25 de maig, 2011

"L’OPOSICIÓ QUE IL·LUSIONA"- Mediterráne - 25.05.11















El pare deia que l’esforç sempre té recompensa. I a mi em ve de gust afegir que si la recompensa no és suficient és perquè l’esforç no ha estat el suficientment intens.
Estos quatre anys l’esforç ho ha estat molt d’intens, hem passat moments complicats, algun dia d’un cert desànim...però ens hem refet. Hem reflexionat molt sobre els errors passats, i crec que ho vam encertar i molt, quan vam posar en marxa els sopars de propostes, on alguns pocs centenars de gent com vostés, van vindre a explicar-nos quines eren les seues inquietuds, quins els seus problemes, quines les seues preocupacions, les il·lusions, les esperances i les ràbies... Hem aprés moltíssim de la ciutat que volen vostés, hem aprés moltíssim de vostés. I a partir d’eixe moment tot ha estat més fàcil.
Un bon programa combinat amb una cosa en la que hi creiem i molt: la cultura de l’esforç. Alçar-se d’hora i esforçar-se, com deia el pare. Treballar, i quan no pots més tornar-hi. I quan les coses no van bé, pensar on t’has enganyat. I si caus t’alces. I si no et fan cas, aprens a argumentar millor, i si et diuen que no en sent demà hi tornes. I el dilluns un altre colp, i el dimecres i el dijous, i els dissabtes i diumenges, que en política no hi ha cap de setmana.
I este diumenge passat, centenars de persones, alguns milers de persones ens han donat la seua confiança, ens han prestat el seu vot, ens ha encomanat gestionar els seus interessos. Ens han permés abandonar el club dels “quasis-quasi”, aquells que pateixen per arribar al 5%, i ens instal·len en una posició de creixement, que ens converteix en l’oposició il·lusionadora. Segurament, perquè havíem demostrat ser l’oposició útil.
Moltes gràcies, assumim el repte amb responsabilitat, contents, però serens. Satisfets però sense caure en l’autocomplaença. Emocionats, però preparats per seguir treballant. No els anem a decebre, de veres que no. I encara un altra cosa. No creguen que no ens tornaran a vore fins d’ací a quatre anys. No abandonarem el carrer. No abandonarem el contacte amb vostés. Ja no sabem ni volem fer política d’altra forma.

4 comentaris:

josep ha dit...

Per tal d'assolir l'èxit l'esforç és necessari però no suficient. Cal posar-lo en la direcció correcta per tal que done el fruit desitjat. Quant als resultats del passat diumenge, pense que el Bloc ha encertat el camí i, per això, ha aconseguit uns resultats magnífics. Enhorabona!

Anònim ha dit...

Endavant. A continuar igual.

Anònim ha dit...

Endavant. A continuar igual.

Nomdedéu ha dit...

gràcies a tots dos