmiques? M'agradaria de veritat que algú m'expliques a quina direcció apunta el Bloc, per que a mi m'ha trencat totalment tots els esquemes que tenia d'ell. A mi em fa l'impressió que tot val sols per ocupar un esca, con forme a les autonòmiques, perquè dis-me tu que fem governant amb la Marina Albiol, que ens la clave de canto cada cop que pot.
A mi personalment el Bloc m'ha desil·lusionant molt, i espere que algun dia torne a ser el que hauria de haver sigut si hauríem continuat com abans.
Salutacions des de Torreblanca.

Nomdedéu ha dit...

Crònica del mítin? Poc més de 70 persones. Molta gent del col·lectiu local de Castelló, gent d'altres pobles, prous regidors... Cap verd. 5 Persones d'Iniciativa.
Els discursos...jo destacaria (i pels aplaudiments crec que no sóc l'únic) el d'Alfred. Constructiu com sempre, fent propostes, passant d'enfrontaments estèrils, molt didactic, i en algns punts fins i tot divertit. Després hi havia una picadeta organitzada per gent del col·lectiu.
La veritat és que el temps no acompanyava, així que has fet bé de resguardar la xiqueta.
Torreblanca. Votaré a Remolar i a Molés. Si. Sobre el que pense de la coalició ja vaig manifestar-me. Mantinc el criteri de sempre. Mentre hi ha debat, participe. Quan es vota i es tanca el debat actue. Si haguerem pactat amb EU no haguera votat. Amb les conseqüències que hagués tingut pel que fa a la meua situació al partit. Sé on estan els meus límits.
Fuset, ho tinc clar. Però a tu no cal que t'explique com va això del gènere periodistic i els articles. Metafores, jocs de paraules... No volia dir que si fora gai els votaria per poder-me casar, perquè els gais volen altres coses a més a més d'això, i al final vos ha tocat als joves. Sorry. Per cert, el video del bot és molt guapo. Felicitats als botaires.

Anònim ha dit...

Vaig estar a l'acte de cloenda d'anit malgrat el fort vent que bufava. Un 10 per Remolar. No votaré a la coalició, votaré a Remolar.
Tonet.

PVS ha dit...

Es un poc estrany però jo no tinc clar encara a qui votaré, votaria a Remolar però no a Isaura... i això és un poc complicat. He pensat que potser el millor es votar en blanc... no sé ho meditaré, vaig a llegir la propaganda electoral que m'ha arrivat ara mateix.
PVS

PVS ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Nomdedéu ha dit...

Si Isaura Navarro no et convenç com candidata tens sort. No es presenta per Castelló. Pots (si vols) votar a Remolar, sense que això afecte la candidatura de Navarro per Valècia

Anònim ha dit...

Xe Enric alegrat que per fi tots els valencianistes i nacionalistes anem units, és hora o no és hora?
Iniciativa té presència a moltes zones de València i a Alacant, cares conegudes. I els Verds d'Arnal no en són molts però per Alacant són prou genteta.

Jo estic content de que anem units i tu no mostres eixa il.lusió! No vols unitat o que?? anem separats i li fem el favor a PP I PSOE i dividim el valencianisme de paso.

Nomdedéu ha dit...

M'agrada que estigues content. L'alegria i la il·lusió són dues coses bones.
En política n'hi ha més. Segur que ho saps.

Anònim ha dit...

Del sud no recordes ja quan la direcció del BLOC volia que anarem amb IU i aquestos no van voler, recordes quan Climent, Blai i Remolar van dir que no a eixe pacte i el dirigents del BLOC van amenaçar de canviar als nostres caps de llista. Recordes quan Isaura va dir que si eixia volia estar al grup d'IU.
Del sud, massa prompte oblidem les coses.

Nomdedéu ha dit...

Venim del Nord, venim del Sud, de mar endins, de terra enllà....vos sembla si deixem estes reflexions per a després de les eleccions?

el tropilla ha dit...

No renyiu, la mare de totes les coalicions estarà a Madrid... 75.000 vots no són rés per a un nàs tan bonico com el de la candidata.

El diumenge a votar Bloc, collons!

Anònim ha dit...

