04 d’abril, 2009

GRÀCIES.




25 comentaris:

Marc Sack ha dit...

M'acabe d'enterar pel facebook, enhorabona i molta sort. Podem.

Nomdedéu ha dit...

si, podem

Jesús Monzó ha dit...

Des de Catarroja la nostra enhorabona.

Jesús Monzó
Regidor del Bloc a Catarroja

Anònim ha dit...

Enhorabona Enric. Finalment serà el cinquè o el sisè?.

Anònim ha dit...

Enhorabona,Enric.Molta sort!!!!

Enric 2 ha dit...

Enhorabona, Enric. Quines perspectives tens?

Ah, i has posat votre, no vostre.

Nomdedéu ha dit...

quin desastre. he de refer la imatge, si, hi ha dos errors dactilogràfics, però anra no tinc temps.
En principi aniré el 5. Si finalment s'incorpora CC, cosa ben poc probable a la vista de les condicions que reclama, aniria el 6.
Perspectives? El que he adelantat al Consell Nacional del BLOC
a)Fer pedagogia del meu país, del model social de progrés que volem per al país.
b) Aconseguir els millors resultats possibles, que servisquen per encortjar la nostra gent cara al 2011, i també per marcar territòri per als adversaris i possibles companys de viatge; i per que l'any 2014 pugam sentar-se a negociar una coalició europea amb més força del que ho hem pogut fer ara.
De moment això, que no és poca cosa.
Començar a guanyar.

joan ha dit...

La meua enhorabona, Enric! Ara cal fer molta pedagogia, que en el tema de política europea, la majoria dels ciutadans estan mooolt verds. No ho oblidem, molts assumptes essencials per al nostre País es decideixen a Brussel.les. Fem sentir la nostra veu també a Europa!

Tonet ha dit...

Endavant Enric, endavant BLOC, un passet per ser 'més' europeus. Enhorabona!

Anònim ha dit...

Enhorabona, no sóc afiliat del Bloc, sí militant etern del valencianisme, hui mateix a migdia he començat la campanya al dinar familiar amb bones perspectives.

Josep Miquel Porcar Mallen ha dit...

Enhorabona, segur que ajudaras molt i aportaras mes encara, es una gran opcio, jo crec que ho aconseguireu.

Agostí Tiralí ha dit...

Enric Nomdedéu, el meu vot és teu. XD. Me n´alegre moltíssim. Enhorabona

Anònim ha dit...

En aquestes eleccions al ser una única circumscripció el vot útil compta molt menys que en altres. A mi em costa un poc votar PNB i Convergència però com que a tots els altres quasi que em costa el mateix o més, segurament votaré Enric.

joan cebolla ha dit...

Enhorabona i avant

Nomdedéu ha dit...

gràcies

Rafael F. Oliver Climent ha dit...

Bon dia i enhorabona Enric.
He llegit les teues propostes i me sembla genial. Te demane que dins la teua tasca a la coalició, i farem força per a que siga també a Europa, t'enrecordes del camp valencià i de la taronja.
La nostra agricultura està morint-se, i cal que la defensem, i que de certa manera pogam liderar els nostres llauradors. Que ells notem que podem ser el seu referent, i que ens ocupem dels seus problemes, no com altres.
Molts som llauradors a temps parcial.
Amb força!!!

TONI PITARCH ha dit...

No vaig poder assistir al Consell Nacional d'ahir, però saps que, públicament, ja et vaig donar suport en assabentar-me de la intenció de presentar la teua candidatura a les europees.
Per tant, ara que és oficial, ja te puc donar l'enhorabona. Endavant, Enric, perquè és hora d'engrescar els valencians i, molt concretament, els decebuts de la Plana... sobretot la Baixa!

quim ha dit...

Enric, jo sóc de les que estic al 100% orgullosa d'anar en eixa coalició. Amb un partit com el PNB que acaben de fer fora de les institucions i que durant tots estos anys de govern ha aplicat les polítiques socials més capdavanteres de tota Europa: ensenyament, sanitat, un any d'excèdència pagat per als funconaris cada cinc anys...Sí, un partit -de dretes?- que va posar de Ararteko un senyor negre i homosexual. I encara estic més orgullosa perquè tu ets qui encapçala la gent del Bloc. Endavant, xiquet i a fer campanya pel nostre País.

Anònim ha dit...

Hola Enric!

Primer que res enhorabona, sé que ho faràs be.

Vull deixar-te el mateix comentari que en el bloc de Morera, i és si seria possible que en la campanya a les eleccions europees, apareguera a les tanques publicitàries i als cartells, la senyera d’Europa amb la quatribarrada? (ningún estaria defraudat, per a uns seria la suma de dos senyeres, i per a altres seria la estatutària però on la franja blava s’ha “europeitzat”).

Això, acompanyat d’un bon slogan com “A Europa en Bloc”, “Els valencians a Europa” o semblant, podria satisfer un camp ampli de votants.

I només 4 punts electorals però clars: 1. infraestructures i corredor mediterrani 2. Immigració i polítiques socials 3. Major reconeixement de les regions europees amb autonomia com el PV i per tant també de la nostra llengua. 4. Polítiques energètiques i mediambientals.

Gràcies

Nomdedéu ha dit...

Així és Tona, sense complexes. Mentre el PNB fa Ararteko un senyor negre i homosexual, el PSOE fa presidenta del parlament una senyora de dretes que està en contra dels preservatius, i que prefreis que a l'Àfrica se'ls menge la SIDA, abans que puguen vindre els negres en patera i acaben sent Ararteko.
Jo sempre estic disposat a aprendre, i crec que el BLOC també, però de qui puga donar lliçons. Només de qui puga donar-ne.
Compartisc amb l'anònim que eixos són 4 dels pilar fonamentals d'una campanya que hem de dissenyar. Ho tindré ben present.
Gràcies a tots dos.
Gr`cies a totes i tots.

Sergi ha dit...

Enric ENHORABONA!!! Ja parlarem per a que vingues pel nord. Un salut.

Òscar ha dit...

Hola Enric!

Gràcies per la teua consideració respecte a totes les opinions que t'aportem. Jo, l'anònim, em reivindique, em diuen Òscar, i ficats a demanar, deixe un altre comentari: si no m'enganye, el BNG ha eixit de la coalició GALEUSCAT. Aleshores, seria possible que la denominació fora VALEUSCAT? pense que donaria més importància i rellevància a l'aportació valenciana, tot i que...

Nomdedéu ha dit...

Seria fantàstic. La responsable de relacions amb altres partits, de l'executiva nacional, està negciant sobre la camanya, etc.
Desconéc en este moment si ja s'ha parlat de nom. Demà estaré a Vaència organitzant campanya i en compareixeça per la premsa. Miraré d'esbrinar-ho. Evidentment VALEUSCAT sería fantàstic. Fantàstic.
Però també hem de ser conscients el que pesem a la coalició

Francesc G. ha dit...

Hola, Enric.

Travesse una fase de la meua vida en la que estic molt retirat de la política i centrat en les meues coses personals, però vull dir-te que estic molt content de què sigues el candidat i de la coalició en la que anem.

Ànims i a per ells.

Nomdedéu ha dit...

Gràcies. T'agraisc especialment que abandones momentaniament eixe retir per donar-me (donar-nos) ànims