En efecte, les valoracions i les reflexions i el que calga... dilluns. Ara, com diu Tropilla (no sabia qui eres i quan ho vaig saber vaig entendre moltes intervencions...jeje)... diumenge a votar BLOC, que a Castelló és votar Remolar.
PVS, no votem Isaura, votem BLOC i encara que ja sabem quina és la situació i sabem quina és la probabilitat, el que cal és deixar patent que en som un bon grapat (molts més dels que ells volen i diuen...tot un clàssic...)
No és moment de desanimar-se, en absolut. Hem descobert,per si no ho teniem prou clar, un magnífic polític, Remolar, que pot donar-nos un bon joc, ara i de cara al futur.
El BLOC té polítics molt consolidats (estem escrivint a casa d'un dels millors, del BLOC i del País) però tenim una boníssima pedrera, gent jove de la que s'ha parlat... i se'n parlarà i molt.
El vot blanc i el vot "útil" als nacionalistes, i al País Valencià, ens solventen ben poc.

Inés
(no sé que estic fent malament però no m'accepta la identitat si no és "anònim"...)

Anònim ha dit...

Jo que sóc del nord pense com "Del sud!". Encara que hi ha diferències, és clar, s'ha donat un pas molt important cap a la unitat del valencianisme. Tinc de nou la impressió que no es tracta d'un problema de sigles, de noms de partits ni de partits, sinó de noms de persones, de problemes personals que venen de molt lluny (o no tant, de tot hi ha), però això cal superar-ho per bé del país i de les persones que hi viuen, que és el que se suposa de persones que formen part de partits nacionalistes. Fer un projecte de país, més que de partit, més enllà d'aves o pardals o de qüestions més locals. Que seran pocs els que se n'han anat d'EU i ara estan amb Iniciativa? Si és possible, però molts d'eixos só gent molt preparada,a l'igual que la gent del Bloc, plegats reunirieu, així ho pense, a la gent més preparada i compromesa amb el País Valencià. I per això este diumenge no votaré ni al Bloc ni a Iniciativa ni als Verds, votaréper la conjunció de tots tres, per la Coalició Bloc-Iniciativa-Bloc.
Ara que veig la foto d'Anasagasti he pensat en el govern basc, tan heterogeni com efectiu, al meu parer, malgrat les greus dificultats que els posen tant des de dins com des de fora. Allà hi ha la dreta catòlica que històricament ve del carlisme, com el PNV, una escissió socialdemócrata nacionalista, EA, i un partit ecosocialista d'arrel comunista amb lligams amb IU, com Ezker Batua. I funciona, la cosa funciona, com m'agradaria que funcionara al meu país.

Nomdedéu ha dit...

Jo, amb tots els respectes, no estic d'acord. Hi ha diferències personals, clar. Només cal vore que es deia de mi mateix el dia després de les municipals en algun bloc "amic". Alguns dels insults més greus que he hagut d'aguantar venen de la falta d'educació i de la escasa formació democràtica d'alguns "amics". Però eixe no és el problema. El problema, que a tu et sembla quasi anecdòtic, és polític. Saber si volem el mateix. Quin país volem. Si amb AVE o sense. Si s'ha de votar als 16 o als 18. Etc. També és un problema de formes de fer i dir. La mala educació i els insults, no donen vots. Un es pot quedar molt descarregat diguent que este és no se quina cosa i l'altre no sé quin altra, però és evident que eixe missatge no funciona. Qui el practica està cada dia més minimitzat. No ho dic jo. Ho diuen les urnes.
Jo vull un país sense corruptes, clar, però també vull un país amb polítics capaços de dir alguna cosa més que: "eixos són uns corruptes". Vull uns polítics de propostes sinceres i possibles.
Hi ha més diferències. Profundes diferènces. I són politiques.
També és cert, que hi ha coincidències. Més que amb el PC. Més que amb el PP. Però hem de saber si son prous. Per al BLOC és com eixir amb una recent divorciada (ho dic en femeni perquè Iniciativa és femeni). Una separada que encara no ha fet ni la partició de bens a casa el notari, amb la seua antiga parella. Algú que està amb tu, però encara pensa en l'altre. I això es nota. El matrimoni aquell va ser massa llarg com per oblidar-lo. I la ruptura massa traumàtica, com per no abellir-te una aventura per posar-li les banyes.
Tots els que hem patit un desengany amorós, sabem que després d'una gran història d'amor, sovint ve una relació de conveniència, que et sembla important i tal, però que en realitat no és més que allò de que un clau ajuda a desclavar un altre clau. O la por a eixir al carrer, i trobar-se sol. Sense amics (que s'han quedat amb l' ex-parella), sense poder anar als mateixos bars per no coincidir amb ell, sense ningú amb qui anar al cinema. I sense recursos ni per llogar-te un pis per tu. Per això has de compartir.
Això no m'impedirà votar al BLOC, evidentment. Ni demanar el vot per la coalició. PErò això és el que pense.
Au, que ja he dit més del que volia.

Anònim ha dit...

I sempre interessant, encara que jo no pense com tu, almenys en este tema.
Com tot en esta vida és millorable. Jo no sé el que dieu els uns dels altres, i si vols accepte que tu ha sigut en eixe sentit el blanc més blanc dels atacs (com ho estàs siguent ara). També veig que alguna cosa ha canviat, i només cal vore l'espot de la campanya, que m'agrada molt, molt més que el del Compromís o el del Bloc. també m'agrada vore que es fan, encara que a escala molt reduïda, reunions de les joventuts d'ambdós partits, i amb l'assistència de gent dels joves d'Iniciativa per Catalunya i això és una cosa natural, o Isaura Navarro participa de la manera més natural (i interessada, és clar, que per a això és la cap de cartell de la candidatura) participa amb un video del Bloc Jove (amb bots inclosos).
Sóc optimista i si ha havut divorci o separació no ho sé, ni si l'AVE és important o no. Més que els polítics, crec que això ho hauria de dir algun tècnic, o almenys els polítics deixar-se aconsellar per economistes o els tècnics que pertoque. A mi l'AVE ni me va ni me ve, jo use rodalies o l'autobús, i crec que no és incompatible una cosa amb l'altra, però si algú em diu que millorarà este país acceptaré l'AVE; a dia de hui no ho tinc clar del tot. Ja te dic no me tanque en banda a res.
I seguisc pensant que els temes són més personals que cap altra cosa, i eixos temes són més difícils de superar que els polítics, perquè les rancúnies, malentesos, desprecis i el que no se fie l'u de l'altre, això és més difícil i requerix de temps. En el meu cas, però no tinc res en contra de cap altre, i per això votaré a qui m'il·lussione, com ho va fer el seu dia el Bloc, a qui després vaig deixar de votar, el Compromís o ara, sobretot, l'Entesa, el Bloc-Iniciativa-Verds, que de tots, per la gent que el forma, el recolza i per la manera de transmetre, però sobetot, perquè es parla de perdurabuilitat (almenys d'intentar-ho) més enllà de dilluns que ve, intentar que arribe al 2011, on sí que el Bloc es juga alguna cosa més, a l'igual que IPV o els Verds.
Perdoneu si m'enrotlle massa.

Anònim ha dit...

I sempre interessant, encara que jo no pense com tu, almenys en este tema.
Com tot en esta vida és millorable. Jo no sé el que dieu els uns dels altres, i si vols accepte que tu ha sigut en eixe sentit el blanc més blanc dels atacs (com ho estàs siguent ara). També veig que alguna cosa ha canviat, i només cal vore l'espot de la campanya, que m'agrada molt, molt més que el del Compromís o el del Bloc. també m'agrada vore que es fan, encara que a escala molt reduïda, reunions de les joventuts d'ambdós partits, i amb l'assistència de gent dels joves d'Iniciativa per Catalunya i això és una cosa natural, o Isaura Navarro participa de la manera més natural (i interessada, és clar, que per a això és la cap de cartell de la candidatura) participa amb un video del Bloc Jove (amb bots inclosos).
Sóc optimista i si ha havut divorci o separació no ho sé, ni si l'AVE és important o no. Més que els polítics, crec que això ho hauria de dir algun tècnic, o almenys els polítics deixar-se aconsellar per economistes o els tècnics que pertoque. A mi l'AVE ni me va ni me ve, jo use rodalies o l'autobús, i crec que no és incompatible una cosa amb l'altra, però si algú em diu que millorarà este país acceptaré l'AVE; a dia de hui no ho tinc clar del tot. Ja te dic no me tanque en banda a res.
I seguisc pensant que els temes són més personals que cap altra cosa, i eixos temes són més difícils de superar que els polítics, perquè les rancúnies, malentesos, desprecis i el que no se fie l'u de l'altre, això és més difícil i requerix de temps. En el meu cas, però no tinc res en contra de cap altre, i per això votaré a qui m'il·lussione, com ho va fer el seu dia el Bloc, a qui després vaig deixar de votar, el Compromís o ara, sobretot, l'Entesa, el Bloc-Iniciativa-Verds, que de tots, per la gent que el forma, el recolza i per la manera de transmetre, però sobetot, perquè es parla de perdurabuilitat (almenys d'intentar-ho) més enllà de dilluns que ve, intentar que arribe al 2011, on sí que el Bloc es juga alguna cosa més, a l'igual que IPV o els Verds.
Perdoneu si m'enrotlle massa.

Anònim ha dit...

2 volte spel que veig

Nomdedéu ha dit...

Les infraestructures són una decissió política. Per on han de passar és una decissió tècnica. Aíxí ho crec. De tècnics, en totes les matèries, n'hi ha a favor i en contra.
Vull que el meu país estiga connectat amb la resta d'europa amb l'AVE (no té res a veure amb les rodalies, que com bé dius són compatibles). Evidentment per anar a Vinaròs calen rodalies. Per anar a Paris AVE. I per moure mercaderies, corredor mediterrani d'ample europeu. I això té un cost mediambiental que cal que siga el mínim. No tindre-ho, té un cos econòmic i social inassumible. No pot ser que tot Europa ho tinga i nosaltres no.
Et posaré un exemple de perquè no són personals. Al únic poble on ha parlat el representatn d'IPV és a Castelló. El meu poble. Si algú demostra que és capaç d'engollir-se les diferencies personals pel bé del partit sóc jo i és el meu col·lectiu. Un colp engollides, mantinc que per mi les diferències són d'altra mena.

Anònim ha dit...

Perdona però no entenc el sentit de l'últim paràgraf. En qualsevol cas, són molt més importants les diferències que els punts en comú? Cal l'AVE? Doncs bé, endavant, però sempre escoltant totes les parts, els polítics, els tècnics, els veïns per on ha de passar, els ciutadans que el faran servir, tots. Una vegada escoltats i reescoltats, es treuen unes conclusions i si cal se fa. Me pareix molt bé. Amb això no hi ha cap problema, i igual que ixe tots els altres que puguen sorgir, perquè seguisc pensant que este invent es bo, si se fa be i amb temps, cosa que per temes per tot lo món sabut s'ha fet corrents, i no me tiraré les mans al cap si en estes eleccions s'interpreten com un fracàs, ja qe en les eleccions on es juguem els plats de ca nostra són les del 2011, tant a les Corts com als ajuntaments. I Ahí sí que hi ha temps. Però s'ha de fer ben fet.

Nomdedéu ha dit...

Tota la reflexió i rerreflexió sobre l'AVE que demanes, al BLOC ja està feta. Des de fa anys. No se com ho fan els altres, però supose que igual. Les nostres postures estan meditades abans de fer-les públiques. Logicament.
El darrer paragraf crec que és clar. Si no ho és, ara no estic disposat a explicar-lo millor. Ho sent.

Anònim ha dit...

Repetisc el que he dit. Són majors les diferències, o pesen més, que allò que unix IPV i el Bloc? (i els Verds). No seria una entente com la del PNV i EA? Amb tot el de diferent que hi ha entre ambdós casos, és clar.

Nomdedéu ha dit...

Perdona Enric, però no la vull fer més llarga. Temps tindrem per parlar de tot això quan passen les eleccions.
PNVi EA són socis de govern. Es presenten per separat. No són una coalició. Res a vore.

Anònim ha dit...

OK, no hi ha pressa

Anònim ha dit...

Per cert, a les eleccions al parlament basc es van presentar en coalició tant el 2001 com el 2005.
Però com dius, ja tindrem temps de parlar d'estes coses quan passen les eleccions.
Espere no haver sigut molt pesat.

Nomdedéu ha dit...

No tranquil, però no vull parlar en campanya. Segur que tens raó, ells van en coalició, al cap i a la fi, EA és una escissió del PNV. IpV una escissió a mitges d'EU. No del BLOC.

Anònim ha dit...

El diumenge farem un bot contra el bipartidisme i el centralisme per una veu valenciana a les Corts.
Bloc-Iniciciativa-Verds tinc el presentiment que tindrem uns bons resultats, estem plenant mitings i s'està fent més campanya que altres vegades.

Nomdedéu ha dit...

sort al sud. espere que tot vaja molt bé. teniu un excel·lent candidat al congrés i un altre excel·lent candidat al senat.